Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 само Пути прилича на човек от тея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 14 часа , xroflx9 каза: Ама аз ходя по добре на токчета от плешивата гейка,не знам как не ги счупи от толкова суркане цяла вечер Нещо му имаш зъб... да не се познавате ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 2 часа , Karma93 каза: Нещо му имаш зъб... да не се познавате ? Да,открадна ми @Emanuela.Carey Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 42 минути, xroflx9 каза: Да,открадна ми @Emanuela.Carey Ти с пасивни ли се е**беш? Нали ти си пасивен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 22 Author Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 1 час, xroflx9 каза: Да,открадна ми @Emanuela.Carey Не ме принизявай със себеподобните ти! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 1 час, Balkandji1 каза: Ти с пасивни ли се е**беш? Нали ти си пасивен? две пасивки не правят един топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Не ме принизявай със себеподобните ти! Малко като цига нка си излязла тука👹 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Тоест Биг Брадър Да си бяха написали че са взели някоя неособено тлъста пачка за тази реклама! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз като вляза тук и видя @xroflx9 и @fengergana 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Аз като вляза тук и видя @xroflx9 и @fengergana Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 7 минути, xroflx9 каза: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 Като гледам броя на коментари в социалките, Брадъра май обра зрителите на Ергенът. Въпреки че днес Ергенът беше доста по-интересно, а епизода на Брадъра на откъси ми се стори скучен. И Предателите също е МНОГО по-интересно от вече изстисканите до болка Игри на Волята. Абе за мен лично БТВ печели този телевизионен сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Като гледам броя на коментари в социалките, Брадъра май обра зрителите на Ергенът. Въпреки че днес Ергенът беше доста по-интересно, а епизода на Брадъра на откъси ми се стори скучен. И Предателите също е МНОГО по-интересно от вече изстисканите до болка Игри на Волята. Абе за мен лично БТВ печели този телевизионен сезон. Какво правят в тоя формат на Предателите? Никой не го гледа около мен и така и не разбрах струва ли си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 26 Report Сподели Публикувано Септември 26 Видях клипове днес. Най-интересното било как някаква се провиква от кенефа за хартия. А имаше години, когато се изпокарват. Да вкарат известни. Тия нито са паметни физиономии, нито са способни да създават як контент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Сподели Публикувано Септември 26 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Видях клипове днес. Най-интересното било как някаква се провиква от кенефа за хартия. А имаше години, когато се изпокарват. Да вкарат известни. Тия нито са паметни физиономии, нито са способни да създават як контент. Акаше, а нямаше тоалетна хартия. 🤩 Цяла България вече знае, че тази е срала!👈🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 @Emanuela.Carey😂😂😂 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 Elza Parini · Последване 1 д · Цяла седмица мълчах и гледах сеир, но има неща, които наистина не мога да преглътна – и това са лъжата, фалша и болната амбиция да се правиш на някой, който не си, на всяка цена. Цяла седмица фалшификата Мути от #БигБрадър се дави в ефира с разкази как никога нямал нищо общо с мъже, а отношението му към #LGBTIQ+ общността било заради опити да му се предлагат мъже срещу кариера, пари или помощ в поп-фолк средите. Само че всички, които го познават, знаят истината – а тя е съвсем различна. Всички знаете коя съм, тези които ме познават ще се закълнат, че винаги казвам истината. Ето ви доказателство как още през 2011, когато е едва на 18 и въобще не знам да е имал планове за кариера в музиката, самият Мути търси моята компания и ми предлага интимности. За по-запознатите е пределно ясно, че близостта му с гей мъже и травестити не е заради кариера или защото някой го е принуждавал, а просто защото го влече и си е такъв, в което няма нищо лошо. Лошото е, че въпреки че близостта му с хомосексуални не е само на ниво "имам много познати гейове", а далеч по-интимна, той напада именно на тази тема, прикривайки се обидно зад вярата и религията си и оправдавайки се с гей лобито в шоубизнеса, което видиш ли „искало да се възползва“ от него. Защо не сподели Мути, че най-сериозната и дългосрочна негова връзка е именно с неговия колега от “лекия жанр” – Стилиян Василев, който едва ли го е притискал да спи с него за да му