Jump to content

Препоръчани коментари

преди 25 минути, xroflx9 каза:

Робов с концерт у нас!!!!!!

Ще е пълно мъртвило точно както е свикнал!

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Ще е пълно мъртвило точно както е свикнал!

Ще ти се! Аз съм 

IMG-2638.jpg

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Значи публиката на всички концерти се е изнесла преди края, имало е побоища, хората в Тикток се оплакват от липса на джангъри и скъпи билети. Някъде видях постове, че са се били за паркоместа и са си драскали колите.

Организаторите в Арената догодина ще си помислят преди да пускат цигани да правят концерти.

+, че в тоалетните и на мивките нямало вода, а за бира и  Ред Бул ми взеха 16лв, ама касов апарат не видях 🙆‍♂️😁

Софи направо да се пренесе в Арената.

Не знам организаторът същия ли е на като на концерта на Драгана и Глория - ако да, ще е тъпо, че са сиктордосали Гло за сметка на Софка

Screenshot_20251207_225220_Facebook.jpg

преди 53 минути, Сцената обичам лудо каза:

💛❤️💛

Този вселенски хит заслужава да влезне по дискотеките. 

Той беше влязъл преди 10-12 години, но като част от микса с Шопската салата. Време е пак.

Трябва и Техно кючека, или бавната му версия 

преди 12 минути, HIStory каза:

Не знам организаторите същия ли е на като на концерта на Драгана и Глория - ако да, ще е тъпо, че са сиктордосали Гло за сметка на Софка

Може да не са били доволни от Гюр

Маноля имаше прилично предложение - Сините очи, но едва ли съм я пускал повече от 3 пъти, алгоритъмът не ми я показа повече и забравих за нея. Впрочем това е един от проблемите в днешно време. Ако не слушаш непрекъснато дадена песен - и по-точно когато алгоритъмът ти я показва в home или отстрани и не я отразиш, я забива в нищото.  Така се случи и със Сбърка адреса. Яко я въртях 2-3 седмици и после тотално изключих, че е излизала. Естествено не съм абониран за никоя чалгарка. Макар събовете вече да нямат голямо значение при разпределение на трафика.

Реално тази година май само Тази дискотека имаше моето внимание. И още 2 песни, които не помня кои бяха. Сетих се едната - турска шитня на Синан, с купени гледания, а другата? Не знам. :D Знам, имам изтънчен вкус ххах

Гергана на турне ! Ще изнесе концерт във всеки Лидъл магазин в България и Македония!

Специални гости- Жоро Рапа, Симона (оная от Бургас с която се снима в онази документалка) и Лазар

преди 1 час , HIStory каза:

Не знам организаторът същия ли е на като на концерта на Драгана и Глория - ако да, ще е тъпо, че са сиктордосали Гло за сметка на Софка

И тук Софа е писана първа, а не като като прислужницата.

преди 8 часа , HIStory каза:

Софка - ок! Ама пак ли ботоксирания пришалец?
image.png.50e9ea56a978a1958a96783a6d66bf65.png
Той направо тук да се премести - всяка година концерт. Явно на родния й сръбски кър не я тачат и затова не я канят.

Аз не ходя на Драгана сигурно от 10 години. Българската публика се пренасити от нея, Цеца и Брена. Айде стига вече....и зор голям да ги мъкнат тука с наши певици.

Няма значение, че на Софка името е първо, след като Драгана ще закрива. Двете грам не са съвместими за общ концерт.

Глория си беше топ на съвместния им концерт. Като репертоар е 10 пъти по-добра и разнообразна от Софка, която има 5 балади, два дуета с Устата и Бели ружи. Подборът на песни на тези 4 концерта е бил потресаващ. Ако съм от публиката бих поискал да ми върнат парите. Но в същото време тя няма и какво толкова да изпее. Гледам й песните в албумите и по заглавието се сещам за максимум 2 от всеки. 

