Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Андреа - Докрай - 22/07/2011

Буквално си е пуснала първа песента, с два дни по-рано. Или е искала да я оставим цяла година да седи с титла единствена песен на Оцко в Пайнер. Несериозна е...

Сподели в други сайтове

• Отговори 1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Willy каза:

Андреа - Докрай - 22/07/2011

Буквално си е пуснала първа песента, с два дни по-рано. Или е искала да я оставим цяла година да седи с титла единствена песен на Оцко в Пайнер. Несериозна е...

Да около 20-ти-22ри, нещо такова мислих, че е. Спомням си, защото ми е любимата от песните на Андреа, а и тогава толкова много чакахме нова песен, клип, албум....

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, xroflx9 каза:

Прецакването идва от там че Андреа е била готова първа с песента си от Оцко (Докрай),а от Пайнер са искали да излезе първо По страшно

Прецакване беше това, което направиха Ара с Емануела. На Андреа бяха просто някакви капризи.

Все да е първа, все да е единствена, все на нея да се обърне най-много внимание. А е имало певици в Пайнер, които наистина са били прецакани и заключени в мазето да обират огризките на другите.

Сподели в други сайтове

Според 

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Прецакване беше това, което направиха Ара с Емануела. На Андреа бяха просто някакви капризи.

Че я чакаха да преподпише преди да правят нови песни? 

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Видеоклипа на 2010 има общо над 51М в тубата!

То не само Видеоклип.... ми какъв хит и каква истерия беше? Звучеше от всякъде! Хит какъвто в последните години даже няма..... Копираха се танците...... всеки пееше "зег, зег"...
Въпросната 2010 още в началото на годината Мария пусна мега хит - "Най-добрият", "Дай жега"... Андреа имаше "С теб да бъдем пак" и "Неблагодарен".... Галена с може би най-големия женски самостоятелен хит "Тихо ми пази" и албума си.....  Преслава и Елена - "Пия за тебе".... "Палатка" по която имаше истерия, а към днешна дата не знам как е? Но определено с много повече тежест си останаха песни като Тихо ми пази, Най-добрият, Пия за тебе, Влез.... Към днешна дата самата тя даже не знам дали би била толкова актуална? Анелия имаше "4 секунди".... 
Да, това са хитове каквито днес ще ни липсват.... но да не сме песимисти, дано вземат, че направят такива неща като популярност.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

Че я чакаха да преподпише преди да правят нови песни? 

Мисля че съм го писал и преди - караха я да работи само с Биолчев, който вече беше изцеден. Не ѝ дадоха да направи дуети с Преслава и Анелия защото са от Пайнер и след това пуснаха Алисия за дует с Коцьо. Спираха ѝ песни и тем подобни.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

То не само Видеоклип.... ми какъв хит и каква истерия беше? Звучеше от всякъде! Хит какъвто в последните години даже няма..... Копираха се танците...... всеки пееше "зег, зег"...
Въпросната 2010 още в началото на годината Мария пусна мега хит - "Най-добрият", "Дай жега"... Андреа имаше "С теб да бъдем пак" и "Неблагодарен".... Галена с може би най-големия женски самостоятелен хит "Тихо ми пази" и албума си.....  Преслава и Елена - "Пия за тебе".... "Палатка" по която имаше истерия, а към днешна дата не знам как е? Но определено с много повече тежест си останаха песни като Тихо ми пази, Най-добрият, Пия за тебе, Влез.... Към днешна дата самата тя даже не знам дали би била толкова актуална? Анелия имаше "4 секунди".... 
Да, това са хитове каквито днес ще ни липсват.... но да не сме песимисти, дано вземат, че направят такива неща като популярност.

Към днешна дата Алармата има повече гледания от Палатка!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Мисля че съм го писал и преди - караха я да работи само с Биолчев, който вече беше изцеден. Не ѝ дадоха да направи дуети с Преслава и Анелия защото са от Пайнер и след това пуснаха Алисия за дует с Коцьо. Спираха ѝ песни и тем подобни.

Така е, защото точно преди да роди пусна .... това

След като Оцко напусна започна да прави песни с него предимно и аз го забелязах..... И след като отиде в Пайнер и конкретно от "Сменяй ме" (защото там още не беше подписала) нещата потръгнаха. :) 

Сподели в други сайтове

Андреа си е конфликтна.. още 2009-2010 беше флипанала срещу Галена, че на наградите беше забравила да  каже да се пусне клипчето с  номинираните преди да й връчи наградата за прогрес... това беше преди дуета им. Повечето певици не биха обърнали внимание на такава подробност 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Към днешна дата Алармата има повече гледания от Палатка!

