Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 27 минути, Lelqtian каза:

Права е дЖенЯта, ама ако си сложат тиксо на устите, намаляват трудоспобността с едно 33%, и ги оставя само с по две дупки … 

Джена да ги прати в Ню Йорк, да тухевнът и те концЪрт там.
Партньорки ту хев а концЪрт ин дъ клип он ЖеннЯ.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

https://youtu.be/pG7Wrxtrm9I?si=09ivjI-ZavRvxrE3

Поздрав за фена на баба, забравих как му беше името. там естрадния фен и @pacho

Ш'ма обидиш, аз съм фен на много и различни сръбски миндили.

Точно на тая песен не съм. :D 

Имаме кадри от празника на Еленския бут.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

💥 Фолк Легендата Мая се завръща! 💥
Фолк легендата Мая е една от най-ярките звезди на Българската музика от култовия дует с Магапаса, е готова да взриви музикалната сцена с нов проект! 🔥🎤
След години извън България, певицата отново е под светлините на прожекторите и готви чисто нов сингъл, който ще върне онзи неповторим чар на златната ера на попфолка – но с модерно, актуално звучене. 💃🎶
Според музикалните среди, песента ще носи типичния заряд на Мая – емоция, страст и женска сила, съчетани с ново поколение ритми.
image.png.564cf4da4a855af8e03302416941f3d6.png
  • Love 2
  • Confused 2
Сподели в други сайтове

👑 Поп- фолк иконата Ваня Великова отвори вратите на луксозния си палат за bTV Новините и разплака България!
Обожаваната певица показа невиждан досега разкош, но доказа: Славата не ме главозама! В емоционална изповед пред милиони тя разкри цялата истина за корекциите си.

Тя е от най-обичаните фолк звезди, чиито хитове са класика в жанра. Сега Ваня Великова направи това, което малцина преди нея са си позволявали – отвори вратите на своя луксозен палат за камерите на bTV Новините и достигна до милиони фенове, които останаха безмълвни.

Имението, от френските прозорци на чиято трапезария се разкриват спиращи дъха гледки към балкана и дизайнерските решения на трапезарната зала, показат неоспоримия успех на певицата. Но най-впечатляващото в репортажа, излъчен в най-гледаната емисия на bTV, беше земността на самата Ваня.

Блясък и откровение в трапезарията с величествена гледка
Сцената на откровението беше луксозната трапезария на имението – помещение, което спокойно може да конкурира интериор от световна класа, в гламурния интериор на масивна маса пред каменна стена Ваня Великова посрещна екипа в елегантна чера рокля и сако обсипана с дискретни камъни, които проблясваха под светлината. С безупречен грим и перфектна прическа, любимката на милиони българи демонстрира защо продължава да е модна икона.

💉 Откровената изповед за филърите и скалпела
Седнала начело на масивната си трапезна маса, Ваня най-сетне сложи край на всички спекулации и засегна темата за външния си вид.

В изключително емоционална изповед за младостта, красотата и ботокса- все теми, които са не само близки до Ваня, а напрво я олицетворяват, любимката на народа сподели:

„ Никога не съм крила – за да изглеждам така, се подлагам на процедури. Ботокс, филъри... да!"

С това откровение, излъчено в централната емисия на bTV, Ваня Великова не само показа дома си, но и сърцето си, доказвайки защо продължава да бъде незаменима икона в българската музика, чиято земност струва повече от всеки лукс.

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

След участието си на празника на Еленския бут в гр. Елена, Глория отново показа класа и сърце! 🌟 След като взриви сцената с любимите си...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

🔥 Ваня Великова отново взривява сцената! Певицата буквално не смогва на покани – от морето до планината, навсякъде я чакат фенове и...

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

От толкова тропане и хоро, може друго да тропне.
Нещо малко, фитнесово

SIGNAL.BG

Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те години - Мая (позната и от емблематичния дует с Магапаса), се завръща бомбастично. Певицата на път да разтърси

Сигнал ТОЧКА Бг, не и 11 минути след като АЗ публикувах новината. Ще искам да ми платите копирането на информация! Не Ви е срам!!! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! Със специалното участие на 🌟 ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖИНА СТОЕВА 🌟 Посрещни 2026 година в...

преди 1 минута, DevilWish каза:

От толкова тропане и хоро, може друго да тропне.
Нещо малко, фитнесово

SIGNAL.BG

Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те години - Мая (позната и от емблематичния дует с Магапаса), се завръща бомбастично. Певицата на път да разтърси

Сигнал ТОЧКА Бг, не и 11 минути след като АЗ публикувах новината. Ще искам да ми платите копирането на информация! Не Ви е срам!!! 

Драги, сигнал писаха вчера или даже оня ден. От тях видях първо

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! Със специалното участие на 🌟 ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖИНА СТОЕВА 🌟 Посрещни 2026 година в...

Драги, сигнал писаха вчера или даже оня ден. От тях видях първо

Да, сега проверих. Прав си :D 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Я какво са направили, но нещо аранжимента не е както трябва.

Изобщо не е добре. Гласовете дори не се доближават, особено на Галена. Този на Преслава на моменти.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:
💥 Фолк Легендата Мая се завръща! 💥
Фолк легендата Мая е една от най-ярките звезди на Българската музика от култовия дует с Магапаса, е готова да взриви музикалната сцена с нов проект! 🔥🎤
След години извън България, певицата отново е под светлините на прожекторите и готви чисто нов сингъл, който ще върне онзи неповторим чар на златната ера на попфолка – но с модерно, актуално звучене. 💃🎶
Според музикалните среди, песента ще носи типичния заряд на Мая – емоция, страст и женска сила, съчетани с ново поколение ритми.
image.png.564cf4da4a855af8e03302416941f3d6.png

Вече е ясно, че ще е пореден провал. Само тя не се бе завръщала в последните 2 години. 

Явно целят някое друго участие. Щото песните им са вселени под продукцията им от миналото.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Illyria каза:

Каква точно е драмата?

И на мен ми е интересно. Кой изобщо се интересува от статиски в клип на дЖенЯ и с какво тиксо си лепят дупките ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Karma93 каза:

Какво мислите за тази песен?

Опасен хит!

преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Вече е ясно, че ще е пореден провал. Само тя не се бе завръщала в последните 2 години. 

Явно целят някое друго участие. Щото песните им са вселени под продукцията им от миналото.

Тя не е изчезвала, та да се завръща!

преди 3 часа , Lelqtian каза:

И на мен ми е интересно. Кой изобщо се интересува от статиски в клип на дЖенЯ и с какво тиксо си лепят дупките ... 

Никой не се интересува от Дженция, камо ли от статистките й. Последният й хит беше Горкото момиче. Автобиографичен. После си тури главата на Ани Хоанг и приключи. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Ако е улучила правилна песен и композитор - няма, но и аз не знам. Новата песен на Весела също излиза тия дни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...