Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Willy каза:

Софка има достатъчно ретро и нови хитове за да си направи концерт сама. Вместо това е избрала лесен път, да е кукла на хонорар на Куку бенд. Това за мен не е кой знае колко престижно.

Галена и Преслава си напълниха концертите сами. Скоро и Меди. 

Особено Галена, сама се водеше организатор, без нито един спонсор, без нито един предварително обявен гост и с изцяло нов и неизвестен бенд. Само Галена и фенската обич.

Защо обиждаш шайката дюнерджии на бенд? 

преди 3 часа , GSA каза:

Кой е другия кавър, който Валя е съсипала? 

Валя има ли кавър, който не е съсипала? Или изобщо нещо оргинално, дори прическата копира от нашо Туци! 

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

С Рени, ако се качат на една сцена, ще я изкъртят в буквален смисъл. Още не са изобретили толкова закалена стомана, че и да издържи и двете угоени ханъми едновременно.

Те затова организаторите слагат снимка на еклеРени на афиша, смятат да пробутат колежката на Колю Фичето на концерта, след като не успяват да я пласира с цел сръбски обор ... 

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Любовен Шансон
Arranged By – Димитър Петров
Lyrics By – Стефка Ангелова

WWW.DISCOGS.COM

Ето това вече се казва наглост..... ама те не са написали на кого е музиката?

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Сиси? 

Да, "Обичай ме". ❤️ 

преди 7 часа , GSA каза:

Кой е другия кавър, който Валя е съсипала? 

"Лека нощ самотно тяло". :D 

преди 8 часа , WindWalkerMonk каза:

Е тя и е взела най - големия хит на Глория Естефан. Сега да пусне Коледна с песента на Марая Кери, нещо баладично с това от Титаник и да ги води авторски и я признавам! 

Това пък се води авторско в Сърбия:

https://youtu.be/gXjigvec5uU?si=ZRVtmTVf1eldVLu7

Апропо ако както беше казал @Andrew Cunanan. вземе тоя аранжимент, щеше да избие рибата и това да й е топ хит. Тая й песен има й хърватски кавър, който също е хит. 

Повръща ми се от реката и дъжда, трябваше това да налага с времето вместо тях:

Но май на нито един соло концерт в НДК не я е пяла.

преди 7 часа , gotiniq каза:

Не че Глория ще има кой знае колко повече гледания, но всяка от тези цитирани нейни песни има поне още едно официално качване в канала на Планета или обратното, така че някой друг милион отива нагоре. 🙃

А иначе, "Не сме безгешни" сумарно вече минава 80 млн., реализирани след 2014 г.

Ами ако имаше Youtube ера още от 2004 г.?

А това са всъщност гледанията от началото на канала на Глория в Youtube през 2015 г. ... 185 млн. гледания, без всички гледания на подобни клипове в канала на Планета.

image.png.398f58c4da8ce4fbf2cc92b3a284dd01.png

Това е песен от 2004-та, затова не съм я включил. Иначе е срамно 1/3 от гледанията на каналата ти да са заради Азис, аз не бих изтъквал този факт.

Нищо общо, стига си си търсил причини да плюеш рано сутрин.

Най-скандалният кавър в историята е на Мира:

https://www.youtube.com/watch?v=3jbMPWqea2U

преди 5 часа , Lelqtian каза:

Те затова организаторите слагат снимка на еклеРени на афиша, смятат да пробутат колежката на Колю Фичето на концерта, след като не успяват да я пласира с цел сръбски обор ... 

преди 1 час, pacho каза:

Нищо общо, стига си си търсил причини да плюеш рано сутрин.

Най-скандалният кавър в историята е на Мира:

https://www.youtube.com/watch?v=3jbMPWqea2U

Тя Мира я взе от турците, сигурно не знае баш оригинала 🤣

От 8.12.2025 г. от 20:31, Andrew Cunanan. каза:

Какво ще пее на този концерт?
Когато беше в топ 3, напълни зала 3 на НДК наполовина с покани, сега как си мисли, че ще напълни 15 000-та Армеец?! Дори концерта й в зала в столичен МОЛ беше с черно перде през половината зала, за да не личи, че е полупразна. Това ще е гръмък провал, жалко, че се е набулата със 100 хилки вместо да беше вложила в як проект, малко да изплува и да си върне старата слава.

