Jump to content

Препоръчани коментари

преди 15 часа , Willy каза:

ЛЕТЕН и РАЗЛИЧЕН ХИТ, задържал се и през есента.

Невероятен текст.

След снощните събития в Ергенът, този дует на Сими Загорова с Орлин изплува от нищото.
Даже не знаех, че има такава песен.

преди 18 часа , Andrew Cunanan. каза:

няма автори, които да напишат нещо, което да не е претупано и еднакво с хиляда други. 

В момента имаме един активен композитор - Даниел Ганев.

подмилия никога не е държала кечи хитовете, но има тук-таме приятни песни през годините.

Има много композитори, но певачките ги е страх да заложат на неналожени имена. 

преди 17 часа , Emanuela.Carey каза:

Саша Сандра заявява, че ще спечели Евровизия с “Тути Фрути”

spacer.png

spacer.png

Аз отдавна го заявих! Чете ме, копира ме!

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Константин алармира: Има извънземни над Черно Море!

spacer.png

Бялото сладко говори.

Вчера в The Mall в София е имало специална премиера на "Почивката 2" на Ванката. Аз не знаех, но интуицията ме накара в 21:30 да отида да ям KFC, много ми се ядеше, излизам от асансьора в мола гледам Илиян, след това Антонио. Ходя и се чудя кое познато лице си поръчва КФС, ами Галена. Със Сашка и синът си, минават две минути от тоалетните се задават Криси и Селина. Веднага след тях Лидия и Мирела. Снимки, снимки, снимки и забравих да ям.

IMG_35501.jpeg.02ce78522bed02ea00dad8976292ada7.jpeg

преди 2 часа , asylum каза:

Има много композитори, но певачките ги е страх да заложат на неналожени имена. 

Аз отдавна го заявих! Чете ме, копира ме!

Бялото сладко говори.

Половината са тенекиени като аранжимент, другата половина са старомодни като Лобошки, Петров и Калин.

преди 1 час, DanielPiliov каза:

Вчера в The Mall в София е имало специална премиера на "Почивката 2" на Ванката. Аз не знаех, но интуицията ме накара в 21:30 да отида да ям KFC, много ми се ядеше, излизам от асансьора в мола гледам Илиян, след това Антонио. Ходя и се чудя кое познато лице си поръчва КФС, ами Галена. Със Сашка и синът си, минават две минути от тоалетните се задават Криси и Селина. Веднага след тях Лидия и Мирела. Снимки, снимки, снимки и забравих да ям.

мило, толкова си известен,че всички са се снимали с теб!!!! черно ти отива!!!

преди 1 час, DanielPiliov каза:

Аз като видя чалгарки на публично място най-обичам да се правя, че не знам кои са.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Аз като видя чалгарки на публично място най-обичам да се правя, че не знам кои са.

Затова ли като се разминаваме по улиците не ме поздравяваш???

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Нещастника е платил поредната почивка до Малдивите!

Марчелис 1 : Вие 0

spacer.png

преди 35 минути, pacho каза:

Крум с корсета на Галена.

каква смешна пасивка е Крум

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Нещастника е платил поредната почивка до Малдивите!

Марчелис 1 : @xroflx9 5

spacer.png

Поправено

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Тази вечер й горят бузите на Цецка яко. 

Току що, Thecranfan каза:

Кои бузи?

преди 1 час , Thecranfan каза:

Пепа Янева ще се справи с Шиши!

Много се радвам,че покрай “английската” версия на песента,която стана вайръл в Тикток оригинала изживява ренесанс. Определено се очертава като третия голям соло хит на Сими след Момиче от лед и Дежа вю.

Този "концерт" също е отпаднал заради мижав интерес.

WWW.INSTAGRAM.COM

42 likes, 0 comments - faya.ltd on November 1, 2025: "20% отстъпка до 05.11 Кодът е FBMEIZDADE Музикален спектакъл за любовта...

преди 4 часа , Willy каза:

Този "концерт" също е отпаднал заради мижав интерес.

WWW.INSTAGRAM.COM

42 likes, 0 comments - faya.ltd on November 1, 2025: "20% отстъпка до 05.11 Кодът е FBMEIZDADE Музикален спектакъл за любовта...

Да, ама организаторът не връщал кинтите и вчера ми излезе клип на Стамболова, в който тя апелира да връщат парите организаторите. 3 певици не можаха да продадат 150 билета.... а сега ако се окаже, че е било измама ще е много зле за тях.

преди 2 часа , pacho каза:

Да, ама организаторът не връщал кинтите и вчера ми излезе клип на Стамболова, в който тя апелира да връщат парите организаторите. 3 певици не можаха да продадат 150 билета.... а сега ако се окаже, че е било измама ще е много зле за тях.

Не знам дали е паднал заради непродадени места или защото организатора е духнал с парите. 

Макар, че 150*30 лв надали е сума, за която някой би си правил труда. 

Тия жени така и не разбраха, че не са "Ритон", Веселин Маринов и Маргарита Хранова и няма кой да ги слуша мирно, в зала и трезвен. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...