Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

Искам да благодаря на хората, които забъркаха тази ЕУФОРИЯ! 
Всеки един от тях е пулс, дъх и светлина в това, което се случи.
Рафи – режисьорът, но и гръбнакът на всичко. Човек със сърце, което усеща музиката и сцената, с ум, който мисли в картини, и с душа, която гори в детайла. Поисках от него на първата ни среща концерт на световно ниво и го получих!
Петя Романова – редът зад хаоса. Организира всичко по най-добрия начин.
Насо – музиката зад „Еуфория“. Ритъмът, който ме водеше, и усещането, че звукът може да диша.
V-Band – не просто банда, а вулкан от енергия. Музиканти, които не свирят – те преживяват.
Балет „Еуфория“ – 40 тела, които говореха езика на музиката.
И хореографите Skywalkers и Милен Данков, които направиха тази сцена жива! 
Добри – не просто стилист, а част от сърцето ми вече 16 години. Той чувства всяка моя промяна, преди дори аз да я осъзная.
Кирил Чалъков – просто най-добрият гримьор в България! 
Моите фризьори – Стельо, Георги Петков, Олджи…безупречни!
Рик и Рафи, които облякоха моята душа във видеа и Жоро Генчев, който превърна думите ми в послания. Надявам се видеата да са ви докоснали!
Марто - човекът който дирижираше всички технически звена като оркестър и Табашки - първата цигулка в организацията и реализацията на концерта.
На всички невероятни артисти, които бяха неизменна част от шоуто: акробатите от Нов Цирк, щрайховата ни група музиканти, балет Арабеск, Насо и Рос. Благодаря ви! 
Зад сцената – онези невидими герои: техници, тонрежисьори, осветители, спец ефекти, видеостени и мултимедии, оператори, организатори, сценографи, гримьори, фризьори, стилисти…
Хората, които ме спускаха от високо и ме връщаха обратно там – в светлината.
Фотографите – Жорко Малев, Вики Сиракова, Иван Ерменков – уловихте не просто картини, а душата на този момент.
BTS екипът на Wolfpack – очаквам с нетърпение да видя как сте превърнали всичко това в спомен, който ще живее.
Сашка, Алекс, Ники, Борче, Йоанка и Стефан, които неотлъчно помагаха за всяко нещо и бяха до мен!
Боже мой, благодаря на всички над 300 души замесени в това! 
Беше повече от концерт. Беше живот, който туптеше в ритъма на една дума – Еуфория. ❤️

Сподели в други сайтове

Току що, FikLena каза:

Искам да благодаря на хората, които забъркаха тази ЕУФОРИЯ! 
Всеки един от тях е пулс, дъх и светлина в това, което се случи.
Рафи – режисьорът, но и гръбнакът на всичко. Човек със сърце, което усеща музиката и сцената, с ум, който мисли в картини, и с душа, която гори в детайла. Поисках от него на първата ни среща концерт на световно ниво и го получих!
Петя Романова – редът зад хаоса. Организира всичко по най-добрия начин.
Насо – музиката зад „Еуфория“. Ритъмът, който ме водеше, и усещането, че звукът може да диша.
V-Band – не просто банда, а вулкан от енергия. Музиканти, които не свирят – те преживяват.
Балет „Еуфория“ – 40 тела, които говореха езика на музиката.
И хореографите Skywalkers и Милен Данков, които направиха тази сцена жива! 
Добри – не просто стилист, а част от сърцето ми вече 16 години. Той чувства всяка моя промяна, преди дори аз да я осъзная.
Кирил Чалъков – просто най-добрият гримьор в България! 
Моите фризьори – Стельо, Георги Петков, Олджи…безупречни!
Рик и Рафи, които облякоха моята душа във видеа и Жоро Генчев, който превърна думите ми в послания. Надявам се видеата да са ви докоснали!
Марто - човекът който дирижираше всички технически звена като оркестър и Табашки - първата цигулка в организацията и реализацията на концерта.
На всички невероятни артисти, които бяха неизменна част от шоуто: акробатите от Нов Цирк, щрайховата ни група музиканти, балет Арабеск, Насо и Рос. Благодаря ви! 
Зад сцената – онези невидими герои: техници, тонрежисьори, осветители, спец ефекти, видеостени и мултимедии, оператори, организатори, сценографи, гримьори, фризьори, стилисти…
Хората, които ме спускаха от високо и ме връщаха обратно там – в светлината.
Фотографите – Жорко Малев, Вики Сиракова, Иван Ерменков – уловихте не просто картини, а душата на този момент.
BTS екипът на Wolfpack – очаквам с нетърпение да видя как сте превърнали всичко това в спомен, който ще живее.
Сашка, Алекс, Ники, Борче, Йоанка и Стефан, които неотлъчно помагаха за всяко нещо и бяха до мен!
Боже мой, благодаря на всички над 300 души замесени в това! 
Беше повече от концерт. Беше живот, който туптеше в ритъма на една дума – Еуфория. ❤️

Аматьорка! Андреа с толкова екип направи един клип, а тя само един...концерт

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Тя има моменти на проблясъци. И при Цитиридис ѝ стана неудобно като я попитаха за сторитата, които качва за Кубрат и тн.

