Jump to content

Препоръчани коментари

преди 15 минути, FitkataSlimTea каза:

Много се кефя, че може би ни е чела тук, когато съм писал колко ме кефи тая песен и е решила да я изпее! Дано започне да я налага! Супер е!

Тя отдавна я налагаше по участия. Още преди 2 години покрай юбилея на сцена.

преди 35 минути, ANGEL каза:

Моля? 

правим ли молебен именно с нея да закрие следващия си концерт? @Willy

преди 7 минути, asylum каза:

Тя отдавна я налагаше по участия. Още преди 2 години покрай юбилея на сцена.

Така и трябва. Това е дебютната й песен, а всъщност е супер добра! Просто тогава беше нов изпълнител и може би това е попречило да е по-голям хит. Това ако го беше пуснала сега.... не знам какво щеше да стане. Но е супер песен!

преди 50 минути, FitkataSlimTea каза:

Така и трябва. Това е дебютната й песен, а всъщност е супер добра! Просто тогава беше нов изпълнител и може би това е попречило да е по-голям хит. Това ако го беше пуснала сега.... не знам какво щеше да стане. Но е супер песен!

Джаз или с китара, по-модерен вариант или акустик като на концерта и звучи супер свежо за 2025.

Аз също бях от малкото които искаха и вярваха че ще е част от концерта. Галена никога не е забравила началото си, точно това й помага да се надгражда.

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Янева винаги е била харесвана, въпреки връзката ѝ с Пеевски. Не е изненадващо, че публиката гръмна за нея.

Даже ако нямаше асоциация с Пеевски и беше активна певица сигурно щеше да е перманентно в Топ 3.

Реално единственото, с което той е допринесъл са скъпите дрехи и клипове. Но като екип композитори, текстописци, фризьори, гримьори работи със същите като останалите. Можеше и сама да си ги плаща само с участия, Пайнера нямаше да я остави с под 20 на месец.

Точно Янева не работеше ли с Нанков само и единствено тя? На всички концерти я бутаха напред. Дори първото и турне беше платено от голямото дъ.

преди 4 часа , Willy каза:

То и аз не го гледах, чакам с хубаво качество. Само дано не го отрежат на 50% като този на Преслава, там монтажа беше ужасен.

Ще го изрежат наполовина. И ще оставят гостите. 

преди 4 часа , pacho каза:

Бяха орязани някои песни в това видео, а и ъгълът на снимане беше кофти леко.

След НГ, да е пълно удоволствието.

Ама малко куцаше пеенето, дано го оправят при монтажа, като при Глория. :D 

Зрителите на бтв са свикнали вече.

преди 2 часа , asylum каза:

Да й пръднат на уя. Много по-добре говори от Гюр, Гален и повечето.

Даже и на мен ми хареса интервюто. @Willy кое не ти хареса? 

донякъде разбирам ревността. Жалка и 2 изречения не може. Така е като не ползва епитети.

преди 35 минути, Willy каза:

Джаз или с китара, по-модерен вариант или акустик като на концерта и звучи супер свежо за 2025.

Аз също бях от малкото които искаха и вярваха че ще е част от концерта. Галена никога не е забравила началото си, точно това й помага да се надгражда.

Да, аз също се надявах, че си спомня за тази песен. Другата ми любима съвсем от нейното начало "Само миг", даже това беше първата нейна песен която чух. С Преслава си деляха един модел за снимките на "Само миг" и на "Обичам те" :D 

Ще бъде интересно също да я чуем като акустична версия. Мисля, че и двете "Можеш ли" и "Само миг" са си едно доста добро начало за дебют. Не е стартирала с някакви лигави песни, а даже напротив. След тях последваха "Дъждовно реге" и ако не се лъжа "Екстаз" до тогава беше Галя, може би месец-два след като излезе екстаз забелязах, че са сменили псевдонима на Галена.

преди 7 часа , Willy каза:

Нито едно викане не е равно на реакцията когато Галена се появи на концерта на Преслава миналата година.

VM.TIKTOK.COM

Защото тогава беше новина. Сега не е.

преди 3 часа , asylum каза:

Да й пръднат на уя. Много по-добре говори от Гюр, Гален и повечето.

Но това е певица уж, а не говорителка.

преди 8 часа , FitkataSlimTea каза:

Да, аз също се надявах, че си спомня за тази песен. Другата ми любима съвсем от нейното начало "Само миг", даже това беше първата нейна песен която чух. С Преслава си деляха един модел за снимките на "Само миг" и на "Обичам те" :D 

Това е Филип - Бричка.

Долно са го отмъкнали от леля им Таня!

преди 8 часа , DarkChild каза:

Но това е певица уж, а не говорителка.

Така е, но в случая се коментираха характер и интервюта. Не е по-зле от 90% от жанра. 

преди 10 часа , FitkataSlimTea каза:

Ще бъде интересно също да я чуем като акустична версия. Мисля, че и двете "Можеш ли" и "Само миг" са си едно доста добро начало за дебют. Не е стартирала с някакви лигави песни, а даже напротив. След тях последваха "Дъждовно реге" и ако не се лъжа "Екстаз" до тогава беше Галя, може би месец-два след като излезе екстаз забелязах, че са сменили псевдонима на Галена.

