presi_fen! Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 Голямо нещо направи Галена снощи , аз лично чак от Германия дойдох за да я видя! Сравних двата концерта този на Преслава и този на Галена и стигнах до извода , че Галена показа световно ниво , но мисля че все нещо липсва на тази жена на концертните сцени и ме е яд защото аз много я харесвам и моето мнение е , че старите и песни не се помнят както тези на Преслава и вчера стигнах до извода , че Галена каквото и шоу да направи другата има по желязна дискография и по голяма харизма. Общо взето публиката при Преслава знаеше всяка една песен и пееше с пълно гърло , за съжаление при Галена беше доста умряло за което и аз останах изненадан , защото жената доста се постара! 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
user_169416 Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 (редактирано) Галена няма толкова вечни хитове като Преслава, защото до 2007 г. когато се правеха още такива хитове, тя беше доста назад, а Преслава вече беше изместила Ивана и мачкаше. Галена дръпна няколко години по-късно в ерата на дискотечните комерси, когато песните имаха живот по 2-3 месеца. Късмет! Но има и тя някои песни, които ще останат - Кой, В твоите очи, .. от по-старите Утешителна награда и Знам диагнозата. Редактирано Ноември 9 от user_169416 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 1 час, pacho каза: За чалга концерт си е повече от ОК. Публиката си е била топ. Да кажем интересно интро и фрагменти, но някак Галя се губи в целия антураж, защото просто не е консистента с него. Общо взето планетянския начин - отзад се кълчотят, каквото си се случва като сценография, изпълнителят обикаля по сцената все едно е в клуба... и дотам... нестабилното пеене не й помага със сигурност. Не е провал определено, явно това са й възможностите като артист. За БГ пазар толкоз. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 10 минути, asylum каза: Ще има да си запълват фейсбук страниците с подобни сравнения с месеци. Шапката не е ли от Делта Форс, на Лопез според Гугъл е от преди 3-4 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 Въпросният DJ, заради който @DarkChild реши да я нарече изтривалка, щото някой кьорав е решил, че всеки на пулт с очила е Мартен. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 41 минути, asylum каза: И по глас са на кантар. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 1 час, asylum каза: Колко е нелепа Преса, милата. Като почнат с техните неслопосани двугласи. А тая песен не мога да я трая. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 1 час, FitkataSlimTea каза: Роклята обаче беше уникат.... 10 години няма скъсване! Ей това е да дадеш пари и да знаеш за какво! Евала! 😘 Ми уж била Том Форд според Пижов. Не знаех, че правели макси рокли. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Ноември 9 Author Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 10 минути, DarkChild каза: Ми уж била Том Форд според Пижов. Не знаех, че правели макси рокли. Интересно е съвпадението, че я облича винаги когато пее с Галена. Защо? Галена много такива рокли е виждала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 30 хил. гледания · 87 реакции | Цветелина Янева и Веселин | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Цветелина Янева и Веселин 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 А интересно е да се отбележи, че Преслава беше облечена много по-добре отколкото на своя си концерт. 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 Анелия пак най-добре си изигра картите 170 хил. гледания · 2,6 хил. реакции | Галена x DesiSlava | Anelia Music WWW.FACEBOOK.COM Галена x DesiSlava 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Ноември 9 Author Report Сподели Публикувано Ноември 9 Мили, знам, че ти нагарча, нагарча, като гледаш колко харча ли, харча! Мили, знам, че съм безобразна, сметката ти май е празна!!! Празна! Празна! Празна! В цифри ми говори - не ми се сърди, не! В цифри ми говори - кеш, кеш, кеш!!! ИЗПРАЗНИХМЕ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, нали?.. СМЕТКАТА МУУУУУ! ❤️ За всички бивши, бъдещи и настоящи!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 2 часа , user_169416 каза: Галена няма толкова вечни хитове като Преслава, защото до 2007 г. когато се правеха още такива хитове, тя беше доста назад, а Преслава вече беше изместила Ивана и мачкаше. Галена дръпна няколко години по-късно в ерата на дискотечните комерси, когато песните имаха живот по 2-3 месеца. Късмет! Но има и тя някои песни, които ще останат - Кой, В твоите очи, .. от по-старите Утешителна награда и Знам диагнозата. Е айде сега, няма толкова по малко вечни хитове и тя. Има си достатъчни вечни хитове, няма значение, че са дуети. Има една основна разлика, при Преслава концерта е бил 1 час и респективно наистина е пяла най - силните си песни. Но ти нейния беше по скоро като участие. За по дълъг концерт, особено около три часа и Преслава щеше да има песни, които нямаше да са топ хитовете й, но сто процента щеше да са екстази за феновете й. Галена е включила буквално всичко по точно тази причина. Сега на по важното, Емилия Стоянова е разбила: 1.певицата DARA, Преслава, Глория и Атанас Колев. - явно само дара е певица, другите са инфлуенсърки. 2. Почти на световно ниво: че той е бил по добър от повечето световни концерти. Тая жена пръска от неадекватно писане, да помоли пърплексити да пише вместо нея. За тези, ко 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Ноември 9 Author Report Сподели Публикувано Ноември 9 Ябълка съм на раздора и за грях сега се моля! Ябълка съм на раздора! Всичко мога! Всичко мога!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 1 час, asylum каза: Анелия пак най-добре си изигра картите 170 хил. гледания · 2,6 хил. реакции | Галена x DesiSlava | Anelia Music WWW.FACEBOOK.COM Галена x DesiSlava Вечната зрителка. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Ноември 9 Author Report Сподели Публикувано Ноември 9 Бейбиииииииииииииииииииии! Само тази нощ! Бейбиииииииииииииииии! Точно в полунооооооооооощ! Бейбииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! ❤️❤️❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 преди 4 часа , pacho каза: Чуйте на 8:50, това беше положението след всяка песен, а това на клипа даже е още след първата. Тези които коментираха негативно приемите и публиката май са били на друг концерт! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Сподели Публикувано Ноември 9 Режисьор бил Рафи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Галена: "Алекс, хайде кажи чао на всички дами" Алекс:"Аз искам да поздравя цялата публика, не само дамите" Малкия носи страшна харизма, неговото участие на концерта на Хавана беше много яко, даже и различен текст си имаше на частта на Живко. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 6 часа , FitkataSlimTea каза: Я какво е качил Дамян 73 хил. гледания · 1,7 хил. реакции | Щом се съберат 3 огромни... WWW.FACEBOOK.COM Щом се съберат 3 огромни гласища♥️♥️♥️♥️ Защо така обижда Преса, тя толкова се старае да е слабичка не като Деса и Василка? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 4 часа , asylum каза: Да бяха уточнили и в кои локации на Мадам Тюсо може да намерим експонатите на Гален и Малинажа? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: 1.певицата DARA, Преслава, Глория и Атанас Колев. - явно само дара е певица, другите са инфлуенсърки. Е за DARA е нужно уточнението че е певица, на другите си ги знаем че са инфлуенцърка, тракторист и гинеколог. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Помните ли? До преди няколко години тук се коментираше как Галена не смее да направи концерт, защото била дискотечна певица и ще пее пред полу-празна зала и всякакви други глупости. Сега за един ден това се превърна в най-обсъжданият и успешен концерт в поп фолка, която зала бе препълнена на високи цени и с продадени всички правостоящи места, та имаше хора чак до вратите набутани. 6 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.