Jump to content

Препоръчани коментари

преди 11 часа , DarkChild каза:

В нещо такова живее Цура. Снимка от апартамент в комплекса

MAPS.APP.GOO.GL

Точно така изглеждат апартаментите. Може да живее някъде другаде като държанка, а туй да го държи за парлама и виза. 

Представи си да живее така от 10 години и да лъже бг ахмачките, че води широк живот 🤣🤣🤣🤣

преди 12 часа , DarkChild каза:

В нещо такова живее Цура. Снимка от апартамент в комплекса

MAPS.APP.GOO.GL

Добромир и Галена като идват на гости до нея ли си лягат?

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

Прещи франзели с масло

три карбонари от италиянския долу

🤣🤣🤣🤣
рано превъртехме интернеда днеска

преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза:

. Пя с Миро "Завинаги" и "Губя контрол" - абсолютно излишно! Миро е такъв плазмодии, че същата песен със същата емоция би я изпял и на концерта на Анелия. Плазмодии;

6. Феновете й не бяха толкова селяни и невъзпитани като Галошовите, които бяха в едната ръка с алкохола, в другата с вейпа и се бяха накачулили на парапетите и пречеха на всички останали зад тях да виждат.

Явно все пак има някакво разнообразие различните вечери - на 5-ти с него пя Завинаги и Виновни сме, Губя контрол - не.

Относно феновете - селяните явно са били на 5-ти и те, имаше сбиване на столовете отпред,  докато пееха с Преслава.  През почти цялата песен не можаха да ги разтърват

преди 1 минута, HIStory каза:

Явно все пак има някакво разнообразие различните вечери - на 5-ти с него пя Завинаги и Виновни сме, Губя контрол - не.

Относно феновете - селяните явно са били на 5-ти и те, имаше сбиване на столовете отпред,  докато пееха с Преслава.  През почти цялата песен не можаха да ги разтърват

УжасТ.

Надявам се са били далеч от теб и ти си тръгнал невредим. 

Значи публиката на всички концерти се е изнесла преди края, имало е побоища, хората в Тикток се оплакват от липса на джангъри и скъпи билети. Някъде видях постове, че са се били за паркоместа и са си драскали колите.

Организаторите в Арената догодина ще си помислят преди да пускат цигани да правят концерти.

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Добри е поостарял (личи си по врата) но не бих отказал да си легне до мен.

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Ходят на общежитие 

00aaa86b.jpg?impolicy=resizecrop&rw=575&

преди 39 минути, HIStory каза:

Ами нормално. Къде са им кебапчетата и бирата на хората?

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Значи публиката на всички концерти се е изнесла преди края, имало е побоища, хората в Тикток се оплакват от липса на джангъри и скъпи билети. Някъде видях постове, че са се били за паркоместа и са си драскали колите.

Организаторите в Арената догодина ще си помислят преди да пускат цигани да правят концерти.

Некст из Тони Стругаро

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

VM.TIKTOK.COM

Най-нелепото интервю на Андра. Инфантилен смях. Ами като не ще да отговаря, да го бяха изразяли. Защо трябваше да се кикоти като пача ? Рева срещу Пеевски, но иначе Пеевска я харесвала :D 

А тоя водещ - едно изречение не може да върже. Направо кринджвах всеки път като иска да се изрази, а думите не идват. Както при онзи, който правеше реакции на чалга песни. Те и на външен вид са ми еднакви.

Ето така се виждам с моята приятелка @fengergana като остареем още и спрат да ни плащат. На яхта,облечени с Шанел и 5-6 лъвчета да ни наливат Моет 💋

преди 3 часа , asylum каза:

Прещи франзели с масло

три карбонари от италиянския долу

🤣🤣🤣🤣
рано превъртехме интернеда днеска

Толкова скромно няма да стигне само на винИлин съединителя, тоя иска да нахрани Андреа ... 

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не се прави! Това ти е любиматаа песен от тоз албум :D

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не се прави! Това ти е любиматаа песен от тоз албум :D

Само не ми казвай, че този ГИГА-УЛТРА-МЕГА ХИТ ще е в албума? А, дано не е! 
Има около 15-16 песни ако броим Не е любов и дуета със Симона..... и сигурно всичко ще е познато. Има ли вече трак листа? 

преди 15 часа , alisali1234 каза:

Гледахте ли  ... съединител Венелин?

Тоя го гледам по нежелание само и единствено ако има шанс да се появи Ванчето от някъде да направи шоуто ... а така като показва предварително в обложката кой е наред засега няма да стане ;) 

преди 12 минути, stereoto_ каза:

Azis преди това :D 

Всъщност и Меди предстои, но неговата аудитория не е толкоз мангалска. 

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Типични селяни и цигани. Така е като дойдеш от село за пари. 

преди 1 минута, Mastikata каза:

Само не ми казвай, че този ГИГА-УЛТРА-МЕГА ХИТ ще е в албума? А, дано не е! 
Има около 15-16 песни ако броим Не е любов и дуета със Симона..... и сигурно всичко ще е познато. Има ли вече трак листа? 

То ако не е в албума, защо изобщо се хаби? Айде защо не е кръстен на хита, и защо не е на обложката, твърде късно е, от нас да мине ... 

преди 2 минути, Lelqtian каза:

То ако не е в албума, защо изобщо се хаби? Айде защо не е кръстен на хита, и защо не е на обложката, твърде късно е, от нас да мине ... 

Защото по думите й това и е новата визитна картичка.... преди това била "Да те бях ранила".
Между другото Джена още с появяването си си имаше по някой голям хит..... "Чуждите и лесните" през 2009, 2011 вече като се появиха "Да те прежаля" и "Да те бях ранила". "Не е любов" е още от зимата на 2008 година. На мен даже много повече ми харесваше от "Кой си ти". Мислих, че е луда да не я снима тая песен..... и нормално.... на нейно място да снимаш "Случайна среща" и "Кой си ти"...... :D :D :D Истината е, че "Не е любов" си беше много по-добра от двете. Тази новата версия не ми харесва, защото ми е твърде кръчмарска. Колкото до албума трябваше да носи заглавието на някоя нова, но достатъчно хитова песен като "Хулигани" от тази година или "Пияни нощи". Интересно решение от любимите си Да-та да минеш на Не.
НЕ знаеш коя съм
НЕ е любов

Защо е толкова слабо откъм продукция тази година? Преди години през ноември-декември излизаха песни,които тресяха държавата,а сега имам чувството че повече от половината чалга не е пускала нови песни,а и няма изгледи това да се промени.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...