Jump to content

Препоръчани коментари

преди 37 минути, Willy каза:

НА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ ЗАПРИЛИЧАХ 

image.png.a116d204c54cc162763cbe1ae303cd2a.png

Като две капки вода! Но Фиона е по-хубава и по-млада!

• Haha 1

Данна - И бях послушно бабче, за тебе верно..... а беше с млади нощем,
така модЙернУ.
image.png.977cf8b5968dafc388787043b5af8e00.png
Когато не зачиташ Пирянка вярна, глеЙ я как превръща се в невярна (пушачка).

• Haha 2
  • skull 1
преди 56 минути, Emanuela.Carey каза:

По-вероятно е да си изпее песента сама. Само баба ти Малинаж липсва да се търти на сцената.

Гостите сигурно ще са Преслава, Азис, Меди, Фики + Деса ако има бюджет за кетъринг.

Да извика мен! Имам готова хореография!

chicken-pole-dance.gif

• Love 1
  • drunk 1

Като е ЖАБА да е мръснЪ,
кешЪ и кефЪ да си пръснЪ,
в езеро или блато,
на дупе-дупе-то ми черно
пореден ден му е лигавно.....

преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

539339798_18371393359180420_1432956180779443032_n.jpg

@Sunlight Коя е тая слоница в скута на Коце?! Как не я е срам!

• Like 2
  • Haha 2

Когато най-важното нещо от сватбата ти е, че си навъртял гледания.
Тоя е с ментален капацитет на 12 годишен, а сигурно догодина вече ще е баща.

IMG-9146.jpg
IMG-9149.jpg

• Haha 2
  • disgusting 1
преди 17 минути, Karma93 каза:

Ако наистина е на 15 момичето - баси падението 

Той Стораро си го каза, лелки като Александрова - НЕ! Трябва да е млада върба. В противен случай при ходжата ще колят прасета или там каквото се коли. :D 

Наистина това не са традиции. Излязоха от махалата, но тя не излезе от тях. Затова няма да се интегрират напълно.

• Like 3
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Когато най-важното нещо от сватбата ти е, че си навъртял гледания.
Тоя е с ментален капацитет на 12 годишен, а сигурно догодина вече ще е баща.

IMG-9146.jpg
IMG-9149.jpg

Вчера отворих лайфа в самото начало и веднага обяви, че го гледат 2800 човека 🤣

• Like 1
преди 6 минути, asylum каза:

Вчера отворих лайфа в самото начало и веднага обяви, че го гледат 2800 човека 🤣

Сеирджий колкото искаш. Пък и сигурно са се надявали да лайфстриймнат сефтето, прегледа на чаршафа и сичко.

• Haha 2
WWW.FACEBOOK.COM

Емрах Стораро се сгоди за красивата Айлян ❤️💍 Малко кадри от годежа! Голямо щастие споходи музикалната фамилия Стораро –...

• Haha 1
преди 2 минути, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Емрах Стораро се сгоди за красивата Айлян ❤️💍 Малко кадри от годежа! Голямо щастие споходи музикалната фамилия Стораро –...

Гледам обаче на малко места отбелязват че булката е пазарена на промоция 2в1, била сестра на жената на Фики ... 

• Like 1
  • Haha 1
преди 2 минути, Lelqtian каза:

Гледам обаче на малко места отбелязват че булката е пазарена на промоция 2в1, била сестра на жената на Фики ... 

А майка им е сестра на свекървата.

• Haha 6
преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

IMG-9144.jpg

Жена за пред хората, нищо ново в техният етнос.

Ще седи вкъщи, ще храни децата, Емрах ще обикаля по клубове и ще хойка и така.

• Like 2
LIFEONLINE.BG

След годежа вчера, днес предстои „развяването на чаршафа“, да видим дали ще има кърваво петно…

Льошо, явно няма да има лайв стрийм на сефтето или преглед на чаршафа ... 

