xroflx9 Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 25 минути, DanielPiliov каза: Ако не изпее това на концерта, се застрелвам. На 80% съм сигурен че няма,така че отсега си приготвяй пистолета. Най много в някой микс да я включи 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 6 часа , Willy каза: Краййй изпадна в обяснителен режим на фб, само за новините да са съвсем различни. Кой ще я вини tho Бил с Тотя? Сто на сто му е срала на к*ра. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 преди 11 часа , asylum каза: В Милена Рекърдс! А, не! Тя Кати не може да я мине! Да направят ДжУанна РекУрдс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 преди 11 часа , MizerMusic каза: Ама те клиповете на Кати от преди 20 години изглеждаха по добре от сегашните. 😄 Така е. Явно продуцентите живеят в праисторическата ера. Предлагаме леля Данче да се махне от Даймънд и да отиде да я продуцират. Сигурен съм, че си пада по това къдревата вежда! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 преди 10 часа , DanielPiliov каза: Ако не изпее това на концерта, се застрелвам. Тая песен никога не ми е харесвала особено, даже съм забравил, че Галена има такъв дует. Харесвам поне 70 нейни песни повече от това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 10 часа , DanielPiliov каза: Ако не изпее това на концерта, се застрелвам. Моля, излъчвай на живо. Ще е по-зрелищно от концерта на Жалка. Може и с качеството от ваната. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 Добре започва първия ми почивен ден. Днес изписват Ники и в момента в От А до Я с песните на Коце. ❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 С песните на Коце днес в От А до Я по Планета- 11:02- Майната ти свети Валентин, 11:06- Нямаш мене, 11:10- Монопол, 11:13- Пуши, пуши, 11:16- Моята принцеса, 11: 19- Константине, 11:23- Моята квартира. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 6 минути, Sunlight каза: С песните на Коце днес в От А до Я по Планета- 11:02- Майната ти свети Валентин, 11:06- Нямаш мене, 11:10- Монопол, 11:13- Пуши, пуши, 11:16- Моята принцеса, 11: 19- Константине, 11:23- Моята квартира. Не го ли въртят твърде често в тая рубрика? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 1 час, DevilWish каза: Така е. Явно продуцентите живеят в праисторическата ера. Предлагаме леля Данче да се махне от Даймънд и да отиде да я продуцират. Сигурен съм, че си пада по това къдревата вежда! По-скоро се опитват да правят пари без пари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 14 минути, asylum каза: Не го ли въртят твърде често в тая рубрика? Не. От доста време не бяха го пускали в тази рубрика. Сега са прибавили "Моята квартира". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 Галена едва ли ще иска да го превръща в сборен концерт и доста дуети като Добре ли си, Шефката, Абрата, Не си ме давай и т.н вероятно няма да ги чуем. Няма да покани Миле, Тони и Теа да пеят, въпреки че те я поканиха на своите концерти. Но ако има някакви миксове ще е хубаво да чуем и Добре ли си и Не си ме давай поне за припевите, едни от големите й хитове са. Според мен ще извика само Азис, Фики и Преслава и евентуално Деса или Янева за Пей сърце/В твоите очи. Но може да има и изненади и да видим съвсем друго от това, което очакваме. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 преди 23 минути, Danger. каза: Галена едва ли ще иска да го превръща в сборен концерт и доста дуети като Добре ли си, Шефката, Абрата, Не си ме давай и т.н вероятно няма да ги чуем. Няма да покани Миле, Тони и Теа да пеят, въпреки че те я поканиха на своите концерти. Но ако има някакви миксове ще е хубаво да чуем и Добре ли си и Не си ме давай поне за припевите, едни от големите й хитове са. Според мен ще извика само Азис, Фики и Преслава и евентуално Деса или Янева за Пей сърце/В твоите очи. Но може да има и изненади и да видим съвсем друго от това, което очакваме. Преслава, Цветелина Янева, Азис, Деси Слава и Фики са напълно достатъчни. Ако изпълни нещо от дуетите с Теа или Миле, може да направи като Преслава с "Не се изтриваш" само припев. Но няма как да мине без Ти не си за мен, Еуфория и Тихо ми пази този концерт. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 Тоя е крал от По по по 🤣https://youtu.be/N5Y9mIkpBPE?si=815yzUHYr079xxCN 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 3 часа , DevilWish каза: Преслава, Цветелина Янева, Азис, Деси Слава и Фики са напълно достатъчни. Ако изпълни нещо от дуетите с Теа или Миле, може да направи като Преслава с "Не се изтриваш" само припев. Но няма как да мине без Ти не си за мен, Еуфория и Тихо ми пази този концерт. ❤️ Трите песни без които изобщо защо прави концерт са Чупката, Яланджъ дюня и Бурята в сърцето ми. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 Според мен и Меди няма да липсва. Имам усещането, че Доника ще пее по време на почивките. 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 3 минути, Karma93 каза: Според мен и Меди няма да липсва. Имам усещането, че Доника ще пее по време на почивките. Едва ли, Ивелина "да не и е сестра" Колева ще е пиш паузата, а Дончо ще е твърде зает да заработва в клозета за да е на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 Току що, Lelqtian каза: Едва ли, Ивелина "да не и е сестра" Колева ще е пиш паузата, а Дончо ще е твърде зает да заработва в клозета за да е на сцената. Нека пее, де. Тъкмо пушачите да си дръпнат по една. Какво лошо има? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 Коце днес 2 участия- първо в 21:30 в Мадан -празник на града и Данна, после късно отива в Созопол на клуб Help и утре е на Лав пак с Данна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 Тази песен беше много приятна и готина когато я пуснаха. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Author Report Сподели Публикувано Август 22 Смръдлите Ивана и Кали могат да ядът на Яница - баницата когато става дума за яка песен! Техните потни песни не могат да се мерят с тази яка хитачка на Яничка с румънците! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 6 часа , Danger. каза: Галена едва ли ще иска да го превръща в сборен концерт и доста дуети като Добре ли си, Шефката, Абрата, Не си ме давай и т.н вероятно няма да ги чуем. Няма да покани Миле, Тони и Теа да пеят, въпреки че те я поканиха на своите концерти. Но ако има някакви миксове ще е хубаво да чуем и Добре ли си и Не си ме давай поне за припевите, едни от големите й хитове са. Според мен ще извика само Азис, Фики и Преслава и евентуално Деса или Янева за Пей сърце/В твоите очи. Но може да има и изненади и да видим съвсем друго от това, което очакваме. Абсурд да не качи Стораро старши, той после ще е кръвно обиден, както и няма как без Меди - сигурно ще направят някаква смесица Да си тук/Къде беше ти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 5 минути, Гальо каза: Абсурд да не качи Стораро старши, той после ще е кръвно обиден, както и няма как без Меди - сигурно ще направят някаква смесица Да си тук/Къде беше ти. Защо пък да е обиден? Имат един дует, който вече го пяха два пъти в Арената и е вече позабравен, а има толкова много други дуети, които тя е организирала и със сигурност ще заложи на тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 А Галена и Азис дали изобщо са си толкова близки вече? Той от юни месец не ѝ е харесвал нищо в инстаграм, а си е доста активен и харесва снимки на други колеги. Плюс това тя качва често и не вярвам да не ѝ е видял постовете. И това лято не са като дупе и гащи както бяха миналите лета, когато се снимаше с нейните рокли. А около дуета с Преса изсипа същите суперлативи за нея, които с години определяше само за Галена. Не се съмнявам, че и двамата ще си гостуват на концертите, но май вече се е насочил да си сменя “най-добрата приятелка”. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари