Jump to content

Галена х Преслава - За награда

Препоръчани коментари

Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FitkataSlimTea каза:

Дадено! Обаче най-много ми хареса, че нито се съобщи за премиера, нито казаха дума, а директно се пусна песента. На времето точно за това се получаваха изненади и имаше повече интерес към жанра. Днес това се случи! Това се казва изненада! До последно мълчание и БАМ дуета който чакаме от Май 2024 година, след година и половина вече е факт. Едва ли някой от нас е подозирал, че ще е такъв тип песента.

Да, тва е единственото яко. Мразя тийзъри. Пускаш и гърмиш! Или квото ще там да става. В случая: некст 🤣

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, HIStory каза:

Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм

Темата е досадна за песен. По-добре да беше нещо коренно различно, а не търсене на внимание. Изнасилено е някак. Очаквам да се разреват на сцената.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Thecranfan каза:

Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. 

Как и двете са го одобрили, не знам. 

Галя пее много по-добре от Преса. Вложила е някакво чувство.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Victor каза:

Две Галени в клипа, след Топа Топа на Андреа няма Галени, Преслави и други доячки...

Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К.
Преса и Галош ще я минат като валяк цинкова кофа за 0 време.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К.

1 353 961 показвания мисля че няма нужда да и купувам и сама добре се справя

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо ;) 

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Lelqtian каза:

Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо ;) 

това не променя факта че песента е тъпа и безлична и че ще бъде слушана макс 2-3 и отива в небитието, разбира се Галка ще бутне гледания. А за другото не го мисли Карма има 300 000 гледания без да са платени и стотинка, не всичко се прави за пари понякога хората го правят за кеф! 

Сподели в други сайтове

Харесва ми,макар че прилича много на ВНЛ… адски много си приличат в клипа. Всичко е направено с умисъл и послание… определено дълго чакан дует. Радвам се,че го направиха по този начин. Ще се пее на концерта,то е ясно.

Сподели в други сайтове

Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат.

На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Wild_Style каза:

Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат.

На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака.

Няма ли всички да са "на крака" през цялото време? :D 

Сподели в други сайтове

Първите слушания си викам тези се бъзикат, обаче след това песента влиза много силно. Наистина си е копие на ВНЛ, но няма значение. Важното е че са заедно и направиха фурор, навсякъде гърми!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , HIStory каза:

Нещо намирисва и има..

Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, stereoto_ каза:

Нещо намирисва и има..

Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата.

Що? Ще търкат докато не се затопли.

Сподели в други сайтове

Нищо ново не предлагат само еднакви песни за глупендерите 
от тик-тока този таргет трябва да спре вече банални стават всички...
За тази песничка ами скучна мие...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...