DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Гюра може да направи кавър и на това.... "Нямам нищо общо, нищо общо, с наркодилъра Добри изобщо". 😘 "Аз съм безгрешна, не взимам забранени нещаааа..... Аз не съм скандална, съм скандална, не правя лоши неща с шЪмарчета, о-о-о-о-о" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 забрави га го лигави и смука! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Келфайда, ако си изстреля куршума с тъпа песен, в типично нейн стил. Трябва й хит - да викне Азис да й напише текст, музика и аранжимент - Даниел Ганев, клип Нанков. Това много пъти сме го коментирали....Хит на 60 никой няма. За тях е време да си пеят златните песни от едно време и да правят нови за най-верните си фенове. Кои са новите хитове на Лепа Брена или Драгана Миркович? Хайде стига.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Леля Паришева се пенсионира точно когато съвсем закъсваше. Последният й хит беше дуета с Преслава през 2010. Въобще тя има точно 3 хита. Първата-последната, Пия за тебе и Тук и сега. Евентуално Дай ми още. Като цяло за 6 годишна кариера е тотално зле. Въобще не приключи в някакъв пик. Никой не забеляза липсата й, защото нямаше фенска маса, а 4 хита, които помпеха имиджа й. Това е голям проблем при чалгата. Нямат лоялни фенове. Затова повечето увехват до 5-6 години. Тия с аудиториите още ги има на картата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, Jake каза: Това много пъти сме го коментирали....Хит на 60 никой няма. За тях е време да си пеят златните песни от едно време и да правят нови за най-верните си фенове. Кои са новите хитове на Лепа Брена или Драгана Миркович? Хайде стига.... това! от последния албум на лепа. Драгойка не я знам, мислех, че е селскостопанска кралица, а не певачка на плескавиците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Леля Паришева се пенсионира точно когато съвсем закъсваше. Последният й хит беше дуета с Преслава през 2010. Въобще тя има точно 3 хита. Първата-последната, Пия за тебе и Тук и сега. Евентуално Дай ми още. Като цяло за 6 годишна кариера е тотално зле. Въобще не приключи в някакъв пик. Забравяш "ОЩЕ" и "Достатъчно" също беше силна песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Забравяш "ОЩЕ" и "Достатъчно" също беше силна песен. Още не е ли Дай ми още? Достатъчно беше ПР песен, която завъртях по МТВ. Така де, платиха си да я излъчат веднъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Леля Паришева се пенсионира точно когато съвсем закъсваше. Последният й хит беше дуета с Преслава през 2010. Въобще тя има точно 3 хита. Първата-последната, Пия за тебе и Тук и сега. Евентуално Дай ми още. Като цяло за 6 годишна кариера е тотално зле. Въобще не приключи в някакъв пик. Елена имаше доста хитове, някои по-малки, други по-големи: Нямаш право на любов - 2005 Тук и сега - 2006 Безумна лудост - 2007 Достатъчно - 2008 Първата-последната - 2008 Не ме лъжи - 2008 Не на мене тия - 2009 Още - 2009 Душата в Рая - 2009 Къса памет - 2010 Изгубена - 2010 Пия за тебе (дует с Преслава) - 2010 Не пускай - 2011 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза: Още не е ли Дай ми още? Достатъчно беше ПР песен, която завъртях по МТВ. Така де, платиха си да я излъчат веднъж. тук мачка със силен прием "Достатъчно". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 37 минути, -A. каза: Глория ако имаше акъл сега щеше да пусне един нов трак. Така не е била в медийното пространство сигурно от 15 години минимум. "Глория: Това не бях аз!" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Елена имаше доста хитове, някои по-малки, други по-големи: Нямаш право на любов - 2005 Тук и сега - 2006 Безумна лудост - 2007 Достатъчно - 2008 Първата-последната - 2008 Не ме лъжи - 2008 Не на мене тия - 2009 Още - 2009 Душата в Рая - 2009 Къса памет - 2010 Изгубена - 2010 Пия за тебе (дует с Преслава) - 2010 Не пускай - 2011 От тези можем да затворим Достатъчно и Безумна лудост като сезонни хитчета. Не ме лъжи ми звучи познато, но по-скоро тази на Мара отварачката. Следователно има 4 категорични хита за 6 години. Всичко останало са пълнежи, които само ти и девила помните 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Глория я е яд, че сега вместо да я свързват с мафиябос като онзи изрод навремето, сега е в едно изречение с обикновено муле. 4 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: От тези можем да затворим Достатъчно и Безумна лудост като сезонни хитчета. Не ме лъжи ми звучи познато, но по-скоро тази на Мара отварачката. Следователно има 4 категорични хита за 6 години. Всичко останало са пълнежи, които само ти и девила помните Напротив! В периода 2007-ма-2011-та всяка песен почти ѝ беше хит, защото тя направи целият период да звучи като синтезатор + "лей, лей". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Това скоро ще удари два милиона а го качиха преди по-малко от две години. За последната седмица има почти 100к. Дори ''Новата ти'' няма такъв пийк на седмични гледания. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 3 минути, DarkChild каза: Глория я е яд, че сега вместо да я свързват с мафиябос като онзи изрод навремето, сега е в едно изречение с обикновено муле. Не успя да изкопира напълно идолката си Цеца и да извърши геноцид, нито да бъде опандизена! Срам и позор! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не успя да изкопира напълно идолката си Цеца и да извърши геноцид, нито да бъде опандизена! Срам и позор! Има време. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Напротив! В периода 2007-ма-2011-та всяка песен почти ѝ беше хит, защото тя направи целият период да звучи като синтезатор + "лей, лей". Колкото Еднопосочен път е направила всяка песен да звучи като днес шит Паришева беше добре побутвана. И когато тръгна надолу й направиха дует с Пресислава. Обаче и това не я спаси. И тя реши да се пенсионира при първа възможност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 17 минути, KrasyoZlobarQ каза: Още не е ли Дай ми още? Достатъчно беше ПР песен, която завъртях по МТВ. Така де, платиха си да я излъчат веднъж. Сериозно ви куца фактологията, господине. Това са две различни песни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Сериозно ви куца фактологията, господине. Това са две различни песни. Дай ми още не е никакъв хит, бе? Даже не си струва да я обсъждаме. Още е хитът. Аз какво съм й виновен, че е пяла 2 думи в кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 44 минути, DarkChild каза: А ся разбрах. Опрял й е. не кой, а къде? В трактора Гюр се е размечтал за 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: Гюра може да направи кавър и на това.... "Нямам нищо общо, нищо общо, с наркодилъра Добри изобщо". 😘 Гюр все едно може да си позволи фючъринг с Патока Доналд, все пак няма парите на Фафльо. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: Не със секс, а с наркотици. Вече се разбра. Тя и д-р Емилова изглежда и звучи напушена, така че нещата си идват на мястото. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Сподели Публикувано Август 16 преди 51 минути, KrasyoZlobarQ каза: Още не е ли Дай ми още? Достатъчно беше ПР песен, която завъртях по МТВ. Така де, платиха си да я излъчат веднъж. Две различни песни са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Безумна лудост минаваше за някаква супер песен навремето. Имаше един фен-форум на Евровизия и там всеки месец организираха форумни конкурси за песни. Не знам дали бях аз или друг, който прати Безумна лудост. Остана на последно място... 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари