DevilWish Публикувано на Октомври 2 Report Сподели Публикувано на Октомври 2 Скъпи приятели, Поднасям ви клипа на песента “Утрото няма да изгрее” с много любов. Той е създаден с помощта на изкуствен интелект, но във всеки кадър има и частица от мен, защото активно участвах в неговото създаване. Знам, че технологиите будят различни мнения, но вярвам, че музиката е преди всичко емоция и начин да се докоснем един до друг. В днешно време е все по-трудно един артист да си позволи традиционни клипове – затова търся нови начини да подаря изкуство и красота на тези, които ме обичат. Надявам се да усетите душата ми в тази песен и да оставите любовта да бъде по-силна от предразсъдъците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Author Report Сподели Публикувано Октомври 2 Много яко видео се е получило! ❤️ Песента е приятна. Нова ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 2 Report Сподели Публикувано Октомври 2 само мъжа става 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Author Report Сподели Публикувано Октомври 2 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: само мъжа става А дали той съществува въобще? И на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 2 Report Сподели Публикувано Октомври 2 @GERGANAFAN скоро и Гуци се завръща! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 2 Report Сподели Публикувано Октомври 2 Не мога да реша кое е по-реалистично в клипа - кучето на плажа или самата Ина, която има по 6 пръста на ръката. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 2 Report Сподели Публикувано Октомври 2 И тази като Кати, изплискала е легена ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 2 Report Сподели Публикувано Октомври 2 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Не мога да реша кое е по-реалистично в клипа - кучето на плажа или самата Ина, която има по 6 пръста на ръката. Този коментар ме накара да си го пусна! Малеее, тая песен нищо не запомних от нея. През цялото време бях напрегнат да броя пръстите. КЪДЕЕЕЕЕЕ Видях само да се замазват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Сподели Публикувано Октомври 3 Ина и на 18 не е изглеждала така, камо ли сега. 😆 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Ино спри се ма! Аман от скапания AI! Ако мислиш, че така ще прогресираш... Уплаши се от харчовете по първите й проекти след завръщането й и сега само с AI-то, че по евтинко. Първите във фолка вместо да пускат яки парчета като едно време те се осират по-жестоко и от последните разрядни чалгарки в момента... По-добре да не бяха се завръщали на "поп-фолк сцената"... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 От 2.10.2025 г. от 18:28, DevilWish каза: Много яко видео се е получило! ❤️ Песента е приятна. Нова ли е? Щом е ИИ, дори няма да си я пусна! От 2.10.2025 г. от 18:33, Andrew Cunanan. каза: само мъжа става За какво точно става такъв ИИ генериран? И мъж ли е изобщо ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Най-добре да прави lyric видеа. Просто това изглежда зле. А и хората искат да видят нея... например. Тук маркетингът отсъства. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Ино спри се ма! Аман от скапания AI! Ако мислиш, че така ще прогресираш... Уплаши се от харчовете по първите й проекти след завръщането й и сега само с AI-то, че по евтинко. Първите във фолка вместо да пускат яки парчета като едно време те се осират по-жестоко и от последните разрядни чалгарки в момента... По-добре да не бяха се завръщали на "поп-фолк сцената"... По-добре да снима тв версии по дивани като Гюр, отколкото Ии 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 10 минути, asylum каза: По-добре да снима тв версии по дивани като Гюр, отколкото Ии Ако ще продължава с ИИ песни, клипове, най-добре да закрива тая сергия и да ходи да продава на някой провинциален стадион с отбор в група "В" семки от тавата с бакърена чашка и фунийки от вестник. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 То просто няма логика да я канят по заведения. Нея ли да канят или AI версията й? По нашите ширини не върви това. Сега, клипове като на Екстра последната са още по-жалки. Така че по-добре да пуска lyric видеа с 1 снимка. Ако песента е силна, ще се забележи. Е, то и в това звено се дъни ИНА. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Дори на запис звучи фалшива и шъшка. Доста лош мастеринг и имам чувството, че дори такъв отсъства. Звучи и изглежда аматьорски и евтинко. Да се отказва по-добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Дори на запис звучи фалшива и шъшка. Доста лош мастеринг и имам чувството, че дори такъв отсъства. Звучи и изглежда аматьорски и евтинко. Да се отказва по-добре. Ами така е като правят песни колкото да симулират активност. Преди търсиха хитове. А и Герго Милов не знам как е написал Зелено. Дотук от всичките текстове, които избълва в последните месеци - не видях нито един сполучлив. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 преди 23 часа , KrasyoZlobarQ каза: Ами така е като правят песни колкото да симулират активност. Преди търсиха хитове. А и Герго Милов не знам как е написал Зелено. Дотук от всичките текстове, които избълва в последните месеци - не видях нито един сполучлив. Нали се тиражираше, че "Зелено" не била писана от него, а от друг, но Касъмовите я написали на него, за да го компенсират за друг текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Нали се тиражираше, че "Зелено" не била писана от него, а от друг, но Касъмовите я написали на него, за да го компенсират за друг текст. Така ли? 😮 Че той какви други текстове има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.