Jump to content

Препоръчани коментари

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

това е една от най-добрите й песни и класика за жанра.

Даже е най-добрия им дует. Те мисля, че вече имат 5 дуета? - Забранените неща, По пътя на любовта, Не се променяй, онази песен за таксито, Дрехите ме стягат и последните им песен, която не мога даже да се сетя как се казва? 
Иначе от албума "Нещо интимно" на мен тази много ми харесва

Даже на времето хората я харесаха тази песен. Просто не залагаха на Валя, иначе си е топ хит.

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

това е толкова нескопосано, че чак е леко сладко, но никакъв шанс за хит.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 2 минути, DevilWish каза:

Даже е най-добрия им дует. Те мисля, че вече имат 5 дуета? - Забранените неща, По пътя на любовта, Не се променяй, онази песен за таксито, Дрехите ме стягат и последните им песен, която не мога даже да се сетя как се казва? 
Иначе от албума "Нещо интимно" на мен тази много ми харесва

Даже на времето хората я харесаха тази песен. Просто не залагаха на Валя, иначе си е топ хит.

тази я въртяха през 5 минути и я мразех кат малък, сега оценявам каква бруталия е.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

тази я въртяха през 5 минути и я мразех кат малък, сега оценявам каква бруталия е.

Хаха, точно нея съм си пуснал в момента. И на мен ми харесва. Аз бях така с "Никога не зная", когато я видях за първи път и изобщо се чудих коя е Валя докато не проучих кои песни са нейни и се оказа, че знам Минало си ти за мене, Ще горя, Да танцуваме и дуета с Джери които са ми били любими, но не съм знаел, че тя ги пее. Доста силни песни. А "Настроение" има продължение - "Променена", но не заложи на нея. Като звучене са сходни, може и да си я чувал?

преди 1 минута, DevilWish каза:

Хаха, точно нея съм си пуснал в момента. И на мен ми харесва. Аз бях така с "Никога не зная", когато я видях за първи път и изобщо се чудих коя е Валя докато не проучих кои песни са нейни и се оказа, че знам Минало си ти за мене, Ще горя, Да танцуваме и дуета с Джери които са ми били любими, но не съм знаел, че тя ги пее. Доста силни песни. А "Настроение" има продължение - "Променена", но не заложи на нея. Като звучене са сходни, може и да си я чувал?

сега ще я чуя.
Тази ме кефи мен:

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

сега ще я чуя.
Тази ме кефи мен:

Много е добра. От последните й песни на мен най-много ми харесват "Нейните неща" и "Чуждо тяло".... то вече са на по 12-13 години, но са супер.

А и "Пиле мое" е брутално яка.

Някой пак шепне в мене "От живота всичко да вземем и да превърнем всяка минута в нежна любов"....
и вече зная, и вече зная....
Непростимо е да съм сама, а навън да чака любовта,
сякаш този свят е късче лед, щом те няма.... щом не съм до теб...

Не знаех, че тази песен има клип 😮 😮 😮 

преди 49 минути, Karma93 каза:

Какво мислите за Надя и какво според вас не и достигна, за да има дълга и блестяща кариера?

Печалба от тотото, в което за работи по-късно.

преди 23 минути, Karma93 каза:

TURBO ULTRA GIGA OMEGA HIT with LASERS

Имаше неин беден фен в стария фарум

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

кринджа през 2007-ма преди още да е бил изобретен. Чак ми е неудобно да я гледам как се мята като риба на сухо. Нито е секси, нито е изкусителна.

Но песента е топ-моп!

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Песните на Сертаб отиват повече на Пискюл Юрган!

Ощеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее...... ощееееееееееееееееееееееееееееееееее.... мирише 😮 

• Spiders
  • Spiders
Клюки
Андреа се пусна полугола от терасата, но пак прекали с фотошопа Снимка
Фолкдивата за пореден път провокира с визията си, но получи обратен ефект, какъвто едва ли е очаквала
Blitz.bg • 18 Януари 2026

Топъъъъъъъъъъъъъъл душ ме гали пааааааааааак, хубаво на тяяяяяяяяяяяяяялооооооооооооооооо....
никога не зная в нощтаааааааааааааааааа.... как ще изненадаш , как..... мокрото ми тялооооооооооооооо....
как ще фантазираш в любовтаааааааааааааааааааа......

Никога не зная какво ще следва - ти си просто секси в любовта,
само ако някой сега ни гледа - ще ми завиди, за това !!!!!! .....

Шепнат сочни ягоди в синя фруктиераааааааааааааааа......
тях докосваш вместо мен сегааааааааааааааааааааааааааааааа....
Всички твои начиниииииииииииииииииииии, вдигат..... бариери !!!
С теб разкрепостена е нощта !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Свиквай ти с мисълта, че такавааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аз докрай си оставаааааааааааам!
ЩЕДРА, ГОТИНА, ДИВА И СТРАННА И ТАКА СВОЕНРАВНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Щедра съъъъъъъъм, когато давааааааам!!! Зная да съблазнявааааааааааааааам !!!!!!

Мило мое, много те обичам - стига само да мълчиш!
Все говориш, пречиш ми да дишам....
само като спиш - мълчиш!

• Spiders
Клюки
Стефан Вълдобрев стана тв водещ с държавни пари - Любопитно — Новини HotArena.net
Стефан Вълдобрев добави още една професия съм богатото си портфолио. Освен актьор, режисьор, певец и текстописец, той вече е и тв водещ. Изпълнителят на „По-полека” стана лице на новото предаване на Н…
HotArena.net • 18 Януари 2026
  • Spiders
Клюки
Камелия на 55: Бях лъгана, ограбена и обиждана, но не се предадох 
По дългия път към майчинството певицата се сблъскала с препятствия, които я наранили, но и я направили по-силна
Kliuki.net • 19 Януари 2026
  • Spiders
Клюки
Разюзданата Сузанита пак разтърси мрежата! Феновете я попиляха (Горещи снимки)
Сузанита Мурад изобщо не й минава през акъла, че е майка и трябва да служи за пример на сина си Певицата, която така и не прави хитове и не се знае дали изобщо продължава да извива глас, разтърси нета…
Kliuki.ws • 18 Януари 2026
преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не знам кое е по-претеснително - че са оприличили Гюр на жена или че някой некрофил я е определил като sexy. Доколкото съм запознат гаврите с трупове (в това число и творчески) са строго забранени от закона.

Тя сама се определя такава

преди 9 часа , Lelqtian каза:

Ако не е тайна, откъде я изкопа таз класиция? и има ли архив на други години 

от някакъв от бога забравен фен сайт на Камелия от 2007-ма. Имаше и класацията за 2003-та, но сега нещо не го намирам.

С това даде заявка да изплува от Я група, но не беше постоянна и си остана там.

преди 9 часа , DevilWish каза:

Някой пак шепне в мене "От живота всичко да вземем и да превърнем всяка минута в нежна любов"....
и вече зная, и вече зная....
Непростимо е да съм сама, а навън да чака любовта,
сякаш този свят е късче лед, щом те няма.... щом не съм до теб...

Не знаех, че тази песен има клип 😮 😮 😮 

това си е ТВ версия.

Интересно защо си е почернила косата, като с този си ход заприличва на бедна кибритопродавачка от крайните квартали. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...