Напълно заслужено. Тогава "Аларма" се хареса, но не беше чак такъв хит..... но към днешна дата е много по-интересна и запазила се във времето си. Аз "Палатка" не я харесвам. Как върви тя изобщо като гледания? 
Спомням си когато бяхме на концерта пред Невски, крещене, викане..... това беше най-аплодираната песен и взе, че и на мен ми хареса за кратък период.

Сподели в други сайтове

Дуетът на Лидъл и Мирел двойно стриймове от вчера.
Опа опа на Десита от 13то на 2ро място. 
Адам и Ивайла от 58мо на 18то място.
Десита разкажи й от 91во на 24то място.

и още поне 5 песни на алфа с фейк покачвания на стриймовете. Плейлистинг ли правят? 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

Андреа си е конфликтна.. още 2009-2010 беше флипанала срещу Галена, че на наградите беше забравила да  каже да се пусне клипчето с  номинираните преди да й връчи наградата за прогрес... това беше преди дуета им. Повечето певици не биха обърнали внимание на такава подробност 

Когато Галена през 2009 беше водещ ли? :D Май имаше нещо такова :D 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Willy каза:

Дуетът на Лидъл и Мирел двойно стриймове от вчера.
Опа опа на Десита от 13то на 2ро място. 
Адам и Ивайла от 58мо на 18то място.
Десита разкажи й от 91во на 24то място.

и още поне 5 песни на алфа с фейк покачвания на стриймовете. Плейлистинг ли правят? 

Фистинг направо

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

За първи път го виждам този

Дано да ти е и последен

преди 2 часа , Willy каза:

Най следвани изпълнители в Spotify:

Галена - 350.1К
Преслава - 277.6К
Меди - 226.1К
Криско - 201.7К

Емануела - 178.9К
Галин - 168.1К
Тони С. - 146.0К
Азис - 144.5К
Джордан - 142.0К
Фики - 141.6К
Теди А. - 135.9К
Десита - 131.0К
Емилия - 129.5К
Джена - 116.8К
Константин - 105.1К

Цветелина Янева - 99.2К
Софи М. - 96.0К
Анелия - 92.0К
Алисия - 87.9К
Десислава - 86.9К
Ванеса - 83.7К
Емрах - 81.6К
Лидия - 76.7К
Лорена - 69.7К
Симона - 66.6К
Яница - 56.5К
Данна - 56.1К

Дамян - 47.4К
Илиян - 44.9К
Адам - 38.8К
Андреа - 30.5К
Алекс Р. - 28.8К
Мирела - 18.3К
Ивайла - 13.8К
Селина - 10.0К

Най-много месечни слушатели в Spotify:

Азис - 619.0К
Галена - 277.3К
Криско - 243.5К
Галин - 230.6К
Емилия - 215.0К
Дамян - 208.6К

Фики - 194.3К
Андреа  - 192.0К
Джордан - 191.2К
Емануела - 187.8К
Преслава - 186.9К
Меди - 178.0К
Лидия - 177.0К
Десита - 167.7К
Теди А. - 164.6К
Цветелина Янева - 163.9К
Константин - 161.8К
Симона - 154.3К
Мирела - 153.8К

Адам - 142.2К
Софи М. - 141.7К
Тони С. - 138.2К
Алисия - 134.7К
Ванеса - 133.0К
Селина - 127.5К
Джена - 123.1К
Десислава - 106.7К
Анелия - 103.6К
Емрах - 100.7К

Илиян - 95.0К
Ивайла - 84.2К
Лорена - 79.0К
Яница - 75.2К
Данна - 68.0К
Алекс Р. - 50.7К

Андреа много надолу

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

В Спотифай и на Оцковите и Костиевите песни се е написала като единствен автор

Ако изобщо помни кой ги е писал. Така по-лесно за помнене 🤣

преди 1 час , DevilWish каза:

Хахахаха, познайте с кого е направила дует Diona :D:D:D 

DionaOfficial
Очаквайте утре в 18:00 дуетът ни с Антонио 🤩😍
image.png.41c8fc5ddfa08287f3937f24ce75dcfc.png

Най-противните се събраха

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 чувстваш ли се разпъната на кръста като защитаваш Анди?

