Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

Силвето има някои готини бавни и умерени песнички , ама много е еднообразна. Дано скоро пак каже някоя пикантерия за лудетината Деси Слава 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Силвето има някои готини бавни и умерени песнички , ама много е еднообразна. Дано скоро пак каже някоя пикантерия за лудетината Деси Слава 

Гласът й ми е леко неприятен и не й симпатизирам особено и все пак....  тая е готина от последните й песни.... последни.... то май вече е 19 годишна песента, но... тя сигурно от 2003 година още позалезе...

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

WWW.VIDEOCLIP.BG

Гледай Азис - Умри 2003, видео качено от PUX40, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи!

Какво мислите за този блус ?

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:
WWW.VIDEOCLIP.BG

Гледай Азис - Умри 2003, видео качено от PUX40, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи!

Типично в стилът на Азис! :D Много често хората се поздравяват с нея. Случвало ми се е като използвам тази дума срещу гадже, веднага да ми напомни, че Азис имал такава песен. :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Кога излиза? Аз си искам "КОЯ СИ ТИ" на Джорджия! ❤️ 

Изчакват се - идат два мегахита!

преди 5 часа , DevilWish каза:
DionaOfficial
Новата песен е готова! Познайте с кого е в дует 😍🤩💥
image.png.d9b2ea16039a96c1065bb22b0b7473f5.png

Сигурно Биляниш ?

Роксана

преди 4 часа , z_o_ каза:

Пайнер лека-полека качват старите си албуми и изпълнители в платформите. Сега е ред на Силвия и Среща с Казанова албума. 

Кат нямат нови хитове, ще качват стари

преди 5 часа , xroflx9 каза:

Маман дали й е предложила договор в Алфа?

BFF882-C1-77-AC-4-D96-BA00-30-FA1704-C67

Коя е тая и има ли номер

преди 2 часа , DevilWish каза:

@Lelqtian @asylum Рени с Мая ❤️ 
image.png.fecd503effb87782c1d1aa2800c69334.png

Мая и Рени

преди 2 часа , Karma93 каза:
WWW.VIDEOCLIP.BG

Романтична е

преди 10 часа , Grinch каза:

Ако на някой му е интересно и все още се съмнява в онзи боклук, дето иска да кръщава улица на Денис Теофиков, тук го разкриват що за стока е ...

Смятайте в какво обкръжение е бил Денис. Може и него да е изнудвал. 

преди 2 часа , DevilWish каза:

Гласът й ми е леко неприятен и не й симпатизирам особено и все пак....  тая е готина от последните й песни.... последни.... то май вече е 19 годишна песента, но... тя сигурно от 2003 година още позалезе...

Хит! Беше изтрит 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, asylum каза:

Изчакват се - идат два мегахита!

Роксана

Кат нямат нови хитове, ще качват стари

Коя е тая и има ли номер

Мая и Рени

Романтична е

Смятайте в какво обкръжение е бил Денис. Може и него да е изнудвал. 

Хит! Беше изтрит 

То само старите хитове им останаха :D 

Хит: Киара х Сепареева Баня ❤️ 

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

Освободителката на фекалий скоро с поп-фолк песен.

Скоро🎶💣💣💣... (ПО ВСИЧКИ ФИТНЕСИ В СТРАНАТА)
AKTUALNITENOVINI.COM

След като зарадва феновете си с два проекта с фолклорна насоченост – "Машъп от Пирина" и "Шопско настроение", изпълнителката продължава да работи активно.
  • Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Даавам ти предимство #SpotifyWin

image.png.b680e37c7045eaa51dfeccdd5ff39aee.png

image.png.8516e0a15f7cfa8453d5ff2d3517fe86.png

Май аз бях един от малкото, които не искаха дует с Азис. Щеше да е по-интересно преди години. 
В youtube обаче положението е съвсем различно.  6,1 млн. за "Кой бе, кой" и 3,8 за "Все по живота".
На мен тази година самостоятелната на Галена - 22:22 и дуета с Цветелина ми харесват повече от песните на Преслава. 
2023 и 2024 на Преслава песните ми бяха по-любими, тази година за момента на Галя ги слушам повече. То аз въобще не слушам "Беше ли ти хубаво". Може би една от най-скучните песни за мен заедно с дуета с Азис. :D 

Сподели в други сайтове

Сега разбрах, че "Без коз" е била пусната с гласът на Галена

Ето защо това "Im The Boss" веднага ме подсети за нейната песен The Bo$$ от 2017. Ми супер се е получило. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Новата на Меди обаче върви трагично в Спотифай, а в Ютуб помня че стартира силно. И той май е започнал да купува.

image.png

И в ютюб върви зле. За 2 седмици има едва 1,2 милиона. Абсолютен флоп е

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

Новата на Меди обаче върви трагично в Спотифай, а в Ютуб помня че стартира силно. И той май е започнал да купува.

image.png

image.png.3cd6f505f0c47fab2e1adfd5b0ce07cc.png

image.png.b8f7bad0e7b9fbf6d2801e9b762f481e.png

image.png.7ebb20171b4e515738742537342ce00c.png

4 песни тази година и нито капка от еуфорията по него до момента.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.3cd6f505f0c47fab2e1adfd5b0ce07cc.png

image.png.b8f7bad0e7b9fbf6d2801e9b762f481e.png

image.png.7ebb20171b4e515738742537342ce00c.png

4 песни тази година и нито капка от еуфорията по него до момента.

Бях забравил, че е пускал това Ще ме търсиш.

Олеле щеше да е хит в ръцете на Анджи!

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

image.png

Ами това че на Десита Разкажи й е най-стриймваната песен тази година, а беше хит точно месец? Остави това, дори в нейния топ 5 вече едвам влиза. 

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Willy каза:

Ами това че на Десита Разкажи й е най-стриймваната песен тази година, а беше хит точно месец? Остави това, дори в нейния топ 5 вече едвам влиза. 

Тя и за “Ми Амор” купуваше миналата година, за да я държи на първо място.

С топиците “Сините ти Очи” вече я е минала и е на второ място за солови женски песни тази година ❤️

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , SG каза:

Токток да е залят с клипчета от общо участие на Камелия и Деси Слава, на което пеят заедно "Залеза и зората" и "Две сърца" - сбъднатата мечта на всеки уважаващ себе се милениал.❤️

Надяваме се нашият легендарен foxy_vd вече да се е посъвзел от предходния голям шок, участието на Глория и ДС на Видинския панаир, за да дойде и да се покае публично за създаването на една от най-ненужните форумски войни, между феновете на най-големите певици на демокрацията - Камелия и Деси Слава.:Jumpy:

Гледах, ама беше разочароващо направо. И двете звучаха доста фалшиво и зле, чак да се чуди човек коя повече. Айде, Кама си я знаем, ама Деска пееше на нейното ниво. 😳

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Karma93 каза:
WWW.VIDEOCLIP.BG

Песен клетва на клетвите. Емануела, Преслава и други кълнящи колежки да се учат... 😂😂

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Stela каза:

Гледах, ама беше разочароващо направо. И двете звучаха доста фалшиво и зле, чак да се чуди човек коя повече. Айде, Кама си я знаем, ама Деска пееше на нейното ниво. 😳

Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...