• Like 1

Спасете го това момиче 💀 личи си, че изобщо не може да го трае. Кой я наказа да е Сторарова снаха?

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Спасете го това момиче 💀 личи си, че изобщо не може да го трае. Кой я наказа да е Сторарова снаха?

ахахаха ама как стана..... не й се седи до него, егати обичаите имат тия. 

SIGNAL.BG

Емрах Стораро който само преди часове разкри, че вече има годеница, показа в TikTok първи клипчета от зрелищния годеж. На тях се вижда събралото се множество

• Haha 1
преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

трябваше да съм аз

• Haha 1
  • Sad 1
  • Kiss 1
преди 26 минути, Emanuela.Carey каза:

Андреа изнудвала Кубрат за пари

Колко е вярно - само той си знае! Клюки! Интриги и това е!

• Haha 1
  • Love 1
преди 11 часа , DevilWish каза:

ахахаха ама как стана..... не й се седи до него, егати обичаите имат тия. 

SIGNAL.BG

Емрах Стораро който само преди часове разкри, че вече има годеница, показа в TikTok първи клипчета от зрелищния годеж. На тях се вижда събралото се множество

Че кой би искал да бъде видео заснет до това възпято от кралицата Елза селско парче? 

• Haha 1
преди 11 минути, Lelqtian каза:

Че кой би искал да бъде видео заснет до това възпято от кралицата Елза селско парче? 

Ми като я дават - да не се съгласява! :D 
Ще пие един Айран тази Айлян и готово!

• Like 1
  • Haha 1
преди 19 часа , Lelqtian каза:

Нашто Туци не може да огрее на всички участия на Наркобос, та остават и такива за уонабито. @Sunlightпознавате ли с Катето и наистина ли и миришат така гадно краката? 

Това е от 11 юли на Док 5 в Бургас тази година. Аз имах резервация за участието, но в последния момент я отмених, защото бях на работа и на другия ден пак се падах на работа и бях адски изморена от петък, че ако трябваше да отида щях да спа само 2 часа и да припадна, а не можех да си го причиня като преди години, защото вече се пазя. Коце за първи път тази година идваше 3 месеца подред в Бургас, че и юли. Аз преди това бях 2 дена подред на участия на Коце през юли- на Dock 5 и веднага на следващия ден на Празник на града в Ахтопол. А тоя месец му бях 2 пъти на участия- в Китен и Приморско , на които Катя не беше. Катя я познавам, Коце ни запозна на едно участие в Бургас.

И това,че не качвам снимки, не значи че не съм била и аз така с Коце. Нейните са мнгго обработени.,

Но нещата си остават за мен. Много пъти се виждам след участие с него. 

И в Китен бях при него ама нищо няма да качвам. 

• Like 2
  • Love 1
  • Kiss 1
преди 47 минути, Sunlight каза:

Това е от 11 юли на Док 5 в Бургас тази година. Аз имах резервация за участието, но в последния момент я отмених, защото бях на работа и на другия ден пак се падах на работа и бях адски изморена от петък, че ако трябваше да отида щях да спа само 2 часа и да припадна, а не можех да си го причиня като преди години, защото вече се пазя. Коце за първи път тази година идваше 3 месеца подред в Бургас, че и юли. Аз преди това бях 2 дена подред на участия на Коце през юли- на Dock 5 и веднага на следващия ден на Празник на града в Ахтопол. А тоя месец му бях 2 пъти на участия- в Китен и Приморско , на които Катя не беше. Катя я познавам, Коце ни запозна на едно участие в Бургас.

И това,че не качвам снимки, не значи че не съм била и аз така с Коце. Нейните са мнгго обработени.,

Но нещата си остават за мен. Много пъти се виждам след участие с него. 

И в Китен бях при него ама нищо няма да качвам. 

Той няма ли да пусне самостоятелна песен? Нали има концерт февруари?

• Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...