Аз когато съм я бранила сама срещу половината форум когато тук беше пълно с фенове на Кама ти си учила още таблицата за умножение!!!! 

А тези,които я плюете очаквам ПИН кодовете на картите ви на лично,за да ви изхарча заплатите и да се успокоя!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Биолчев имаше още доста хитове и след това, с различни певачки. Даже в Пайнер й направи един от най-големите хитове - Като теб. Другото е така.

преди 10 минути, xroflx9 каза:

Аз когато съм я бранила сама срещу половината форум когато тук беше пълно с фенове на Кама ти си учила още таблицата за умножение!!!! 

А тези,които я плюете очаквам ПИН кодовете на картите ви на лично,за да ви изхарча заплатите и да се успокоя!!!!!

И аз хвалех Андра! Пишех, че заслужава певица на годината

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Биолчев имаше още доста хитове и след това, с различни певачки. Даже в Пайнер й направи един от най-големите хитове - Като теб. Другото е така.

И аз хвалех Андра! Пишех, че заслужава певица на годината

Тя е имала "Като теб" много години преди да влезе в Пайнер. Разказваше историята за тази песен..... Така, че отдавна явно са я записвали. Обаче най-интересното е, че Емануела спомена , че и тя има някакъв стар много голям хит който е записала, а така и не го пусна? Това пред Ванилия Сметанова.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:

Тя е имала "Като теб" много години преди да влезе в Пайнер. Разказваше историята за тази песен..... Така, че отдавна явно са я записвали. Обаче най-интересното е, че Емануела спомена , че и тя има някакъв стар много голям хит който е записала, а така и не го пусна? Това пред Ванилия Сметанова.

В иннервю Илиян Михов Баровеца каза, че е взела Шепот на пари на Бойка Дангова. Така и не излезе

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Оф, лунатичните ѝ фенове пак са се активизирали. Нормално Анда да е чатната с такива зомбита, които повтарят едни и същи глупости от години. 
Че чак сравнения с Преслава - певица която над 20 години не е мърдала от върховите позиции.

А самата Андреа сигурно хич няма да е доволна от това видео. Тоя я нахендри, че е дебела, луда и флопаджийка. Явно още не е гледала видеото защото иначе щеше досега да е избълвала змии и гущери.

IMG-9302.jpg

Не искам да принизявам Андрю, но последната нейна песен, която може (макар и с уговорки) да влезе в графата "хит" е "Егоист". След това има няколко поп-фолк проекта, които са неуспешни. От "Егоист" минаха 5 години.

Тогава имаше PR, интерес към нея и ако беше продължила да пуска силни проекти - щеше да се завърне, но тя реши да пуска по 1 песен на година и си пропиля шансовете.

Преслава е на светлинни години над нея.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Тоя пък! Всеки има пикове и спадове. Намесил Преслава. Преслава има много малко по-слаби години и дори една от най-слабите й 2010 има дует "Пия за тебе". Въпреки, че според мен не може да го караш само на дуетни хитове и точно това беше причината 2010 година да бъда за Галена за певица, защото имаше Тихо ми пази и албум. Но имаш ли самостоятелен хит, значи си по-силен. Та..... как няма масови хитове?
2020 Беден в сърцето? И какво като по-късно се превърна в хит?
2021 - В твоето легло, може да е било сезонна, но си се пускаше.
2022 - вярно е, че тук хитовете са предимно дуетни и е по-слаба година. Тук също предпочитам Галена.
2023 - категорично голям хит който е достатъчен УЛИЦАТА. Та, Улицата срещу Повече от думи? Мхм.... пак да си помисли. Един от най-големите самостоятелни масови хитове и то не каква да е песен.
2024 - има албум, Доволен съм от С нервите съм зле и Писмо. От албума, от концерта...
2025 - категорично ми е по-слаба, но не може всяка година да си с топ самостоятелен хит! Очакваме есента!

2020: Беден в сърцето + машъп
2021: В твоето легло + сезонната Горчиви истини, към момента има над 7М гледания;
2022: От утре, Сладкото зло, Мангава тут
2023: Спомени, Улицата, триото с Торино и Пашата + сезонната Балканско за разкош
2024: Да й приседне, Нервите, Писмо, Не вдигай + Нищо?!

Изобщо няма база за сравнение. Андреа едвам стига 2М, на Преслава флоповете ѝ гонят 3.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...