Emanuela.Carey Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Емануела казала на участие, че това ѝ е любимата песен на Лорен. Споделяме един вкус! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа Опипа ме с очи, нахален си - личи, да бъда скромна - да бе, да. ХАЙДЕ КЛАРИНЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!! УУУУУ УУУУ УУУУУ ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 4 часа , FolkEmpire каза: Лоренцо трябва да яде. Как... най-вече - бой трябва да яде тоа келеш, или най-малкото Гюр да му забие малко шЪмари 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 часа , DevilWish каза: Сигурно и тя не я понася. Пепа я мрази , Емануела не я понасяше... много колежки.... Дали още е така? Така така, само, че Алисия не се отказа , и остана хитов и предпочитан изпълнител и извън Ара което е доказателство, че продуцента е само измиване и оправдание. Как пък Алисия не заляза след Ара, ми напротив? Емануела също, вижте къде е. Като имаш усет за песен, за клип, за хит - нещата се получават. Кати беше изпълнител, който всички знаеха, че е мега бездарна, но беше секси за времето си (ранна Андреа - не може да пее, ама е кака да те отрака) и правеше хитачки въпреки бездарността си. Тръгнала сега да ми става номер 1. Няма да стане и проблема не е в Милена Рекърдс - и те ще ти завъртят парчето ако имаш да си платиш клипа и песента. Проблема е в кинтите. И в Пайнер да отиде, клип няма да и платят и ще си остане на това ниво. Вече нищо не зависи от продуцента, те са излишни. Наливаш пара в песен и клип, с усет кое е хит , с късмет и нещата стават и с един Youtube, който е медията на света в момента. Така, че не и е проблема Милена Рекърдс. Проблема е в ниското качество на продукцията и. В Пайнер например, дори с договор те да и финансират клиповете, нали знаете техните какви са - евтини. Продуцента няма да лее много в теб. Доплащаш си и това е. Само Преслава имаше късмета да не и не налага това навремето, да и правят клипове където 15 години да се чекне по дивани и хората да припадат по нея заради харизмата, която имаше. И гласа. На нея и клип не и трябва. Другия е Азис който каквото и да изпее, то става и хит и се слуша и то пак е заради гласа и името му. Друг такъв няма да има. А и сегашното поколение нито я знае коя е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 2 минути, alisali1234 каза: Така така, само, че Алисия не се отказа , и остана хитов и предпочитан изпълнител и извън Ара което е доказателство, че продуцента е само измиване и оправдание. Как пък Алисия не заляза след Ара, ми напротив? Емануела също, вижте къде е. Като имаш усет за песен, за клип, за хит - нещата се получават. Кати беше изпълнител, който всички знаеха, че е мега бездарна, но беше секси за времето си (ранна Андреа - не може да пее, ама е кака да те отрака) и правеше хитачки въпреки бездарността си. Тръгнала сега да ми става номер 1. Няма да стане и проблема не е в Милена Рекърдс - и те ще ти завъртят парчето ако имаш да си платиш клипа и песента. Проблема е в кинтите. И в Пайнер да отиде, клип няма да и платят и ще си остане на това ниво. Вече нищо не зависи от продуцента, те са излишни. Наливаш пара в песен и клип, с усет кое е хит , с късмет и нещата стават и с един Youtube, който е медията на света в момента. Така, че не и е проблема Милена Рекърдс. Проблема е в ниското качество на продукцията и. В Пайнер например, дори с договор те да и финансират клиповете, нали знаете техните какви са - евтини. Продуцента няма да лее много в теб. Доплащаш си и това е. Само Преслава имаше късмета да не и не налага това навремето, да и правят клипове където 15 години да се чекне по дивани и хората да припадат по нея заради харизмата, която имаше. И гласа. На нея и клип не и трябва. Другия е Азис който каквото и да изпее, то става и хит и се слуша и то пак е заради гласа и името му. Друг такъв няма да има. А и сегашното поколение нито я знае коя е... Е, моля ти се.... кой не е чувал този глас на Кати? Такова нещо забравя ли се ? Колкото до Алисия и аз съм съгласен. Ама тя вече не е ли в Ара? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Току що, DevilWish каза: Е, моля ти се.... кой не е чувал този глас на Кати? Такова нещо забравя ли се ? Колкото до Алисия и аз съм съгласен. Ама тя вече не е ли в Ара? Кати (@kati.mihailova1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 269 likes, 24 comments - kati.mihailova1 on August 25, 2025: "💋💋". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа Току що, asylum каза: Кати (@kati.mihailova1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 269 likes, 24 comments - kati.mihailova1 on August 25, 2025: "💋💋". ❤️❤️❤️ Ами смешно или не, днешните еднодневки наистина могат да мечтаят песните им да останат. Хвана хитови времена за музиката. