Jump to content

Препоръчани коментари

Тя “програмата” е предварително измислена и за двата концерта, така че днес очаквам да е същият. Освен ако спешно не са направени промени след целият масов хейт и разочарование, които продължават да се изливат навсякъде. Сигурно е звънял на пожар на Галена за днес да идва да спасява положението, колкото и да е болна, ще видим. 

Кеф ми е, че навсякъде дават за сравнение нейният концерт, това означава че е оставила огромна следа в жанра и явно занапред следващите концерти ще бъдат на един барометър с нейния и ще има нонстоп сравнения. 

преди 14 часа , DarkChild каза:

Два от най-големите му хитове са благодарение на трактористката. И двата писани от Загоров.

Той Загоров беше написал и 70% от онзи злополучен албум на Рени, с който от дъното на А група отиде директно във В група, бе писал и песни на Полина, но нищо не стана ни от нея, ни от песните. Така че не е важно кой какво е писал, дори дали е можел да пише, а кой е изпълнил нещата. Песните на Азис са хитове заради неговото изпълнение. Ако бяха изпяти от друг голяма част щяха да са провали с мижави гледания.

преди 13 часа , Роско каза:

Аз все си мислех, че ще се постарае повече. Все пак Азис .. ама явно не :D

Ама той и на турнетата си в САЩ пя по 40 минути на плейбек, докато другите по 4-5 часа на живо. Винаги е бил ултра нагъл, гледал е само своя интерес и никога не му е дремело за нищо и никога, затова го обожавам! Мога само да се уча от него.

преди 14 часа , DarkChild каза:

Два от най-големите му хитове са благодарение на трактористката. И двата писани от Загоров.

Искаш да кажеш два от най-големите хитове на тракториста са бладорение на Василка, лъжливата циганка. 

преди 28 минути, Lelqtian каза:

Мисията невъзможна, както пее Кати, не може да събереш една до друга един и същи траверс. 

Бас, че Фелип Кирков е с начупил повече уийща от наша трактористка Гюр.

преди 12 часа , Shatt каза:

Трагично е положението.

Лайв бенда уби емоцията на половината песни. Това колело на сцената напомня на Видинския панаир, за където е и явно Азис. 

С такъв плейбек, ако иде на видинския панаир, ще го изядят с парцалите. Това е елитно събитие, все пак, както сме слушали не един път много пъти от първа ръка, там такива ефтини цигански номера няма да минат. 

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Искаш да кажеш два от най-големите хитове на тракториста са бладорение на Василка, лъжливата циганка. 

Тракториста и хитове?!
5a4fc412b04aca6fb607b8fa429b4d6051314959

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тракториста и хитове?!
5a4fc412b04aca6fb607b8fa429b4d6051314959

Хитовете на Василка. 

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

И аз си тръгнах по-рано от концерта на Галош и кво? Това не е определящо.
Иначе кое е това сладко котенце?

e1631b68e54241bdd78f1805ce68fd14~tplv-tiktokx-cropcenter:1080:1080.jpeg?dr=10399&refresh_token=537d19fa&x-expires=1771243200&x-signature=YdI01HXfCru42QbNMxh%2Bp2lLMSs%3D&t=4d5b0474&ps=13740610&shp=a5d48078&shcp=81f88b70&idc=no1a

TIKTOK.COM

TikTok от @Traykov

Всъщност мен най ме вълнува някой видял ли е мъжо на гАзис, или толкова се е охарчил за виенското колело и не са останали пари за холограма? 

От наградите на радио Веселина:
Дует на годината - "За награда"
Видеоклип на година - "Кой бе, кой"

632997463_1471734991629374_6356662088053690761_n.jpg

632936720_1471755858293954_5947799248562027513_n.jpg

Певица - Галена
Певец - Меди
Песен - 22:22
Най-запомнящо се събитие или нещо от сорта - концерта на Галена
Фоклорна певица - Десислава
Фоклорна песен - България в душата ми
Най-атрактивен изпълнител в Тик Ток - Азис
Балкански изпълнител - Теа Тирович
Балкански проект на годината - Топа, топа - Андреа, Кости и Цанка
Специални награди за Софка и Лепа Брена

Редактирано от Andrew Cunanan.
  • Spiders
📰 Новини
„Всичко“ от Саша Сандра – вълнуваща интерпретация на емблема�
Саша Сандра посрещна Деня на влюбените с новата си балада "Всичко", която е вълнуваща интерпретация на Anlatamam“ - емблематична, емоционална балада, свързана
signalbg • 14 Февруари 2026
  • Spiders
📰 Новини
Боян Тодоров с нов сингъл за детството и порастването – „Ще се върнеш“ | БГ Радио - Само българска музика!
Песента е втори сингъл от дебютния албум „Квартал Носталгия“, който ще излезе до края на годината

Боян Тодоров представя новия си синг...
bgradio • 14 Февруари 2026
преди 2 часа , Thecranfan каза:

Не знам дали е чак такъв провал - надали някой е очаквал нещо повече. Азис отдавна е закачил токчетата, платинената брада и кичури и перата и на участия се отдава на 100% плейбек и бързичко претупване. 

