Emanuela.Carey Публикувано на преди 4 часа Report Сподели Публикувано на преди 4 часа music : Vasilis Koumentakos, Nearchos, Apostolis Kyriakidis original lyrics : Vasilis Koumentakos arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Marieta Angelova Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 4 часа Author Report Сподели Публикувано преди 4 часа Wow, гръцки кавър с риза и китара. Никой не предполагаше. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Не е лоша,но нищо особено. Отсега знам че следващата му песен ще е “Обичам те,ти мене не”версия 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Интересното е, че "Браво на тебе" е вече на 1,5 М...... Тази е поредната му еднаква песен. Ама така като гледам как през няма и 10 дена пуска нови песни и то все бавни..... сигурно албум ще пуска или този месец или до Коледа? Ако с това темпо върви всичко..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Албума е отдавна готов, но защо залага толкова на сигурното.. Хубава и приятна песен, но очаквано .. Няма градация в тази песен, но ще се слуша. Винаги са модерни тези песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Този явно е решил да не остави и една гръцка песен некавърдисана.... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 15 минути, stereoto_ каза: Албума е отдавна готов, но защо залага толкова на сигурното.. Хубава и приятна песен, но очаквано .. Няма градация в тази песен, но ще се слуша. Винаги са модерни тези песни. Значи сигурно иска да пуска песните и клиповете една по една и тогава ще излезе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Не ми харесва на Меди - Кавъра... Оригинал - Giorgos Livanis & Andromache - Den mas xorizei tipota Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Поредната му бозава простотия! Изтъркан до безобразие е вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Като чух - как си, с кой си... не е крайно зле, но е страшно клише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Дрисня. Единствените разлики с другия гъркофил - Стораро, е, че не вие така противно и изглежда по-приемливо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 2 часа , xroflx9 каза: Не е лоша,но нищо особено. Отсега знам че следващата му песен ще е “Обичам те,ти мене не”версия 10 Дано! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.