Jump to content

Чат мания (Септември, Октомври, Ноември, Декември 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час , xroflx9 каза:

@fengergana мило,влюбих се в един фотограф,въпреки че ми идва малко грозничък,но искам да ме блъска!!! От друга страна ще ме е срам да сваля летвата толкова!!!!

мило,виждаш аз колко съм долен 3 месеца да се влача с обвързан,който тряска всичко живо но и мен!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

• Отговори 245
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, fengergana каза:

мило,виждаш аз колко съм долен 3 месеца да се влача с обвързан,който тряска всичко живо но и мен!!!!!!!!!

Дано поне е хубав твоя,че моя мяза малко на бобър!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

Бурята ме събуди в 5:30. Ники и той се събуди от нея. Закара ме на работа. Пристигам в 6:40 пред Мола- пред входа гьол, вратите на Мола се отварят и затварят сами постоянно- явно от бурята нещо е станало. На първия етаж наводнено и тавана тече. В залата тавана тече , където е пицарското и намокрил кутиите за доставка. В кухнята наводнено също- и от двете страни вода в кухнята и си скарата щото тавана тече от дъжда. Работният плот до скарата във вода целия както и стелажа. Почивах, сложих тави за водата ама то си тече, цял ден ще вали. Дано не се убия днес, И вкъщи като отключвах пред вратата ни мокро- тече отгоре от блока тавана, нали съм на последния етаж. Днес ще е кошмарен ден, че и резервации има. Луди хора. 

Сподели в други сайтове

Плодът на гордото управление на ГЕРБ 17 години работа работа и само работа сега си им берете плодовете никога нее валяло дъжд ха ха орезани гори запълнени естествени дерета презаcтроено без подръжка на одводнителни канали само кражби и ето резултатът на лице

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Sunlight каза:

Бурята ме събуди в 5:30. Ники и той се събуди от нея. Закара ме на работа. Пристигам в 6:40 пред Мола- пред входа гьол, вратите на Мола се отварят и затварят сами постоянно- явно от бурята нещо е станало. На първия етаж наводнено и тавана тече. В залата тавана тече , където е пицарското и намокрил кутиите за доставка. В кухнята наводнено също- и от двете страни вода в кухнята и си скарата щото тавана тече от дъжда. Работният плот до скарата във вода целия както и стелажа. Почивах, сложих тави за водата ама то си тече, цял ден ще вали. Дано не се убия днес, И вкъщи като отключвах пред вратата ни мокро- тече отгоре от блока тавана, нали съм на последния етаж. Днес ще е кошмарен ден, че и резервации има. Луди хора. 

Тази синята чертичка на топографската карта е реката, която куп корумпирани държавни чиновници са отказали да видят през годините, издавайки разрешителните за строеж. Цялото дере около нея е застроено.‼️ Днес завалял малко дъждец и о, бедствие!

За наводнението била виновна реката, за която хората дори не знаели, че била там! 

Въобще не ми е жал за нито един от пострадалите собственици на имоти, които са застроили дерето на реката. Те много добре са знзаели какво правят и днес просто плащат цената за алчността си! Накарая природата винаги печели!

Сечете горите,вдигате кооперации на 2 метра една от друга,канализация нула….е вие какво очаквате ?

FB_IMG_1759486781006.jpg

FB_IMG_1759486783244.jpg

Сподели в други сайтове

Жената: АЗ !!!

WWW.INSTAGRAM.COM

In this poignant video, a talented artist shares her soulful voice, pouring her heart out through song. With themes of heartache, self-discovery, and authenticity, this...

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, xroflx9 каза:

Знаете ли каква е разликата между пицата и @Emanuela.Carey ?? Че пицата може да си я поръчате без гъби!!!!!

#zabavnichko

Много хубаво играеш 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Знаете ли каква е разликата между пицата и @Emanuela.Carey ?? Че пицата може да си я поръчате без гъби!!!!!

#zabavnichko

Боже, като те лашкат по цял ден съвсем си затъпяла!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 престани да ми пишеш!

Престани да си правиш ПР на мой гръб!!!!! Прекалено съм заета да давам интервюта,за да се занимавам с теб!!!!

5-CE8-BC68-8-BAC-4-B4-D-B701-AF44-EAA131

Сподели в други сайтове

Рашия и Стефан Стоянов от Биг Брадър - обичам го с цялото си сърце тук преди няколко месеца бяхме на екскурзия! И да ви съобщя че теста за бременност е положителен !, Бременна съм с Близнаци! Много съм развълнувана, обадихме се в Екипа на Биг Брадър да кажат на Стефан добрата новина и скоро ще го излъчат и в Ефира на Биг Брадър и в новините на Нова!
image.png.ca36a127fee48418ee6d0ca463045bc0.png
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey ти ли беше фен на GoT тук? Имаш ли очаквания????

Ако се придържат към книгите може да е интересно. Но не очаквайте да има някакви магии или тем подобни фантастики.
Действията се развиват години след смъртта на последния дракон от House of the Dragon.

Лично аз предпочитах да направят сериал от някой друг spinoff като Джон Сноу.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Ако се придържат към книгите може да е интересно. Но не очаквайте да има някакви магии или тем подобни фантастики.
Действията се развиват години след смъртта на последния дракон от House of the Dragon.

Съдейки по тийзъра май няма да има фантастики. Честно казано не съм впечатлен,но ще му дам шанс и ще видим дали ще го изгледам целия.

Продължавам да съм на мнение,че просто трябваше да направят поне още един сезон на GoT вместо тези безкрайни спинофи

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

707 likes, 27 comments - prost4ovek on June 8, 2025: "Salami goddess #fyp #instagram #instagood #followforfollowback #foryou #fypシ #viral #reels...

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

@fengergana мило само на мен ли ми се струва или в днешно време на мъжете като им доскучае стават или барбъри или брокери?????

ДА!!! или са фитнес инструктори!!!

искам ги !!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

ДА!!! или са фитнес инструктори!!!

искам ги !!!

И аз!!!! Без коса останах да обикалям бръснарници с готини барбърчета и да си плащам в натура апартаментите!!!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

И аз!!!! Без коса останах да обикалям бръснарници с готини барбърчета и да си плащам в натура апартаментите!!!!!!!

аз ходя и на такива,които правят маски и лицеви масажи!!!! умирам си да ме пипат със силните си пръсти и да ме мачкат а аз да си представям че после метат пода с мен и ме заключват !!!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...