Ако някой се е надявал на "Васил Левски 2", да беше помислил, че са минали повече от 20 години и няма кой да ражда на сцената. 

Абсолютно си прав. 

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

@-A. очакваше ли по-силни резултати?
image.png.a3752a8617861c5b2937871b52609a2e.png

Дуета май не върви толкова добре щом за 8 дни не успя да чукне милион? Между другото "Ако друга намериш" ми е много любима в момента и с кеф я слушам! Майната на това какво е актуално и хит. Мен тая песен ме кефи! И е 100 пъти по-добре от вече пяти песни и кавъри на стари хитове!

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

@-A. очакваше ли по-силни резултати?
image.png.a3752a8617861c5b2937871b52609a2e.png

Не, даже мислех, че дуета ще падне на 40к на първата седмица а прави доста повече.

''Ако друга намериш'' видях, че също започна да се изкачва с някакви позиции, което е добре. Мисля, че да пуска по две песни на ден е много грешна концепция и се надявам да спре с тези глупости.

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 14 Февруари 2026
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
2 661 108
Импресии на класацията
8 561 418
Общо импресии
5
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Azis
8 песни в класацията
Medi
8 песни в класацията
Galena
7 песни в класацията
Preslava
7 песни в класацията
Dj Damyan
5 песни в класацията
Tsvetelina Yaneva
4 песни в класацията
Silver
4 песни в класацията
Emanuela
4 песни в класацията
Emilia
4 песни в класацията
Konstantin
4 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
4
Текуща позиция
78 886
Гледания
2449
Дни в класацията
1
Peak
⬆️ +1
Промяна
Току що, DevilWish каза:

Дуета май не върви толкова добре щом за 8 дни не успя да чукне милион? Между другото "Ако друга намериш" ми е много любима в момента и с кеф я слушам! Майната на това какво е актуално и хит. Мен тая песен ме кефи! И е 100 пъти по-добре от вече пяти песни и кавъри на стари хитове!

На фона на останалите й дуети от последната година, които стигаха до милион след месец, е повече от добре, Но е слаба работа като цяло. На Емулсия й трябва instant мегахит, за да се завърне.

• Spiders
📰 Новини
Кали с премиера на емоционална балада за Деня на влюбените – Да ост
Кали представи своя нов сингъл навръх Деня на влюбените. Емоционалната балада е в поп стилистика и носи заглавие "Да останем тук". Песента е пропита с много
signalbg • 14 Февруари 2026
преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

На фона на останалите й дуети от последната година, които стигаха до милион след месец, е повече от добре, Но е слаба работа като цяло. На Емулсия й трябва instant мегахит, за да се завърне.

О, да. Много по-добре е от дуетите с Емир и особено от "Бях наивна, малка... ти ми ГО открадна".... и от дуета с Галин... а дуета с Галин ми хареса, но..... беше си копие на "Като за финал". Иначе си беше готина и слушаема. Може би върви добре, защото има интерес и към Константин, той нали му се получават повечето дуети, пък на Емилия баладите и хората са решили да цъкнат дуета пред самостоятелната песен, която е СУПЕР яка, с ретро нотка и си заслужава. Да, както е написал фена на Емилия, грешна стратегия е в един ден да пуснеш две песни, освен ако не е албум... както беше при Преслава, Галена....... като при Алисия и Ваня например не се получи с толкова песни, а Ваня особено имаше попадение, но на нея й изигра лоша шега.... та, така и при Емилия. Примерно ако беше пуснала в един ден "Вземах-давах" и дуета с Емир, ок.... там нещата са слаби..... но примерно тая балада "Здравей, любов" спокойно можеше да я остави за Коледа както е направила с телевизионна версия. Сега за Свети Валентин баладата.... и да изчака десетина дни поне докато пусне "Ако друга намариш" или най-добре месец. Жената всъщност се е опитала да зарадва публиката, но тук в България не се оценява. Ако е Сърбия там това не им пречи. Виж, че цели албуми се пускат и песните се открояват. Искам това да стане и тук и всяка песен да си получи заслуженото. Например и при Преслава "Не вдигай" така се прецака, песен с потенциал.... при Галена "Запалката"..... "Тоя става" преди години.... Дори те имат такива песни, които щяха да получат повече и съм абсолютно сигурен.

преди 20 минути, DevilWish каза:

Например и при Преслава "Не вдигай" така се прецака, песен с потенциал.... 

image.png.230d5b60823139ee03a2cb5029a863d3.pngimage.png.dac0dc537fcf21378f1e0a8ba4c363da.pngimage.png.1f59368f88356bd29f40b1d0563cd0dc.png

Има 11,5 милиона сумарно.

Редактирано от Andrew Cunanan.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...