Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право.

Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган.

И също как така не е качила Меди? 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Mr. Greshen каза:

А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право.

Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И може би Името ти нямаше място в подбора.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Mr. Greshen каза:

Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган.

Защото все пак за нея е по-добре да си промотира и по-новите песни от последния албум. 
МамаУраган е доста масово харесвана песен, така че нормално да не я пропусне. Според мен е по-известна от Спри ме.

Според мен най-големият пропуск беше, че не изпяха Живей с Преслава. Това беше една от най-чаканите дуетни песни за концерта.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Mr. Greshen каза:

За Неудобни въпроси и мен ме е яд,защото си е тотален ретро хит. 

А Меди и Саби просто бяха с нас с @fengergana зад кулисите.

Сподели в други сайтове

Същата година в която направи онова, което и уби кариерата в голям процент, само 4 месеца преди това в тази песен не знам дали в друг клип е била по-красива...

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Mr. Greshen каза:

Как без Играй? Буквално вдигна цянлата зала тази песен. Гледай какво става.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DanielPiliov каза:

Боже за първи път виждам тази снимка, тук тя ли е изобщо?

c55acc27-fa92-4768-82bd-ed0e83b255b6.jpg

Юни 2019, първата снимка след операцията. Как си изпуснал точно тази? На колко си? 😁

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Юни 2019, първата снимка след операцията. Как си изпуснал точно тази? На колко си? 😁

На 19, ама прослушах чалга от дуетите на Денис и Емилия 2019, тоест тамън съм навлизал в тоя жанр. А Преслава я заобичах чак като пусна машъпа, не го спирах по цял ден и оттам вече ми е любимка. Даже аз 2020 реално на Преслава знаех само машъпа, Пиян, Ганевите от 2017-2018 и това хахах.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DanielPiliov каза:

Легендарна снимка, която разтърси държавата за няколко часа!!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Mr. Greshen каза:

От Аз почти нищо не се помни. Спри ме не е от албума.

преди 1 час, DanielPiliov каза:

Това е Галена. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Според мен най-големият пропуск беше, че не изпяха Живей с Преслава. Това беше една от най-чаканите дуетни песни за концерта.

Напротив, щеше да стане банално пак с тая песен. Нали я изпяха миналата година, Бутилка си беше топ изборът, вдигна всички на крака.

По темата за Меди - от всички гости само той и Десита не са станали нито веднъж на крака по време на концерта да я уважат, заслужено не е пял с нея. 

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Danger. каза:

Напротив, щеше да стане банално пак с тая песен. Нали я изпяха миналата година, Бутилка си беше топ изборът, вдигна всички на крака.

За Бутилка е ясно - още миналата година се оплакваха, че Преслава не е изкарала Борис Дали на сцената да я изпеят. 
Но Живей колкото и да е станала банална си е емблема. Тя и Кама постоянно пееше Луда по Тебе по концерти на Пайнер, но хората си я чакаха.

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Danger. каза:

По темата за Меди - от всички гости само той и Десита не са станали нито веднъж на крака по време на концерта да я уважат, заслужено не е пял с нея. 

Ох, и това ли се дебне вече? 🤣сякаш не могат да се насладят седнали

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

За Бутилка е ясно - още миналата година се оплакваха, че Преслава не е изкарала Борис Дали на сцената да я изпеят. 
Но Живей колкото и да е станала банална си е емблема. Тя и Кама постоянно пееше Луда по Тебе по концерти на Пайнер, но хората си я чакаха.

Повярвай, че абсолютно никой не очакваше да изпеят Живей. Особено не и когато пуснаха нов дует дни преди концерта. За Бутилка аз писах още като обявиха концерта, че този път идва и нейният ред. 

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1,363 likes, 20 comments - galena1 on November 11, 2025: "Деси, благодаря ти за споделената сцена и обичта, която носиш! Толкова е лесно, когато талантът и сърцето вървят заедно. Благодаря, че сподели тази ЕУФОРИЯ с мен и моята публика! ❤️ @desislavaofficial".

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Danger. каза:

И сега раздава покани за да покаже, че и той може да напълни зала. А истината е, че една НДК няма да напълни сам, ако не върти циганските номера. Нито има хитове, нито е национална звезда.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...