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 5 минути, alisali1234 каза: Така така, само, че Алисия не се отказа , и остана хитов и предпочитан изпълнител и извън Ара което е доказателство, че продуцента е само измиване и оправдание. Как пък Алисия не заляза след Ара, ми напротив? Емануела също, вижте къде е. Като имаш усет за песен, за клип, за хит - нещата се получават. Кати беше изпълнител, който всички знаеха, че е мега бездарна, но беше секси за времето си (ранна Андреа - не може да пее, ама е кака да те отрака) и правеше хитачки въпреки бездарността си. Тръгнала сега да ми става номер 1. Няма да стане и проблема не е в Милена Рекърдс - и те ще ти завъртят парчето ако имаш да си платиш клипа и песента. Проблема е в кинтите. И в Пайнер да отиде, клип няма да и платят и ще си остане на това ниво. Вече нищо не зависи от продуцента, те са излишни. Наливаш пара в песен и клип, с усет кое е хит , с късмет и нещата стават и с един Youtube, който е медията на света в момента. Така, че не и е проблема Милена Рекърдс. Проблема е в ниското качество на продукцията и. В Пайнер например, дори с договор те да и финансират клиповете, нали знаете техните какви са - евтини. Продуцента няма да лее много в теб. Доплащаш си и това е. Само Преслава имаше късмета да не и не налага това навремето, да и правят клипове където 15 години да се чекне по дивани и хората да припадат по нея заради харизмата, която имаше. И гласа. На нея и клип не и трябва. Другия е Азис който каквото и да изпее, то става и хит и се слуша и то пак е заради гласа и името му. Друг такъв няма да има. А и сегашното поколение нито я знае коя е... Acq cu e B Apa 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Сподели Публикувано преди 7 часа Току що, asylum каза: Acq cu e B Apa Да, и аз питах един приятел преди време и ми каза, че си стои в Ара, за това и сега се учудих? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 12 минути, asylum каза: 2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза: 2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно? Това да не ти е МАЯ ЗА ХЛЯБ? Това е МАЯ НУРИ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 7 минути, KrasyoZlobarQ каза: 2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно? не е ли очевидно? Рисуват си веждите! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Изкуственият интелект ги е разкрасил. Друг е въпросът, че Емрах е с леко женско сако, а Коцето е много унил? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 53 минути, DevilWish каза: Да, и аз питах един приятел преди време и ми каза, че си стои в Ара, за това и сега се учудих? Май не е , просто ако си я поръчаш през тях си взимат процента. Мисля, че е абсолютно независима. Може да ги ползва за издателство, ама мисля, че е с KVZ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Сподели Публикувано преди 7 часа Току що, alisali1234 каза: Май не е , просто ако си я поръчаш през тях си взимат процента. Мисля, че е абсолютно независима. Може да ги ползва за издателство, ама мисля, че е с KVZ. Ако и тя не е там вече, то остана ли някой..... Вече в тези компании май няма никой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 20 минути, KrasyoZlobarQ каза: 2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно? Не, върна се в Америка. В сигнал точка веце оня ден писаха, че след 5 участия в бг си взела сбогом с феновете и отхвърчала пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 17 минути, alisali1234 каза: Май не е , просто ако си я поръчаш през тях си взимат процента. Мисля, че е абсолютно независима. Може да ги ползва за издателство, ама мисля, че е с KVZ. В Ара е, но и колкото Преслава е в Пайнер, на ниво партньори са, но участията и на двете минават през фирмите с доста нисък процент 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 1 час, asylum каза: Кати (@kati.mihailova1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 269 likes, 24 comments - kati.mihailova1 on August 25, 2025: "💋💋". Само новите ли? Цифра стари начело с вакарелската СОТаджийка могат да си мечтаят за хитовете на Кати, стари или нови! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза: не е ли очевидно? Рисуват си веждите! Нека продължат да се трудят! Нека дерзаят тия двечките! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 37 минути, DevilWish каза: Изкуственият интелект ги е разкрасил. Друг е въпросът, че Емрах е с леко женско сако, а Коцето е много унил? Че с какво друго сако да е, ако не женско? Коцьо е тъжен защото дори форумната кралица от Меден Рудник не се вози на градския транспорт! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 24 минути, Lelqtian каза: Че с какво друго сако да е, ако не женско? Коцьо е тъжен защото дори форумната кралица от Меден Рудник не се вози на градския транспорт! С такова, което е на бодли. Много ще му отива. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 5 часа Author Report Сподели Публикувано преди 5 часа И безнадежднииииииииии с тееееееееееееееееееб такааааааааааааааааааааааааааааа, като зората и залезааааааааааааааа ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.