помогне, понеже и самия той не е в завиден музикален възход. Защо не разкаже как е разнасял на гръб масажна маса по хотелите за да прави "масажи" със щастлив край на нежни мъже за по 100 лв.??? Истинските, вярващите, качествените, лоялните и доблестните хора не заличават миналото си с театър пред камерата. Да, в България болната амбиция и постоянната нужда от одобрение избиват в клоунада. Но за разлика от други, аз нямам да мълча, когато някой лъже нагло на гърба на истинска, смела общност – или когато се опитва да измие вината си на чужд гръб. Истината винаги излиза наяве. Затова и музикалната кариера на Мути свърши, още преди да започне – защото публиката надушва фалша и бездарието на километри разстояние. Бъди какъвто си, но не лъжи хората, и не нападай тези, които имат куража да бъдат себе си. Очаквайте утре анализа ми за последния лайф на Биг Брадър в моя сайт Lifeonline.bg. @последователи @акцент Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 преди 12 минути, DevilWish каза: Elza Parini · Последване 1 д · Цяла седмица мълчах и гледах сеир, но има неща, които наистина не мога да преглътна – и това са лъжата, фалша и болната амбиция да се правиш на някой, който не си, на всяка цена. Цяла седмица фалшификата Мути от #БигБрадър се дави в ефира с разкази как никога нямал нищо общо с мъже, а отношението му към #LGBTIQ+ общността било заради опити да му се предлагат мъже срещу кариера, пари или помощ в поп-фолк средите. Само че всички, които го познават, знаят истината – а тя е съвсем различна. Всички знаете коя съм, тези които ме познават ще се закълнат, че винаги казвам истината. Ето ви доказателство как още през 2011, когато е едва на 18 и въобще не знам да е имал планове за кариера в музиката, самият Мути търси моята компания и ми предлага интимности. За по-запознатите е пределно ясно, че близостта му с гей мъже и травестити не е заради кариера или защото някой го е принуждавал, а просто защото го влече и си е такъв, в което няма нищо лошо. Лошото е, че въпреки че близостта му с хомосексуални не е само на ниво "имам много познати гейове", а далеч по-интимна, той напада именно на тази тема, прикривайки се обидно зад вярата и религията си и оправдавайки се с гей лобито в шоубизнеса, което видиш ли „искало да се възползва“ от него. Защо не сподели Мути, че най-сериозната и дългосрочна негова връзка е именно с неговия колега от “лекия жанр” – Стилиян Василев, който едва ли го е притискал да спи с него за да му помогне, понеже и самия той не е в завиден музикален възход. Защо не разкаже как е разнасял на гръб масажна маса по хотелите за да прави "масажи" със щастлив край на нежни мъже за по 100 лв.??? Истинските, вярващите, качествените, лоялните и доблестните хора не заличават миналото си с театър пред камерата. Да, в България болната амбиция и постоянната нужда от одобрение избиват в клоунада. Но за разлика от други, аз нямам да мълча, когато някой лъже нагло на гърба на истинска, смела общност – или когато се опитва да измие вината си на чужд гръб. Истината винаги излиза наяве. Затова и музикалната кариера на Мути свърши, още преди да започне – защото публиката надушва фалша и бездарието на километри разстояние. Бъди какъвто си, но не лъжи хората, и не нападай тези, които имат куража да бъдат себе си. Очаквайте утре анализа ми за последния лайф на Биг Брадър в моя сайт Lifeonline.bg. @последователи @акцент Закъсня. Коментирахме оня ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 преди 12 минути, asylum каза: Закъсня. Коментирахме оня ден Нека седи в архивите Да се види най-големите на думи - какви са всъщност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Дано не изгонят Иван. Любовния триъгълник ми е единственото интересно нещо в този сезон засега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 Защо логото на Биг Брадър е все по цветно и джендърско? Това с някаква цел,промиваща мозъци ли е,или е сезонът на обратните? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 11:58 Report Сподели Публикувано Неделя в 11:58 Боже,плешивата гейка още била в шоуто. Откакто махнаха скрития хомо Мути ми е като част от интериора. Сигурен знак че за мое съжаление ще се добута до финала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 12:09 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 12:09 преди 10 минути, xroflx9 каза: Боже,плешивата гейка още била в шоуто. Откакто махнаха скрития хомо Мути ми е като част от интериора. Сигурен знак че за мое съжаление ще се добута до финала. Нямат за какво да го номинират. Не е дразнител, не прави глоби. Има 3-4ма които със сигурност ще излязат преди него и другите ще са за финала като изкарат 6 човека наведнъж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.