Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се пише само за българска музика, в това число фолклор, поп, рок, рап и поп фолк музика. Именно затова темата е "поп-фолк", а не попфолк или поп фолк, както правилно се изписва.

Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени.

Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст.  

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани.

2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот.

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера.

5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. 

Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. 

Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване.

Сподели в други сайтове

да готви следващата и да я пуска през януари, тъкмо ще набере инерция!

Сподели в други сайтове

Да открием темата с хита на месеца!

Още една народна будителка: 

WWW.FACEBOOK.COM

Будители са не само хора от миналото. Будителите са живи - във всеки, който мисли, твори и вярва. Честит празник, българи...

Сподели в други сайтове

Взривна Премиера! Мая и Снежина се завръщат с Дуетния Хит „КОЛЕЖКЕ“
Днес,  01.11.2025 година музикалната сцена е разтърсена от премиерата на дългоочаквания дует „Колежке“ на емблематичните изпълнителки Мая и Снежина! Песента, издадена от Milena Records, моментално се превръща в събитие заради своя уникален звук и звезден екип.
Продуцирано от Milena Records с Майсторството на Димчо Делев и Росен Байчев
Сърцето и душата на „Колежке“ е дело на големия Димчо Делев, който е автор на музиката и аранжимента, вдъхвайки нов, свеж живот на проекта. Целият запис на песента, включително вокалите на Мая и Снежина, е осъществен в неговото студио в България.
Инструменталният гръбнак на хита е подсилен от виртуозното изпълнение на Росен Байчев, който майсторски вплита своя кларинет и саксофон, придавайки на песента изискан и силно емоционален заряд.
> 🎤 Мая споделя: „Работата с Димчо Делев в неговото студио беше изключително преживяване. Успяхме да пресъздадем цялата ни енергия с негова помощ. Той е нашият вдъхновител. За мен и Снежина е чест да сме част от този проект.“

Две Икони, Един Дует: Вокален Тандем с Богат Опит
Този дует е особено интересен, тъй като и Мая, и Снежина имат дългогодишен опит в успешните дуетни проекти, което ги прави идеални партньори.
 * Мая: Позната с мощния си глас и емоционално присъствие, Мая внася страст и дълбочина, постигайки перфектен баланс със своята колежка.
 * Снежина: Със запомнящия се тембър и уникален стил, Снежина е майстор в създаването на хитове, допълвайки финеса и силата на Мая.
> 🌟 Снежина допълва: „Когато две 'колежки' с опит се съберат с такава силна музика и такъв звезден екип като Димчо и Росен, резултатът няма как да не бъде успешен. В тази песен има от нашето приятелство и колегиалност.“

Премиера с Акцент: Аудиото Говори По-Силен от Видеото
Въпреки огромното желание на феновете, „Колежке“ излиза само като аудио сингъл. Това е продиктувано от невъзможността за съвместни снимки, тъй като Мая в момента пребивава в Америка, а Снежина е в България.
> ⚠️ Мая: „За съжаление, логистично е невъзможно да снимаме клип в момента. Но вярваме, че когато една песен е толкова силна и с такова звездно участие, аудиото само по себе си е достатъчно. Надяваме се скоро да намерим начин да заснемем клип за нашите фенове!“

Къде да Чуете „Колежке“?
 * Аудио Сингълът е вече достъпен във всички водещи стрийминг платформи: Spotify, Apple Music, Deezer, както и в YouTube канала на Milena Records.
Не пропускайте тази музикална бомба, родена от таланта на Мая, Снежина, Димчо Делев и Росен Байчев!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

УОУ! Какво е станало?
image.png.996e33a73d99119345ad1bf73fb877d7.png

Надявам се нарочно да им го е показала, а не като наша Анелия да не е знаела къде се намира.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Надявам се нарочно да им го е показала, а не като наша Анелия да не е знаела къде се намира.

Може да са и показали стара карта на полуострова :D 

Сподели в други сайтове

Селина май ще пуска пак дует с Габриела

WWW.INSTAGRAM.COM

2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена...
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена...

Коя е тая селянка?

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Две лидерки!!Искам да ми купиш такова комплектче!!!

Сподели в други сайтове

@asylum, знам за Рики ама не мога.

На работа ми казват, че Коце заради мен бил всеки месец в Бургас ама едва ли е заради мен. 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, asylum каза:

Не е нарочно и според мен хич не е осведомена, че тия несретници ни мразят.

Имало е българи в публиката и са го подали на екипа й. Те така събират 2-3-4 знамена и в някой момент тя почва да ги вади на сцената.

В Ниш го беше развяла също, нямаше такива реакции. Макетата са толкова прости, че няма накъде повече. Да не говорим, че 80% са с български паспорти... та кой по-точно мразят? Тая политика там трябва да се прекрати! Като ги лекувахме от изгорялата дискотека бяха много благодарни. Общо взето България винаги им е помагала и то безвъзмездно.

Днес ли беше съборът на Гурманската плескавица и Еленския бут в Пловдив? Чакаме снимки.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Sunlight каза:

На работа ми казват, че Коце заради мен бил всеки месец в Бургас ама едва ли е заради мен. 

Прави са твойте колеги, само заради теб идва на Бургас, само незнам защо е всеки месец, а не всяка седмица. 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Sunlight каза:

Заради теб, ми!

преди 33 минути, pacho каза:

Не е нарочно и според мен хич не е осведомена, че тия несретници ни мразят.

Имало е българи в публиката и са го подали на екипа й. Те така събират 2-3-4 знамена и в някой момент тя почва да ги вади на сцената.

В Ниш го беше развяла също, нямаше такива реакции. Макетата са толкова прости, че няма накъде повече. Да не говорим, че 80% са с български паспорти... та кой по-точно мразят? Тая политика там трябва да се прекрати! Като ги лекувахме от изгорялата дискотека бяха много благодарни. Общо взето България винаги им е помагала и то безвъзмездно.

Днес ли беше съборът на Гурманската плескавица и Еленския бут в Пловдив? Чакаме снимки.

Явно избирателно качват и плюят селтаците. Видях снимка и с македонското знаме. Другия път да развее гръцкото и албанското 🤣

преди 16 минути, Lelqtian каза:

Прави са твойте колеги, само заради теб идва на Бургас, само незнам защо е всеки месец, а не всяка седмица. 

Защото заплатата не е 5 бона като в клуб Рио!

Важното от снощи:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Коя е тая селянка?

Сланината за зимата.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Ми да пуска, тъкмо да се отсрами от дуета с Дамян на голям хит на Андра. Този път има смисъл от бълване.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, pacho каза:

Гюр пя екстра хита Затвори очи поради липса на свои 🥰

преди 1 минута, DevilWish каза:

За първи път чувам за тази песен?

Една от първите й, които някога чух.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, asylum каза:

Гюр пя екстра хита Затвори очи поради липса на свои 🥰

Една от първите й, които някога чух.

Много е яка! ❤️ Харесва ми

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...