Вече е продала 91 билета в Ивентим. Истински файтун! 

преди 11 часа , WindWalkerMonk каза:

тоя па Вилхемин не моа го трая и не ме кефи даже. 

Посредствен глас и прилича на щъркел. 

преди 10 часа , Euphoria. каза:

Недоволен си предимно ти и разни шашавелници от фейсбук по коментарите. Масово хората бяха категорични, че летвата е вдигната толкова високо, че скоро няма да има стигане. Ако говориш за това, доволна съм. Поставихме ниво, което и да ти се иска няма да бъде стигнато 😘

Имаш предвид, че е дрънкала на ниво,  което Анелия не може да надскочи? Ама тя Аналеия е най-долу и без друго :D 

преди 14 часа , WindWalkerMonk каза:

Драгана прави концерти във Сърбия, направо цепи и Сърбия и Хърватска. А хитове има много, то една Сама е много голям хит тук, и ни съм на метар от тебе. Буквално всичките й хитове сме ги взели:

Освен това, Драгана сама е пълнила стадиони по градовете и зали тук. Коя от нашите може да напълни зала в Сърбия? 

По темата за Глория, тя има хитове и като цяло последните години е много по - добре от 80% от жанра, просто не е топ 5% където трябваше да бъде и където са Стораро, Азис, Софа, Преса и Галя. Отделно я бият Фики, Емануела, и дори Меди. Но пак, Глория има доста участия и като за певица от 94 е в много добро състояние към днешна дата. 

Буквално единствените, които са почнали през 90-те и все още имат успешна кариера с редовна продукция и участия са Глория, Камелия, Десислава, Софка и Милко. Поне аз за други не се сещам. 

А Драгана, колкото и да не съм й особен фен, е в ТОП 3 най-успешни сръбски певици заедно с Лепа Брена и Цеца. Всичко друго са празни приказки от незапознати бг чалгарски мозъци. 

преди 5 минути, DenFevgo каза:

Буквално единствените, които са почнали през 90-те и все още имат успешна кариера с редовна продукция и участия са Глория, Камелия, Десислава, Софка и Милко. Поне аз за други не се сещам. 

А Драгана, колкото и да не съм й особен фен, е в ТОП 3 най-успешни сръбски певици заедно с Лепа Брена и Цеца. Всичко друго са празни приказки от незапознати бг чалгарски мозъци. 

Бони също още крета. 

WWW.FACEBOOK.COM

🌟 Ваня Великова в ТОП форма! 🌟 Русото изкушение на фолка отново покори сцената на поредното си участие! Със своята перфектна фигура...

преди 13 минути, DenFevgo каза:

Тя и Рени "крета"... 

Е, те всички кретат и имат участия - Дачева, Нелина, Екстра, Боева, Стамболова, Рена.

Бонка е по-продуктивна и видимо по-заможна. 

преди 17 минути, DenFevgo каза:

Тя и Рени "крета"... 

Рени е мадам, другите са селянки. 

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

Брата на Тони Стораро му е като близнак

Е нали са братя. На мен ли да прилича??? 

преди 7 минути, xroflx9 каза:

Е нали са братя. На мен ли да прилича??? 

Фики и Емрах като близнаци ли са бе идиотко???

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Това е песен от 2004-та, затова не съм я включил. Иначе е срамно 1/3 от гледанията на каналата ти да са заради Азис, аз не бих изтъквал този факт.

Да да, така е, схванах идеята ти. Просто отбелязвам, че все пак песента е генерирала от 3-4 клипа 80 млн. от 2015 г. насам. А Глория все пак е част от тази песен, тя и Илия Загоров са направили текста и музиката, което е всъщност доста по-важното :) 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...