Jump to content

Препоръчани коментари

Нелина какви песни имаше в Пайнер. Сега съвсем естрадна певачка е станала, а ми харесваше.
И защо снимат такава скучна песен? То по-добре да бяха снимали първия си дует, който хората хареваха. Това те ли ще си го слушат?
То пък никакъв нюх да нямаш за песни и хитове. Жалко за гласът, както много пъти хората са казвали. То ако само с глас ставаше, Нелина би била Хитмейкър в поп-фолка до имена като Преслава, ДесиСлава, Софи Маринова и др. Да, де.... ама без идея от лапане на пръстчета по корица на последен албум и опити да е интересна, стигна до скучно-монотонни НЕЩА, които наистина НЕ ЩА !

преди 30 минути, Mastikata каза:

Нелина какви песни имаше в Пайнер. Сега съвсем естрадна певачка е станала, а ми харесваше.
И защо снимат такава скучна песен? То по-добре да бяха снимали първия си дует, който хората хареваха. Това те ли ще си го слушат?
То пък никакъв нюх да нямаш за песни и хитове. Жалко за гласът, както много пъти хората са казвали. То ако само с глас ставаше, Нелина би била Хитмейкър в поп-фолка до имена като Преслава, ДесиСлава, Софи Маринова и др. Да, де.... ама без идея от лапане на пръстчета по корица на последен албум и опити да е интересна, стигна до скучно-монотонни НЕЩА, които наистина НЕ ЩА !

Ми тя отдавна е народно-естрадна певица. Няма смисъл да сравняваме със стари песни отпреди 20 години.

преди 41 минути, asylum каза:

Ми тя отдавна е народно-естрадна певица. Няма смисъл да сравняваме със стари песни отпреди 20 години.

Нали се беше насочила само към фолклора? Това е първата й естрадна песен. Видя , че с поп-фолка не става?

преди 9 минути, Mastikata каза:

Нали се беше насочила само към фолклора? Това е първата й естрадна песен. Видя , че с поп-фолка не става?

А с това ли става? 

Пълен демоде ужас. Звучи като някаква съветска песньовка.

преди 4 минути, DarkChild каза:

А с това ли става? 

Пълен демоде ужас. Звучи като някаква съветска песньовка.

С това - абсурд! Бързо да търси гръцки или сръбски кавър, ако толкова не може да се впише.

преди 26 минути, Mastikata каза:

Влачи се с естрадните по концерти

преди 5 часа , Mastikata каза:

С това - абсурд! Бързо да търси гръцки или сръбски кавър, ако толкова не може да се впише.

И защо излишно да се харчи за глупости? Нека прави каквото и е на душа жената. 

Станаха на 50 години монахини. Искаме песни и текстове като "Скандално голи" и "Къде сме тази вечер"! :naked:

преди 7 минути, pacho каза:

Станаха на 50 години монахини. Искаме песни и текстове като "Скандално голи" и "Къде сме тази вечер"! :naked:

И клипове като Как го правиш 🥰И Лека нощ

Хубава е. Браво! Само припевът малко трудно го възприемам, но и той ми харесва и след още няколко слушания сигурно песента ще започне да ми харесва съвсем, както става често пъти. Аранжиментът доста ми харесва.

ПС Да пее каквото си иска, стига песните да са добри.

Редактирано от Qvor

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...