Да, Глория е с разнообразна дискография, точно както и Драгана е - има много различни песни и с поп звучене, и с кафанско такова от Южни Ветар. Феновете на Глория са фенове и на Драгана почти изцяло. 

Докато при Софка според мен има голяма дупка между двете и едва ли имат много общи фенове тук.

А на Софка чак й се е наложило да пее "По ръба" на Люси и дуета на Анелия с Миро....липса на песни и хитове? 

преди 1 час, pacho каза:

Аз не ходя на Драгана сигурно от 10 години. Българската публика се пренасити от нея, Цеца и Брена. Айде стига вече....и зор голям да ги мъкнат тука с наши певици.

Няма значение, че на Софка името е първо, след като Драгана ще закрива. Двете грам не са съвместими за общ концерт.

Доста са съвместими, даже изглеждат сходно в сурата. Циганите обичат да пеят сръбско 🤢

преди 58 минути, DenFevgo каза:

Глория си беше топ на съвместния им концерт. Като репертоар е 10 пъти по-добра и разнообразна от Софка, която има 5 балади, два дуета с Устата и Бели ружи. Подборът на песни на тези 4 концерта е бил потресаващ. Ако съм от публиката бих поискал да ми върнат парите. Но в същото време тя няма и какво толкова да изпее. Гледам й песните в албумите и по заглавието се сещам за максимум 2 от всеки. 

Вицът на годината! Гюр и разнообразие в едно изречение, че и хитове!  Софка има вечни хитове и доста разнообразна дискография. Гюр пее за кубчето лед с еднакви аранжименти от 20 години… Масата не й знае нито един хит, на Софка се знаят бая. 

Нашите цигани нямат нищо общо със сръбските в чисто музикален план. Нашите по-скоро слушат турски песни, отколкото сръбски.

Циганите ни по-скоро биха се кефили на Цеца, която май е от тая боя, отколкото на Драгана.

Залата ще се продава много бавно, за това й пуснаха билетите година по-рано.

преди 10 минути, pacho каза:

Нашите цигани нямат нищо общо със сръбските в чисто музикален план. Нашите по-скоро слушат турски песни, отколкото сръбски.

Циганите ни по-скоро биха се кефили на Цеца, която май е от тая боя, отколкото на Драгана.

Залата ще се продава много бавно, за това й пуснаха билетите година по-рано.

Циганите в Западна Бг си слушат сръбско. 

Защо пак са писали ср**пския траверс, а от афиша пак зяпа еклеРени недохраненото. 

Малко се пресилват със тая зала, дано сменят в последния момент и двете с хитмейкърката Юлия Бикова!

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Защо пак са писали ср**пския траверс, а от афиша пак зяпа еклеРени недохраненото. 

Малко се пресилват със тая зала, дано сменят в последния момент и двете с хитмейкърката Юлия Бикова!

На Юлка залата ша й е тясна. Стадион! 

преди 1 час, pacho каза:

А на Софка чак й се е наложило да пее "По ръба" на Люси и дуета на Анелия с Миро....липса на песни и хитове? 

Не мисля, че изобщо е имала думата - квото каже Евгени Димитров, това. Пак, че беше По ръба, можеше да закрие с Точка 18 в дует с Годжи

преди 4 минути, HIStory каза:

Не мисля, че изобщо е имала думата - квото каже Евгени Димитров, това. Пак, че беше По ръба, можеше да закрие с Точка 18 в дует с Годжи

Трябвало е да забие 

преди 9 минути, asylum каза:

Трябвало е да забие 

Щом не е пяла кифла фафла, защо изобщо е имало не един, а 4 концерта????? като мога да си я надуя и унас? нямала репертоар, просто е пила кафенце и някой друг е изпортил подробностите. 

@Emanuela.Carey там ли сме?

WWW.INSTAGRAM.COM

90 likes, 11 comments - anelia_official on December 8, 2025: "Имам една специална новина, която нямам търпение да споделя с вас. На 28 ноември...

Б

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...