asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , Danger. каза: Кой още ще обяви дата за Арена през 2026-та? Нямам търпение да видя колко самочувствия ще бъдат свалени като видят как със зор ще си продадат едвам половината зала, а някои като Константин сигурно ще го отменят по технически причини. Искам Теди Александрова. Залата няма да побере всички фенове 😍 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 4 минути, asylum каза: Искам Теди Александрова. Залата няма да побере всички фенове 😍 Така ли? Защо тогава все още не е обявила дата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Колко е паднало нивото на Анелия откъм популярност. Тази песен е излезнала преди 2 седмици и, като гледам едва се е забелязала. Но чуйте я, това парче ако беше излезнало в години около 2010 щеше да е един от големите й хитове. Има качество в него и е запеваемо. Днес обаче ще остане една от многото неоткроили се песни на Анелия: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 14 минути, Balkandji1 каза: Така ли? Защо тогава все още не е обявила дата? Защото не иска да ме разочарова, нямайки място за мен в залата! 😍 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Колко е паднало нивото на Анелия откъм популярност. Тази песен е излезнала преди 2 седмици и, като гледам едва се е забелязала. Но чуйте я, това парче ако беше излезнало в години около 2010 щеше да е един от големите й хитове. Има качество в него и е запеваемо. Днес обаче ще остане една от многото неоткроили се песни на Анелия: Даже три седмици, братко 🥹 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Пътуване във времето: Лято 2016 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 @Willy Знам, че имал си момичета десетки, вдигат твойто его като мажоретки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 23 минути, Balkandji1 каза: @Willy Знам, че имал си момичета десетки, вдигат твойто его като мажоретки Любим хит! Единствената със соло успех в Алоха! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Това са хора, които купуват билетите по-рано и когато наближи датата започват да ги продават на двойни и тройни цени. Възползват се от хората, които са чакали до последния момент. Винаги има такива, за всеки концерт. Разбира се има и хора, които по някаква причина няма да могат да отидат и продават билетите си за да си върнат парите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Хит от Десита. Върви добре на този етап. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Тази музика, някакъв по-нахъсан текст и ПРЕСЛАВА = саунда на албума Пази се от приятелки reincarnated. счети развали песента! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Това също трябва да получи втори живот, една от най-яките песни на Прес евър. Какво е това само 200к в споти и 400к в тубата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 минути, Willy каза: Това също трябва да получи втори живот, една от най-яките песни на Прес евър. Какво е това само 200к в споти и 400к в тубата? Оле, това какъв брутален хит беше. Това, на Андреа "Употребена" и дуетът на Преслава и Борис Дали бяха най-големите хитове на лятото. "Зле разпределени" беше поредния й хит-истерия без клип. Всъщност тя й беше снимала клип, но впоследствие го отхвърля, защото не се харесала в него. Лятото беше на Андреа и Преслава, а по-късно през есента излезе и "Пази се от приятелки" с "Феномен" за пилотен сингъл и видео версия на заглавната песен. Албумът започна да се продава и в "Булсатком" на някаква промоция и продаде много голям тираж, но не стана златен, както предния. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , DevilWish каза: Мария е най-добре! "Една РеЙхана! Една БионЦе" , но ние имаме Рексонсе! Бизонце направо. преди 2 часа , DevilWish каза: Мария е най-добре! "Една РеЙхана! Една БионЦе" , но ние имаме Рексонсе! Все пак 500 грама бизонско не са половин килогарам Бизонце! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 29 минути, Willy каза: Това също трябва да получи втори живот, една от най-яките песни на Прес евър. Какво е това само 200к в споти и 400к в тубата? Беше ми много любима, топ е! Страхотен албум с много попадения. И тази е жестока! ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 12 часа , Sunlight каза: Ами да, много ясно. Райна не я очаквайте на концерта , Коце се отказа да я кани. Залата половината е продадена каза и много други неща предстоят и гледах предварително, но нищо няма да издавам. той точно пък на теб ще каже дали ще кани мами като цяло голям пропуск за него,ако не я покани и голям пропуск за нея, ако я покани и тя откаже!!!! но предвид че със зор ще напълни залата и ще е пиян и дрогиран мами по-добре да не присъства на тоя цирк!!!!!! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 1 час, Willy каза: Това също трябва да получи втори живот, една от най-яките песни на Прес евър. Какво е това само 200к в споти и 400к в тубата? Това беше огромен хит. А Таня Тик-Тока веднага писна, че й откраднали "Непокорни сме"? Да, бе. Ама кой ти знае песента? Песента ти до тая на Преса е едно нищо. Патка. преди 33 минути, Stela каза: Беше ми много любима, топ е! Страхотен албум с много попадения. И тази е жестока! ❤️ Където Анелия й казала "Ти си луда, да не й направиш клип". Честно казано има пропуски в тоя албум. Мен най-много ме е яд, че заеба "Умирам". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 53 минути, Lelqtian каза: Бизонце направо. Все пак 500 грама бизонско не са половин килогарам Бизонце! Бизонцето е 500 тона. Има разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 59 минути, Balkandji1 каза: Оле, това какъв брутален хит беше. Това, на Андреа "Употребена" и дуетът на Преслава и Борис Дали бяха най-големите хитове на лятото. "Зле разпределени" беше поредния й хит-истерия без клип. Всъщност тя й беше снимала клип, но впоследствие го отхвърля, защото не се харесала в него. Лятото беше на Андреа и Преслава, а по-късно през есента излезе и "Пази се от приятелки" с "Феномен" за пилотен сингъл и видео версия на заглавната песен. Албумът започна да се продава и в "Булсатком" на някаква промоция и продаде много голям тираж, но не стана златен, както предния. Една седмица след клипът на "Феномен" се завъртя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Една седмица след клипът на "Феномен" се завъртя Да, знам, клип, на който ти мастурбираше на Златка Райкова, представяйки си, че ти прави турски чекии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Да, знам, клип, на който ти мастурбираше на Златка Райкова, представяйки си, че ти прави турски чекии. ?????? никога повече няма да се роди такъв хит, клип, песен, визия и Кама Сутра. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 4 часа , asylum каза: Искам Теди Александрова. Залата няма да побере всички фенове 😍 Направо да обявява Юлия Бикова на стадиона викам аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 това, както е навъртяло 4М, така ще навърти 10М 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 За няколко дни е минала "Играчка за любов" ХИТ: ЕННА👈 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: това, както е навъртяло 4М, така ще навърти 10М Супер е, но AMG истерия-та повече ме кефеше. Но те нямат слаб дует. Да направят албум. Това мисля, че е 4-тия им албум + ремикса на "Дай ми свобода" - 5. Още 5 песни и са готови с дуетен албум. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Коцьо по Нова в Пееш или лъжеш. Коментират, че е пиян на мотика и подсмърча на всеки 2 минути. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари