Willy Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 388 са тези допълнителни места с ограничена видимост, за 20 минути 40 са вече продадени. 🤯 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 29 Author Report Сподели Публикувано Октомври 29 Ko4.bg · Последване 4 ч · Есил Дюран захапа Наталия Киселова: Някои от нас дори на пазар не ходят с анцуг Есил Дюран захапа Наталия Киселова: Някои от нас дори на пазар не ходят с анцуг | Ko4.bg KO4.BG Фолк певицата Есил Дюран направи остър коментар в ефира на Нова телевизия, с който разбуни духовете в социалните мрежи. Поводът – появата на председателя на... „Появата на Киселова с долнище на анцуг е неуважение към нейната работа и липса на всякакво уважение към самата институция,“ заяви категорично певицата. „Ние, хората от народа, трябва да се държим като работодатели. Аз като работодател никога няма да приема човек, който работи за мен, да дойде в този вид и аз да му плащам заплата!“. Дюран допълни, че външният вид е важен показател за отношението и професионализма на всеки, особено когато става дума за представители на държавата. „Знаете, че по дрехите се посреща. Това са елементарни неща, минимума. Спрямо това как се обличаш, ти вече показваш на какво си способен и какво ще дадеш на институцията,“ подчерта певицата. С присъщата си ирония Есил Дюран допусна, че Киселова „може да е бързала от празника на тиквата, ябълката или малината“ и затова да е избрала по-небрежно облекло. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 Xum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 29 Author Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 29 минути, asylum каза: Xum Оф, Теодора отдавна не е изкарвала яка песен. Дано тази става. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 Айде почна се 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 29 Author Report Сподели Публикувано Октомври 29 Пепа е била права за Алисия, но е сбъркала Алисиите. ХИТ: Алисия ФРАНКЛИН👈 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 Jumpscare 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Jumpscare За Хелоуин ще се маскира като Клоуна от "Убийствен пъзел". Липсва й само колело. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Jumpscare какво стана с мИвайлня? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Наистина е намразила най-големият [1] си [2]хит само защото е писан от Десита, щом не го споменава 💀 [1] да се чете "единствения" [2] да се добави "полу" Бележка на редактора 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 8 часа , asylum каза: 179 хил. гледания · 991 реакции | Ръст на заловените нелегални... WWW.FACEBOOK.COM Ръст на заловените нелегални количества ботокс през последната година у нас -> https://tinyurl.com/276zjm3x Топ гърмеж! Чакаме новия хит както и тениски, пуловери, пеньоари и най-вече боксерки!!!!! със следните култови лафчита ино оглидалци къде как искам коя зона да ми е надигнато коя зона да ми е като гледам как ми го слагат абсолютно нали прецених мога и аз да го сложа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Наистина е намразила най-големият си хит само защото е писан от Десита, щом не го споменава 💀 Между другото правата на “Той” още си стоят в Пайнер, а не в Даймънд. Десита може да вземе вдъхновение от Емануела и да си откупи песента като изтекат правата. Това издадени песни ли са? Не съм чувал нито една от тях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 17 минути, DenFevgo каза: Това издадени песни ли са? Не съм чувал нито една от тях. Да, но са по-стари от вселената. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 15 часа , Thecranfan каза: За Хелоуин ще се маскира като Клоуна от "Убийствен пъзел". Липсва й само колело. Ще се маскира като човек, защото е жаба. преди 10 часа , DarkChild каза: Да, но са по-стари от вселената. Като него/нея. Шимейлито ще ни се прави на Преслава. Не така, чичо Данчо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Изказвайте се прилично. Данна ми се обади, за да ме заплаши, че пак ще си промени муцуната заради вас. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Докато другите композитори отварят лейбъли, Даниел Ганев и Сиана отварят нощен клуб в Сливен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Докато другите композитори отварят лейбъли, Даниел Ганев и Сиана отварят нощен клуб в Сливен По-печелившо е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Късай дебютира директно на 6-то място И също 3 песни от Нотариално Заверен са влезли в Топ 50 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 https://youtu.be/pG7Wrxtrm9I?si=09ivjI-ZavRvxrE3 Поздрав за фена на баба, забравих как му беше името. там естрадния фен и @pacho 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Лидия пояснява, че в песента на Джена Алфите ще са само статистки в клипа 1 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Лидия пояснява, че в песента на Джена Алфите ще са само статистки в клипа ХИТ: djena_music1 "Ми тиксо ли имахте на устата" - ХИТ! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Андреа с най-много песни в Spotify Top 50 💀 #23 Топа топа #24 Лоша #27 Едно #40 Дай ми всичко #42 Полудей #49 Без коз Емануела е след нея с 5 и Десита с 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 1 час, DevilWish каза: ХИТ: djena_music1 "Ми тиксо ли имахте на устата" - ХИТ! Права е дЖенЯта, ама ако си сложат тиксо на устите, намаляват трудоспобността с едно 33%, и ги оставя само с по две дупки … 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 35 минути, DanielPiliov каза: Андреа с най-много песни в Spotify Top 50 💀 #23 Топа топа #24 Лоша #27 Едно #40 Дай ми всичко #42 Полудей #49 Без коз Емануела е след нея с 5 и Десита с 4 Каква payola наблюдаваме в последно време в тази класация на Spotify. 💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари