Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Касъмови извадиха Лиска от офисите на СОТ, за да замени Кати

Кати каза, че ще се бори пак да е номер 1! :D❤️ 

СЕГА ЩЕ Я ГЛЕДАМ! 

След близо 20 години пауза, Кати е готова да се върне с пълна сила на сцената

„Искам да съм номер едно. И съм била, и съм се доказала, че съм номер едно. Сега е дошъл моментът. Ще атакувам първото място. Има вече 11 клипа, 20 нови песни. Готова съм – с рогата напред“, категорична е тя.

За песните, които се правят сега, не пести критиката си: „Според мен няма хитове. Освен един Азис, който прави хитове, друг не виждам. Няма нужда от излишни хиляди левове за клипове. Нужни са качествени и смислени песни“.

SIGNAL.BG

Кати беше топ звезда в края на 90-те и началото на новия век и точно на върха на славата си изчезна за цели две десетилетия. Около името й витаеха всякакви

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Именно! Манол също бе потърпевша

Сподели в други сайтове

Кати каза, че в момента няма хит. И, че певици от попа отиват към поп-фолка и обратното.
Но е права, че масов хит като едно време - няма. Цитира и призна само Азис.

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Emanuela.Carey каза:

първото изпадане от топ 7-8 на чалгата генерално (2002-2004) за Кати съвсем случайно съвпада с появата на Алисия на музикалния небосклон?

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

първото изпадане от топ 7-8 на чалгата генерално (2002-2004) за Кати съвсем случайно съвпада с появата на Алисия на музикалния небосклон?

Сигурно и тя не я понася. Пепа я мрази , Емануела не я понасяше... много колежки.... Дали още е така?

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

Кати каза, че ще се бори пак да е номер 1! :D❤️ 

СЕГА ЩЕ Я ГЛЕДАМ! 

След близо 20 години пауза, Кати е готова да се върне с пълна сила на сцената

„Искам да съм номер едно. И съм била, и съм се доказала, че съм номер едно. Сега е дошъл моментът. Ще атакувам първото място. Има вече 11 клипа, 20 нови песни. Готова съм – с рогата напред“, категорична е тя.

За песните, които се правят сега, не пести критиката си: „Според мен няма хитове. Освен един Азис, който прави хитове, друг не виждам. Няма нужда от излишни хиляди левове за клипове. Нужни са качествени и смислени песни“.

SIGNAL.BG

Кати беше топ звезда в края на 90-те и началото на новия век и точно на върха на славата си изчезна за цели две десетилетия. Около името й витаеха всякакви

С "Милена рекърдс" като продуценти ще види връх в някой друг живот. Толкова евтина и неадекватна продукция имат. С такива твърдения буди само смях.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Сигурно и тя не я понася. Пепа я мрази , Емануела не я понасяше... много колежки.... Дали още е така?

Алисия измести Кати. Освен това може да пее. Вече 20+ години има успешна кариера. Нормално е Кати да не я диша.

Сподели в други сайтове

С "Милена рекърдс" като продуценти ще види връх в някой друг живот. Толкова евтина и неадекватна продукция имат. С такива твърдения буди само смях.

Ако мисли да работи с друга компания или да се продуцира - да видим. Но с Милена и аз съм сигурен в това.....
Трябват й точни песни и то предимно такива закачливи, леки.... Обаче като я слушам не иска да влага в скъпи клипове, визии, а жанра се превърна в бизнес.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Алисия измести Кати. Освен това може да пее. Вече 20+ години има успешна кариера. Нормално е Кати да не я диша.

Алисия години наред си беше актуална.... Даже до "Телефона" си имаше актуален хит. Но миналата година и тази още спи..... И на мен ми харесва като глас, а и в Маскираният певец доказа, че може да пее и то много добре.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Ако мисли да работи с друга компания или да се продуцира - да видим. Но с Милена и аз съм сигурен в това.....
Трябват й точни песни и то предимно такива закачливи, леки.... Обаче като я слушам не иска да влага в скъпи клипове, визии, а жанра се превърна в бизнес.

Трябва й и добър тон-режисьор, който да направи нейният глас да звучи приемливо на запис. 

Сподели в други сайтове

Трябва й и добър тон-режисьор, който да направи нейният глас да звучи приемливо на запис. 

Дали това е възможно? 🫠🤩

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Алисия години наред си беше актуална.... Даже до "Телефона" си имаше актуален хит. Но миналата година и тази още спи..... И на мен ми харесва като глас, а и в Маскираният певец доказа, че може да пее и то много добре.