Може пък ако е спряла хапчетата да вземе да се извини публично на Галена след някакво време.

Няма как да знаем дали не й се е извинила на лично вече 

Сподели в други сайтове

@Qvor ша одиш ли 

преди 3 минути, DanielPiliov каза:

Не изпя този златен хит

https://youtu.be/ooatvtsBe8U?si=b-UphJpmyoGjsjb1

Оо, и тя едва ли помни тая песен. Пропусна по-успешни песни, но няма време за всички. Другия път.

Сподели в други сайтове

Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея.

Чак стадион едва ли. Аман от тия Кукувци. По-добре сама да си състави оркестър постепенно. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Чак стадион едва ли. Аман от тия Кукувци. По-добре сама да си състави оркестър постепенно. 

Стадиона е с капацитет седящи 43,000. Като изключим сектора който ще дойде зад сцената остават 30-35,000. Тя сега напълни с 15,000+, а след този спектакъл, социалните мрежи, особено тик-ток, са пълни с хора които съжаляват, че са пропуснали.

Знам че е огромна хапка, но с добра организация всичко става. На такива събития организират и транспорт от други градове, билетите не се продават само онлайн итн...

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

Стадиона е с капацитет седящи 43,000. Като изключим сектора който ще дойде зад сцената остават 30-35,000. Тя сега напълни с 15,000+, а след този спектакъл, социалните мрежи, особено тик-ток, са пълни с хора които съжаляват, че са пропуснали.

Знам че е огромна хапка, но с добра организация всичко става. На такива събития организират и транспорт от други градове, билетите не се продават само онлайн итн...

Има плюсове и минуси, за които Фиклена алармира:

+ има метро

- може да вали

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Има плюсове и минуси, за които Фиклена алармира:

+ има метро

- може да вали

Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена!

Сподели в други сайтове

Наистина Галя ще успее да събере стадион, дори и без куку-бенд- Даже може би те са минус, защото са оклепани в политика. За Емилия са плюс, щото тя няма своя аудитория така или иначе.

А и щом Галя успя 15к да продаде за 1-2 седмици, в нормална кампания защо да не събере 30-40к? 

Ако я е страх, да се коалира с Пепи пиг и да изкъртят 40к души! Да оставят Арената за простолюдието.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Willy каза:

Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена!

Брена каца в София със самолет, а Галена излита резко с такъв, щом заръми, зарязвайки неблагодарните фиклени! 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Willy каза:

Не мисля, че Куку бенд биха се съгласили да свирят върху лайв записи, както беше голяма част от концерта. Даже съм изненадан, че и V band са се съгласили, но явно са искали да станат по-разпознаваеми

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гальо каза:

Не мисля, че Куку бенд биха се съгласили да свирят върху лайв записи, както беше голяма част от концерта. Даже съм изненадан, че и V band са се съгласили, но явно са искали да станат по-разпознаваеми

V band бяха масово неизвестни, въпреки опитите за песни, това сега им беше страшна реклама.

Това го пееха лятото по участия с бенда, може да е отпаднала в последен момент.

Сподели в други сайтове

В алтернативна вселена Марго се изстрелва след участието си в “Искрено и лично“ през 2006г. , а не Емануела!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"...

Тея знаят ли какво означава бенефис?

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Коя е тази бедна жена от народа, че си позволява да коментира Галош?
Несретница!

Някоя, която разказва как мъжа й е в криза и Галена й е виновна.

Сподели в други сайтове

Защо не чухме След 12,Вземи си дъх,Спри ми,Мина ми,Точно Никога,Една жена,Паника,Пантера?

Някой от публиката викна "Спри ме"

Галена: искаш да спра ли? 😁😂

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Няма как да знаем дали не й се е извинила на лично вече 

Има как да знаем - Дора не е скрита личност. Всичко което ѝ се случва го качва на стори дословно (напр. като ѝ умря котката).

Ако тръгне да се извинява на Галена ще иска цяла България да разбере.

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, FikLena каза:

Защо не чухме След 12,Вземи си дъх,Спри ми,Мина ми,Точно Никога,Една жена,Паника,Пантера?

Някой от публиката викна "Спри ме"

Галена: искаш да спра ли? 😁😂

Е изпя почти 50 песни за тези 4часа, другите друг път!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...