Веднага със смяната на прякора започнаха да й се получават нещата. Това имаше брутална ротация - помня, че всеки път, в който пускаха или нея или "Искаш или да" на Кама мигом превключвах канала.

А директно след това вади "Чупката" - първият й голям хит.

преди 2 часа , pacho каза:

Това е Филип - Бричка.

Долно са го отмъкнали от леля им Таня!

А тя пак ли е протестирала колко е иновативна и как я съботират и е първа във всичко? :D 
Трябва да ги съди за смяната на носове, а скоро и на глави!

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Веднага със смяната на прякора започнаха да й се получават нещата. Това имаше брутална ротация - помня, че всеки път, в който пускаха или нея или "Искаш или да" на Кама мигом превключвах канала.

А директно след това вади "Чупката" - първият й голям хит.

Да, беше я изпяла на някакъв концерт и още нямаше клип. Много ме кефеше "Чупката" и се радвам, че й направи клип. Супер яката песен!

преди 57 минути, FitkataSlimTea каза:

А тя пак ли е протестирала колко е иновативна и как я съботират и е първа във всичко? :D 
Трябва да ги съди за смяната на носове, а скоро и на глави!

Да, беше я изпяла на някакъв концерт и още нямаше клип. Много ме кефеше "Чупката" и се радвам, че й направи клип. Супер яката песен!

След "Чупката" трябваше да клипира това:

!!! Най-надарената словом !!!

WWW.FACEBOOK.COM

LUNA🇧🇬 Скъпи мои, На 1 декември излизам на стачка. И казвам ясно: Не на хрантутниците в парламента! Не на крадливите...

преди 18 часа , Emanuela.Carey каза:

Янева винаги е била харесвана, въпреки връзката ѝ с Пеевски. Не е изненадващо, че публиката гръмна за нея.

Даже ако нямаше асоциация с Пеевски и беше активна певица сигурно щеше да е перманентно в Топ 3.

Реално единственото, с което той е допринесъл са скъпите дрехи и клипове. Но като екип композитори, текстописци, фризьори, гримьори работи със същите като останалите. Можеше и сама да си ги плаща само с участия, Пайнера нямаше да я остави с под 20 на месец.

Пеевска е един лъскав балон, който няма грам сценично присъствие, дори на плейбек вие на умряло и никога не е помирисвала топ 3, камо ли перманентно да остане там. 

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Има клип с Амет ххх дето му е танцьорка. В този период мислехме  че ще остане в етническата компания. Амет, Рейхан, Хабиби и др.

преди 31 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Има клип с Амет ххх дето му е танцьорка. В този период мислехме  че ще остане в етническата компания. Амет, Рейхан, Хабиби и др.

Няма такъв клип. Клипът “ciganka” е под звуците на Чупката!

преди 19 минути, asylum каза:

Няма такъв клип. Клипът “ciganka” е под звуците на Чупката!

Беше преди или след Амет и затова грешно съм запомнил. Явно са били закачени повече от веднъж :D 

Какво стана с Хабиби? 

преди 19 часа , Emanuela.Carey каза:

Не е така, нямаше да си избира първа песните, нямаше да има тази ротация, нито визуалното представяне. Повечето нямаше дори да се забележат. Дори оная Влез с Кости е бая пари, които тя без тъпкач нямаше да има откъде да даде. 

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не е лоша, но и аз не исках клип на нея. Иначе да..... можеше след "Чупката" да я клипира, но тя есента пусна "Душата ми крещи" ❤️ Видеото на "Чупката" даже много закъсня. Април или май 2006 го пусна, а песента я пееше още от лятото на 2005. Поне от тогава знаех за нея.

преди 45 минути, Administrator каза:

Беше преди или след Амет и затова грешно съм запомнил. Явно са били закачени повече от веднъж :D 

Какво стана с Хабиби? 

Сама си беше и концертът е друг. Тогава пееше много яко. 

преди 45 минути, WindWalkerMonk каза:

Не е така, нямаше да си избира първа песните, нямаше да има тази ротация, нито визуалното представяне. Повечето нямаше дори да се забележат. Дори оная Влез с Кости е бая пари, които тя без тъпкач нямаше да има откъде да даде. 

До Шиши таванът на възможностите й беше кекс тактика на практика.

преди 2 часа , DenFevgo каза:

Пеевска е един лъскав балон, който няма грам сценично присъствие, дори на плейбек вие на умряло и никога не е помирисвала топ 3, камо ли перманентно да остане там. 

Ако нямаше никакви качества нямаше да стигне до никъде, независимо дали има пари. Не е единствената, която е имала богати спонсори. Марчела през колко милионера мина и все е на дъното.

Янева си има безспорни хитове и фенове. Следи Тикток и периодично ще видиш, че стари и нови нейни песни започват да циркулират.
Имало е трендове хората да я молят да се върне на сцена и тези клипове са събирали хиляди лайкове.

Също така за разлика от Рамания, болшинството я смята за добра певица, което винаги се е виждало в коментарите.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...