участва в един от най-големите хитове за 2024.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Дали това е възможно? 🫠🤩

Забравих да добавя. Тук звучи най..... така.... сещаш се... най като себе си сигурно :D 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Е, да..... тая песен сигурно е в топ 4 на миналата година. А може би и топ 3? 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Освен това Кати изглежда архаично в сравнение с останалите чалгарки. 

Трябва й стилист, малко пластики, дует със Стораро и ще се завърне.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Призна Азис. Било то и с него, върши чудесна работа.
Иначе е симпатична и запазена, но стилист за клипове, по-разчупени като предишните й клипове, защото тези 11 клипа сега са много смешни. :D Особено НАЙ МИ Е ДОБРЕ 2025 и мятането на ръцете в Евтини лъжи.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, DevilWish каза:

Кати каза, че в момента няма хит. И, че певици от попа отиват към поп-фолка и обратното.
Но е права, че масов хит като едно време - няма. Цитира и призна само Азис.

Интересно, кой е хитът на Азис? Тя май още живее в началото на века. От де го извади това самочувствие се чудя. Визията на застаряла труженичка, клиповете 2 стотинки, песните й отпреди 25г. Тая е вредна! Отровна гъба!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

Интересно, кой е хитът на Азис? Тя май още живее в началото на века. От де го извади това самочувствие се чудя. Визията на застаряла труженичка, клиповете 2 стотинки, песните й отпреди 25г. Тая е вредна! Отровна гъба!

Каза , че няколко клипа и песни предстои да издаде и с Милена Рекърдс ще пусне ПОНЕ 2-3 албума.
И оплю Селина, но не каза директно името й "Поливат се с вода. Излизат по прашчици на сцената и въртят дупетата като за световно". :D :D :D 

Сподели в други сайтове

Класацията на Кати, иска поне до тях!
00:58:15 – Отново в играта: Азис, Галена и Софи Маринова
НА ПЪРВО МЯСТО е Азис! На второ категоризира Галена, на трето се колебаеше за Преслава и Софи Маринова, но сложи Софи Маринова. :D 
Ще бутне поне третата, да е тя поне в топ 3. :D:D :D 
@Andrew Cunanan. май отървахме Преслава от дует с Кати. Но тя май ще се цели към Азис или към любимия си глас Софи Маринова.

Почна да си брои хитовете......
Пеперуда, Най ми е добре, На урок? и там още няколко. Стигна до 7 хита, но 40 не ги докара.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

За 3 секунди. Частта на Кичка даже май е по-дълга от нейната.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Това беше по-късно. Кати отдавна беше залязла. 

Тя не беше залязла, а се оттегли. Емануела по-късно духа сотаджийската супа.

преди 2 часа , DevilWish каза:

Показателно е, че не се върна в Ара, където със сигурност щеше да е по-успешна, отколкото в Милена.

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Алисия не може да пее и вече залезе

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кати изглежда по-добре от всички млади. Само дрехите трябва да подбира повече

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Каза , че няколко клипа и песни предстои да издаде и с Милена Рекърдс ще пусне ПОНЕ 2-3 албума.
И оплю Селина, но не каза директно името й "Поливат се с вода. Излизат по прашчици на сцената и въртят дупетата като за световно". :D :D :D 

Едва ли й знае името на поливащата се… 

преди 1 час , DevilWish каза:

Класацията на Кати, иска поне до тях!
00:58:15 – Отново в играта: Азис, Галена и Софи Маринова
НА ПЪРВО МЯСТО е Азис! На второ категоризира Галена, на трето се колебаеше за Преслава и Софи Маринова, но сложи Софи Маринова. :D 
Ще бутне поне третата, да е тя поне в топ 3. :D:D :D 
@Andrew Cunanan. май отървахме Преслава от дует с Кати. Но тя май ще се цели към Азис или към любимия си глас Софи Маринова.

Почна да си брои хитовете......
Пеперуда, Най ми е добре, На урок? и там още няколко. Стигна до 7 хита, но 40 не ги докара.

Скромна е, затуй аз ще изредя:

сън

нестандартни сме

топ гадже

като гръцки бог

гот е

на урок

играчка-плачка

лунна нощ

нека да е лято

света ще обърна

пеперуда

две луни

нон-стоп

който търси, той намира

за тебе, майко

тъжни очи

неотразима

нощ и ден

като лъскаво ферари

сваляй дрехите

мили момчета

кажи обичам те

мисията невъзможна

уморих се

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...