Emanuela.Carey Публикувано на Август 3 Report Сподели Публикувано на Август 3 Music: Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Siana 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 3 Author Report Сподели Публикувано Август 3 Песента е топ, редовните клиентки на Ганев да започнат да поръчват такива песни! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 Много по-яка от миналогодишната! И неочаквано една от най-яките за годината! Не, че преди не е изкарвала яки песни като "Виновна без вина", "Следващо ниво", "Още ме държи" или "Нещо проверено" които са ми любими, но и тази може да се каже, че ще ми се нареди до тях! Сийка Кайсийка Карбонарата изкара супер песен! Дано се оцени, а вече има нов прякор! Ооооо, трябваше да я кръсти "ГОЛ КАТО БЕБЕ" ❤️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 MH e qkaaa 😍 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 Хем яко чалга, хем не е мангасарска песента, като новите...мега яката! веднага ме зариби,по често да се правят такива песни. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 Прилича ми на нещо а ла Галена преди 10 години. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Трътла! Тъпа песен и много обработка бре. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Зодия инат, бла-бла. Има доста дразнещи изрази-клишета. Но не е лоша. Явно е решила да се завръща и тя. То не че някога й е потръгвало. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 Не става поредната боза с обработка от Ганев... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 10 Report Сподели Публикувано Август 10 нищо запомнящо се. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Някой може ли да ми каже какво пее след "ти навит си като Карбонара...", защото не мога да спя от любопитство, а житейският ми опит не е достатъчен да разшифровам фразата. 🧐 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Author Report Сподели Публикувано Август 15 преди 42 минути, norton737 каза: Някой може ли да ми каже какво пее след "ти навит си като Карбонара...", защото не мога да спя от любопитство, а житейският ми опит не е достатъчен да разшифровам фразата. 🧐 Ти навит си като карбонара На дъното кипяла Аз съм на диета, не става 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Ти навит си като карбонара На дъното кипяла Аз съм на диета, не става Блаогдаря! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 20 часа Report Сподели Публикувано преди 20 часа Като изключим травеститската й визия и грамадно тяло. За изпяването дума не мога да кажа. И интрото от Indila - Dernière Danse забързано. Отсвирите от Мъже милиарди. Иначе добре предъвкана манджа. Най ме кефи като прави извивките накрая "зная за тЕЕеееееЕеебе" преди мазния отсвир. Предишната й песен сякаш блести откъм аранжимент спрямо тази. И кво прави забележка на лапето накрая? Да не си го взимала там като нещеш да се чекне като тебе ма! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.