xroflx9 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 9 часа , Emanuela.Carey каза: Десита супер близка с Мегастарките, а като е на общо участие с Алфите се прави на ударена. Дали ще видим как ще избяга от Алфа и Галин ще ѝ затрие творчеството от Ютуб както Пайнера и Кама? На мен ми се струва,че Десита доста се е надула откакто е с Меди,така че като нищо Маман ще я занули. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 12 часа , Emanuela.Carey каза: И Ганев и Сиана са там - целия вътрешен кръг на Сашка. Само Азис напоследък се е отцепил от тях. Василка сега е заета да обработва и угоява Емануела 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 8 минути, xroflx9 каза: На мен ми се струва,че Десита доста се е надула откакто е с Меди,така че като нищо Маман ще я занули. Според мен просто и писна от лансирането на Лидия. Без дуетите с Азис, Преслава, Алисия и т.н. я надмина. Нормално е да поеме вече по своя път. Самия Галин по интервюта е казвал как Лидия му е любимка и т.н. което е унизително като имаш 3 изпълнители на кръст. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 21 минути, xroflx9 каза: На мен ми се струва,че Десита доста се е надула откакто е с Меди,така че като нищо Маман ще я занули. Много ми е смешно как на клиповете като видя, че ги снимат погледна в камерите и започна да му дърпа главата да я целуне. А той само гледа настрани все едно не иска да знаят че са заедно. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 20 минути, xroflx9 каза: Василка сега е заета да обработва и угоява Емануела Леля ви е завидяла на тялото на Емо! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Гръцката звезда Йоргос Мазонакис: Подли роднини ме вкараха в психиатрия - Bgonair WWW.BGONAIR.BG Изпълнителят не е давал съгласие за хоспитализация Нещо подобно като с Бритни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 49 минути, -A. каза: Според мен просто и писна от лансирането на Лидия. Без дуетите с Азис, Преслава, Алисия и т.н. я надмина. Нормално е да поеме вече по своя път. Самия Галин по интервюта е казвал как Лидия му е любимка и т.н. което е унизително като имаш 3 изпълнители на кръст. А защо толкова се опитва да прилича на Селина? И като поведение е започнала да я копира, визията и буквално е същата по участия, начина на снимане също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Аз с тъпкача ми: преди 48 минути, Emanuela.Carey каза: Много ми е смешно как на клиповете като видя, че ги снимат погледна в камерите и започна да му дърпа главата да я целуне. А той само гледа настрани все едно не иска да знаят че са заедно. 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Честит имен ден на Мариана: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 59 минути, xroflx9 каза: Аз с тъпкача ми: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 💀💀💀💀💀💀💀 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Тука някой пишеше, че Галин прибирал 60 процента от хонорарите. Може би Десита се е наговорила със Сашка за нещо по-изгодно? От Алфите Десита е най-проактивна по отношение на творческия процес. Пък и със сигурност се е изплатила на Галин многократно за направеното от него и може да продължи напред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Какво мислите за тази песен? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 ЧИД на Марийчето. Дано запише нещо традиционно като това. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 1 час, Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Не я знаем 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 7 часа , Гальо каза: А защо толкова се опитва да прилича на Селина? И като поведение е започнала да я копира, визията и буквално е същата по участия, начина на снимане също. За леля ви Данче вече има песен Тенът - Милка Дупето - бразилка А лицето - дърта крокодилка 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 18 часа , Illyria каза: Силвия ми е много секси мацка. Още от началото на кариерата ѝ е много fuckable, има една много естествена красота и пищна форма. Само за опъване Трътлеста е и прилична на инфантилна леличка като си отвори устата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: Трътлеста е и прилична на инфантилна леличка като си отвори устата. Няма никаква вина, че е хубава жена 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: 💀💀💀💀💀💀💀 Когато си супер стрейт батка, блъскаща по 300 килограма от лежанка, 7 пъти в седмицата, но в 33 пуснат "Ледена кралица" и ти знаеш текста на изуст и успяваш да надпееш и тонколоните 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 8 часа , -A. каза: Според мен просто и писна от лансирането на Лидия. Без дуетите с Азис, Преслава, Алисия и т.н. я надмина. Нормално е да поеме вече по своя път. Самия Галин по интервюта е казвал как Лидия му е любимка и т.н. което е унизително като имаш 3 изпълнители на кръст. Дрисня е пълен провал с последния си сингъл. Това, че Меди я н*бал не е голям повод за гордост. След хубавелка като Моника да стигнеш до Дрисня - падение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 31 минути, DarkChild каза: За леля ви Данче вече има песен Тенът - Милка Дупето - бразилка А лицето - дърта крокодилка Ла Костe е бранд, вдъхновен от нея 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 16 часа , DarkChild каза: На колко години е? Изглежда вече голям. Генчева не е ли моминското й име? Големият син на Галена е на 16, а сторито, което е прикачил е качено от негов първи братовчед (Генчев), който е гадже на Габриела МегаСтар. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 А Преса защо е близка със Сашка? Нейните участия не са ли чрез Пайнер още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 Влече си я към такива. Гаджето на певицата Глория е един от задържаните членове на ОПГ-то за трафик на наркотици през Пловдив - trafficnews.bg TRAFFICNEWS.BG В музикалните среди обаче се носи усилен слух, че тя е сложила край на връзката си с Добромир Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 2 минути, pinkprincess каза: Влече си я към такива. Гаджето на певицата Глория е един от задържаните членове на ОПГ-то за трафик на наркотици през Пловдив - trafficnews.bg TRAFFICNEWS.BG В музикалните среди обаче се носи усилен слух, че тя е сложила край на връзката си с Добромир Глупачка, човекът попадна в нужда и тя го заряза. Да дойде аз да го топля и милвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари