Jump to content

Препоръчани коментари

🎵 Музика и аранжимент: Алекс Нушев и Теодора

🎚️ Аранжимент: Алекс Нушев

📜 Текст: Дешка Петрова и Теодора

песен за евровизия,ако беше изпята от Десислава, а не от вълчицата на фен тв

В текста, музиката и аранжимента има участие Теодора! Това е най-добрата народна песен с етно мотиви, която съм слушал в последните години! Категорично е за Евровизия, да! На мен ми харесва как я изпълнява. Проекта е на толкова високо ниво, че заслужава да натрупа милиони гледания!!! Хора, БРУТАЛНА е тази песен!!! 

преди 2 часа , fengergana каза:

песен за евровизия,ако беше изпята от Десислава, а не от вълчицата на фен тв

Теда има много по-хубав глас за народно от мау-мяу Деса.

преди 2 минути, asylum каза:

Теда има много по-хубав глас за народно от мау-мяу Деса.

И на мен ми харесва много Теодора как изпълнява народните песни.

преди 1 минута, Mastikata каза:

И на мен ми харесва много Теодора как изпълнява народните песни.

Да, топ е песента и има як аранжимент. От Деветият елемент на Екстра Нина досега не ми беше харесвал подобен опит. Този път се получи много добре. 

Току що, asylum каза:

Да, топ е песента и има як аранжимент. От Деветият елемент на Екстра Нина досега не ми беше харесвал подобен опит. Този път се получи много добре. 

И при мен е същото. Даже ако и тя направи един такъв албум, би било супер. Бих казал, че е най-силната й песен дори откакто се позавърна.

Скучно и немелодично. Все едно е писана за Елица и Стунджи преди 20 години. На Евровизия това няма грам да се котира, вече сме пращали подобно с втората им песен на гореспоменатите и стана едно голямо нищо, каквото се очаква да стане и с тази песен. Просто е безсмислена.

волюм 2 на Българи Юнаци, ненужно! По-добре да ни спести този гранд флоп и да забие някой кючек.

Това е един галактически проект. Да започва клубно турне и представяне на песента с нестинарки и да депресира всички в Диапазона. Лидерката там е ясна и това е самата тя.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...