Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

през 195-та са я нарекли "хубава" и "жена". Да ги съди за мисджендване:
image.png.3ca0d78bbff85047b99ed15279350e78.png

Тя набора си Господ още не е осъдила, та тия ли. Да не са журналисти? 

Редактирано от Lelqtian
  • Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Познаите певиците:
image.png.46452d1fc83051b1d5ef2bb344ae0e6e.png

ДеЦиЦлава и ЛуХна ❤️ 

Току що, DevilWish каза:

ДеЦиЦлава и ЛуХна ❤️ 

И Стефана Метресова.

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Тя набора си Господ още не е осъдила, та тия ли. Да не са журналисти? 

Още тогава е имала неприятни маниери и е кифлеела. В главата е като разплетена кошница.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

И Стефана Метресова.

На хапване и пийване, докато Лухче не е станало Президент ❤️ 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Още тогава е имала неприятни маниери и е кифлеела. В главата е като разплетена кошница.

В тия години всичките бяха като топирани вещици. Но това май е модата от 80те. А какви хиляди са били парите тогава. Много гадни времена са били. И тоя месокомбинат София - ужас - на всяка карта.

Току що, Administrator каза:

В тия години всичките бяха като топирани вещици. Но това май е модата от 80те. А какви хиляди са били парите тогава. Много гадни времена са били. И тоя месокомбинат София - ужас - на всяка карта.

Всички са били като рошави храсталаци. 

Най-правилния избор - чай, мед и плодове от 1997 година!

SIGNAL.BG

Глория направи своеобразен рестарт след една интензивна година, наситена с многобройни концертни изяви и музикални проекти. Примата на попфолка, която от

преди 1 час, FikLena каза:

Айдеее

поне да се беше постарала да научи кога да си отваря устата на лайв записите

иначе е ясно,че само сама може да надгради нивото си

преди 1 минута, Administrator каза:

тук Румяна в онези години е с прическа. И виж как децата се изреждат да й дават цветя и балони, такова нещо няма да видиш при баба ни.

преди 2 минути, DevilWish каза:

Най-правилния избор - чай, мед и плодове от 1997 година!

SIGNAL.BG

Глория направи своеобразен рестарт след една интензивна година, наситена с многобройни концертни изяви и музикални проекти. Примата на попфолка, която от

Случаеност или не, и аз в момента съм 16-ти ден само на плодове, чай и мед. Копира ме вещицата.

За това "плодолечение" д-р Емилова взима скромните 20 000 лева. Да беше пропуснала няколко дебеларума бабичката, па със спестените мангизи да беше сервирала проект на ниво. То затова всичко й е евтино, парите отиват за разхлабителните помади на псевдодокторицата.

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Случаеност или не, и аз в момента съм 16-ти ден само на плодове, чай и мед. Копира ме вещицата.

За това "плодолечение" д-р Емилова взима скромните 20 000 лева. Да беше пропуснала няколко дебеларума бабичката, па със спестените мангизи да беше сервирала проект на ниво. То затова всичко й е евтино, парите отиват за разхлабителните помади на псевдодокторицата.

Искаш да станеш пчела ли? :D 

Диетите от този вид са измама. Ще върнеш килцата веднага щом махнеш диетата, която хич не е здравословна.

преди 3 часа , DevilWish каза:

Мислих, че е врътнал свирка, той баница. Скучен. Баница и Яница може да врътне.

Баници в ефир са въртели три прими преди него - Луна, Сашка и Гюр!

преди 1 час , FikLena каза:

Айдеее

Веднъж и ти да споделиш нещо първи. Браво, седни - шез! 

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Тъкмо щях да пусна този фотос като загадка - "познайте животновъдката в чоропагащник и с два карамфила, опявайки кончината на свидната си жална кариерка" и ти ме изпревари. :( 

Никой не е забелязал. И пак няма да я отразят, ако ще Фиклена да я сподели още три пъти. 

преди 34 минути, DevilWish каза:

Не мога да повярвам, че от вчера започна да ми харесва! 😮 

За награда си - златна малинка. 

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хит: Виктория Бекъм

Сотаджийски хит

преди 2 минути, Administrator каза:

поканил е Райна,но е отказала

мами не иска да сяда на стол,на който са седяли Бони,Рени, Мира, Валя, Магда и разни пикли, за които тя не е чувала!!!!!!!!!!

преди 6 минути, fengergana каза:

мами не иска да сяда на стол,на който са седяли Бони,Рени, Мира, Валя, Магда и разни пикли, за които тя не е чувала!!!!!!!!!!

Мами добре аплодира Рени тук!

• Spiders
преди 58 минути, Emanuela.Carey каза:

Истинският мост на Балканите

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

name more iconic trio.

618800958_1449879166499213_615262345933653916_n.jpg

Основателките на проституцията, силикона и филърите >>>

spacer.png

преди 1 час, fengergana каза:

То след онзи епизод дето някой душеше стола, за да види как миришат известните, този стол е компрометиран!

Ант Дейна с маймунски вежди ала костинбродския циган ин Азо и цици, зашити за гушата. @DarkChild коментирай:

618845836_4277355265872191_1805809048024620937_n.jpg

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Основателките на проституцията, силикона и филърите >>>

spacer.png

Българските Парис, Бритни и Линдзи.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...