Jump to content

Препоръчани коментари

преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза:

това първата година в кариерата на счети без хит ли ще е?

Сбърка адреса властваше в началото на годината. 

• Like 1
преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

новите тъбнейли в канала на ара са много стилни:
image.png.5a9fb76a41b0b80e3ec0ee0b5c120c04.pngimage.png.9e6a10fd4a1efca9bd8346e3a0ceb58d.png

image.png.7d80fe9b5dda1c7871f7c2b50d5b4b4d.pngimage.png.d8cf3f5e6750250db4e6a2e40a1a9196.png

image.png.764355493da340f057f207e8c395e8cf.pngimage.png.c90f3e36faeca551f858bf7d646eee70.png

image.png.a21c68672a4d55025bb0614125bf7710.pngimage.png.778b6241a5b98dd1549bc47200cd8190.png

image.png.3bb3986d96143a039395b8c3a7f1303d.png

image.png

Peak chalga aesthetics 😻

• Haha 1
  • Love 1
преди 5 минути, xroflx9 каза:

Мексико Флорида бейби let's go

monkey-sitting-looking-like-a-diva-in-a-wig-nosolohit.gif

• Like 1
  • Haha 1
преди 4 часа , fengergana каза:

този във всеки клип ли ще се целува с мъже,само за да показва колко е открит ???

и аз съм бил с много обвързани и женени,но те искат мен,а не нея !!! 

щом е щастлив защо му е любовница (аз)????

Това същия Матео от Хит Микс ли е

• Like 2
преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Мексико Флорида бейби let's go

monkey-sitting-looking-like-a-diva-in-a-wig-nosolohit.gif

Бентли Бентли от мен срещу екстри от теб…не моменти,трябват ми апартаменти!!!!

preslava-galena.gif

• Like 1
преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Това същия Матео от Хит Микс ли е

Да,мило,опитва се да пробие със зъби и нокти,но напълно неуспешно. Урочасали сме го с моята приятелка @fengergana

• Like 3
WWW.FACEBOOK.COM

♥️🔝

Не, това не е табуретката, но са като близначки... wtf

• Like 1
преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:
WWW.FACEBOOK.COM

♥️🔝

Не, това не е табуретката, но са като близначки... wtf

по тялото помислих, че е фатмес, а то била леля Ивайла.
image.png.bd02bc85d0f66bf626e111972f9df2ee.png

• Like 1
  • Haha 2
преди 1 час , xroflx9 каза:

Още не мога да разбера с какво е накарал Alex Ink да дойде!!!!

Кой е екс инк? Поне да са гаджета, че направо си е проно. Очаквам ютюб да му тури възрастово ограничение на халката.

И кой подяволите влиза във ваната по слип. Да бяха се обадили на Жалка за експертен съвет. Тцтц

преди 8 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Кой е екс инк? Поне да са гаджета, че направо си е проно. Очаквам ютюб да му тури възрастово ограничение на халката.

И кой подяволите влиза във ваната по слип. Да бяха се обадили на Жалка за експертен съвет. Тцтц

П.рноактьор

• Love 1
преди 18 минути, xroflx9 каза:

П.рноактьор

Ух. 

Но това вече Василка го е правила :D 

А този Матео май няма много глас. Звучи ми като версия между Дамян Попов и Лазар Кисьов... демек кръстоска = 0.

• Like 1
преди 1 минута, Administrator каза:

Ух. 

Но това вече Василка го е правила :D 

А този Матео май няма много глас. Звучи ми като версия между Дамян Попов и Лазар Кисьов... демек кръстоска = 0.

Ние с моите форумни приятелки отдавна сме се погрижили да не пробие тая пасивка. 💆🏼‍♀️

• Like 1
  • Haha 2
преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Skote Moj

Готин клип и песен, и послание. Според мен трябва да се прави повече гей изкуство в България.

Нали? Досега май никой не беше пял толкова открито че искат да му пръскат халката. Явно на стари години интереса вече е мижав

• Like 1
  • Haha 1
преди 5 часа , fengergana каза:

този във всеки клип ли ще се целува с мъже,само за да показва колко е открит ???

и аз съм бил с много обвързани и женени,но те искат мен,а не нея !!! 

щом е щастлив защо му е любовница (аз)????

Ти сериозно ли искаш да кажеш че това не е дебют за непотърсената но желаеща пръскане халка, и има и други клипове? Ай стига бе. 

• Like 1
преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Едната им пее в ресторанта, докато другата им тараши багажа за ценности по стаите. Сими и Гюр - Бони и Клайд на нашето поколение!

Нещо не я виждам тая схема - която и от двете да "пее" има 130% шанс да изгони народа от ресторанта по стаите? Ако прескочат пеенето и просто се цанят камериерки, имат по-големи шансове, @Гюр моля те прочети това! 

• Haha 1
преди 20 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.dc7a0815ccada07fd2edd4268e9eba25.png

най-големият флоп на Джуди евър. Бащата ан Паола да вади кредитните карти и да започва да пазари гледания.

Кралица Паола е правила по 1 милион гледания на ден. Джанка е виновна за провала!

• Like 2
  • Thanks 1
преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Кралица Паола е правила по 1 милион гледания на ден. Джанка е виновна за провала!

Ютюб я саботира! По погрешка е махнал една нула.

• Like 1
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Паола вече се е записала за лифтинг, антибузи, Оземпик и филъри при клиниката на Алфите.

Имам опасения, че освен болната амбиция на техните тя също иска да става звезда. 

• Haha 1
преди 1 час, Thecranfan каза:

Паола вече се е записала за лифтинг, антибузи, Оземпик и филъри при клиниката на Алфите.

Имам опасения, че освен болната амбиция на техните тя също иска да става звезда. 

И защо да не иска да стане звезда? Нали затова е всичко.

• Like 1

Пускайте БъТъВъТо след малко, че Гамена влиза в студиото и ще ръси нови смешки :D

image.png.3fefd692eb36d77cd76f38f4dc0a4ddc.png

преди 1 час , Thecranfan каза:

Е ти като живееш с болни хора, които ти натрапват техните амбиции, нормално и детето да иска след това. Като не го занимават с нищо друго освен със света на шоубизнеса в БГ :D

• Like 2
  • Haha 1
преди 57 минути, Administrator каза:

И защо да не иска да стане звезда? Нали затова е всичко.

Защото няма нито едно качество за такава.

• Like 2
преди 6 часа , xroflx9 каза:

Още не мога да разбера с какво е накарал Alex Ink да дойде!!!!

всички са платени урви ,мило

и на мен да ми дадат 20 лв заминавам да се снимам в Лондон !!!!!

• Haha 1
  • Wow 2
преди 37 минути, DarkChild каза:

Защото няма нито едно качество за такава.

Има харизма. Готова звезда! И Галена няма глас, и Кама, що пък да си нямаме една Паола. Тъкмо да затрудни Пепи пиг, с мислене по нов псевдоним на щерка си. Може би ще я кръсти Паоллла, че май с 1 и 2 са заети.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...