Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 само Пути прилича на човек от тея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 09:00 Report Сподели Публикувано Понеделник в 09:00 преди 14 часа , xroflx9 каза: Ама аз ходя по добре на токчета от плешивата гейка,не знам как не ги счупи от толкова суркане цяла вечер Нещо му имаш зъб... да не се познавате ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 11:04 Report Сподели Публикувано Понеделник в 11:04 преди 2 часа , Karma93 каза: Нещо му имаш зъб... да не се познавате ? Да,открадна ми @Emanuela.Carey Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 11:47 Report Сподели Публикувано Понеделник в 11:47 преди 42 минути, xroflx9 каза: Да,открадна ми @Emanuela.Carey Ти с пасивни ли се е**беш? Нали ти си пасивен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 12:18 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 12:18 преди 1 час, xroflx9 каза: Да,открадна ми @Emanuela.Carey Не ме принизявай със себеподобните ти! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 13:05 Report Сподели Публикувано Понеделник в 13:05 преди 1 час, Balkandji1 каза: Ти с пасивни ли се е**беш? Нали ти си пасивен? две пасивки не правят един топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 13:21 Report Сподели Публикувано Понеделник в 13:21 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Не ме принизявай със себеподобните ти! Малко като цига нка си излязла тука👹 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 18:27 Report Сподели Публикувано Понеделник в 18:27 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 01:56 Report Сподели Публикувано Вторник в 01:56 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Тоест Биг Брадър Да си бяха написали че са взели някоя неособено тлъста пачка за тази реклама! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 08:55 Author Report Сподели Публикувано Вторник в 08:55 преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз като вляза тук и видя @xroflx9 и @fengergana 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 09:29 Report Сподели Публикувано Вторник в 09:29 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Аз като вляза тук и видя @xroflx9 и @fengergana Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 09:36 Author Report Сподели Публикувано Вторник в 09:36 преди 7 минути, xroflx9 каза: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 09:41 Report Сподели Публикувано Вторник в 09:41 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 22:14 Author Report Сподели Публикувано Вторник в 22:14 Като гледам броя на коментари в социалките, Брадъра май обра зрителите на Ергенът. Въпреки че днес Ергенът беше доста по-интересно, а епизода на Брадъра на откъси ми се стори скучен. И Предателите също е МНОГО по-интересно от вече изстисканите до болка Игри на Волята. Абе за мен лично БТВ печели този телевизионен сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Вторник в 22:31 Report Сподели Публикувано Вторник в 22:31 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Като гледам броя на коментари в социалките, Брадъра май обра зрителите на Ергенът. Въпреки че днес Ергенът беше доста по-интересно, а епизода на Брадъра на откъси ми се стори скучен. И Предателите също е МНОГО по-интересно от вече изстисканите до болка Игри на Волята. Абе за мен лично БТВ печели този телевизионен сезон. Какво правят в тоя формат на Предателите? Никой не го гледа около мен и така и не разбрах струва ли си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Петък в 07:36 Report Сподели Публикувано Петък в 07:36 Видях клипове днес. Най-интересното било как някаква се провиква от кенефа за хартия. А имаше години, когато се изпокарват. Да вкарат известни. Тия нито са паметни физиономии, нито са способни да създават як контент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 10:15 Report Сподели Публикувано Петък в 10:15 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Видях клипове днес. Най-интересното било как някаква се провиква от кенефа за хартия. А имаше години, когато се изпокарват. Да вкарат известни. Тия нито са паметни физиономии, нито са способни да създават як контент. Акаше, а нямаше тоалетна хартия. 🤩 Цяла България вече знае, че тази е срала!👈🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.