Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Питър Райнов - Spacesound

текст: Росен Димитров

аранжимент: Питър Райнов - Spacesound 

А защо всяка песен на Мулан звучи еднакво и е като демо?
Тая Катрин има много готин глас, обаче!

Какъв е смисълът да пускаш темите, преди да са излезли клиповете…

иначе - очаквана боза

Докато Христо Ваташки е в творческа пауза, трябва да разчитаме на Моан за огнени ритми, закачливи рими и видеоклипове с настроение, подтикващи ни към танци, смях,веселие с другари или по-провокативни движения със знойни хубавици. 

Само аз ли не правя разлика между Моан и Ваташки? Дори си мислех, че са един и същи човек, някак си :D 

преди 26 минути, Administrator каза:

Само аз ли не правя разлика между Моан и Ваташки? Дори си мислех, че са един и същи човек, някак си :D 

Аз не правя разлика между Катрин, Мирела, Ивайла и други там

преди 34 минути, Administrator каза:

Христо е русолявият плейбой с чаровна усмивка, заразителна скромност и палаво лицево окосмение, а Моан - чернокосият диамант, целещ хитовете с футболна точност и амбиция за победа както в живота, така и в музиката.

преди 28 минути, asylum каза:

Това значи ли че харесваш Моан и Ваташки :D 

преди 20 минути, Administrator каза:

Това значи ли че харесваш Моан и Ваташки :D 

Моан го разпознавам, макар да е сходен с Адам. Ваташки не го знам.

Реално харесвам Бисер Кинг, Ибо и Юнал.

Това момче няма ли един добър човек покрай него да му каже да спре, защото вече е комично с тези негови напъни. Една смислена и адекватна песен няма.

преди 2 минути, Сцената обичам лудо каза:

Това момче няма ли един добър човек покрай него да му каже да спре, защото вече е комично с тези негови напъни. Една смислена и адекватна песен няма.

Аз съм този добър човек! Моане, продължавай с неадекватните песни. Храниш ми душата, братле. 

А кой беше брат на инфлуенсър... не е ли някой от двамата? Или нещо с Вирго ли имаше? Оф.

преди 13 часа , asylum каза:

Няма как да правиш разлика на нещо, което я няма? Междудругото, разлика между Катрин и Моан също няма, все никому неизвестни, бедни, непотърсени труженички от народа, само не разбрах защо тяхната маман смята че ротацията по Кокошарник ТВ ще промени тоя свършен факт. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...