Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

Данна - И бях послушно бабче, за тебе верно..... а беше с млади нощем,
така модЙернУ.
image.png.977cf8b5968dafc388787043b5af8e00.png
Когато не зачиташ Пирянка вярна, глеЙ я как превръща се в невярна (пушачка).

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Emanuela.Carey каза:

По-вероятно е да си изпее песента сама. Само баба ти Малинаж липсва да се търти на сцената.

Гостите сигурно ще са Преслава, Азис, Меди, Фики + Деса ако има бюджет за кетъринг.

Да извика мен! Имам готова хореография!

chicken-pole-dance.gif

• Love 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Karma93 каза:

Ако наистина е на 15 момичето - баси падението 

Той Стораро си го каза, лелки като Александрова - НЕ! Трябва да е млада върба. В противен случай при ходжата ще колят прасета или там каквото се коли. :D 

Наистина това не са традиции. Излязоха от махалата, но тя не излезе от тях. Затова няма да се интегрират напълно.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Когато най-важното нещо от сватбата ти е, че си навъртял гледания.
Тоя е с ментален капацитет на 12 годишен, а сигурно догодина вече ще е баща.

IMG-9146.jpg
IMG-9149.jpg

Вчера отворих лайфа в самото начало и веднага обяви, че го гледат 2800 човека 🤣

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Вчера отворих лайфа в самото начало и веднага обяви, че го гледат 2800 човека 🤣

Сеирджий колкото искаш. Пък и сигурно са се надявали да лайфстриймнат сефтето, прегледа на чаршафа и сичко.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Емрах Стораро се сгоди за красивата Айлян ❤️💍 Малко кадри от годежа! Голямо щастие споходи музикалната фамилия Стораро –...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Емрах Стораро се сгоди за красивата Айлян ❤️💍 Малко кадри от годежа! Голямо щастие споходи музикалната фамилия Стораро –...

Гледам обаче на малко места отбелязват че булката е пазарена на промоция 2в1, била сестра на жената на Фики ... 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Гледам обаче на малко места отбелязват че булката е пазарена на промоция 2в1, била сестра на жената на Фики ... 

А майка им е сестра на свекървата.

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

IMG-9144.jpg

Жена за пред хората, нищо ново в техният етнос.

Ще седи вкъщи, ще храни децата, Емрах ще обикаля по клубове и ще хойка и така.

• Like 2
Сподели в други сайтове

LIFEONLINE.BG

След годежа вчера, днес предстои „развяването на чаршафа“, да видим дали ще има кърваво петно…

Льошо, явно няма да има лайв стрийм на сефтето или преглед на чаршафа ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Спасете го това момиче 💀 личи си, че изобщо не може да го трае. Кой я наказа да е Сторарова снаха?

ахахаха ама как стана..... не й се седи до него, егати обичаите имат тия. 

SIGNAL.BG

Емрах Стораро който само преди часове разкри, че вече има годеница, показа в TikTok първи клипчета от зрелищния годеж. На тях се вижда събралото се множество

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Спасете го това момиче 💀 личи си, че изобщо не може да го трае. Кой я наказа да е Сторарова снаха?

трябваше да съм аз

• Haha 1
  • Sad 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DevilWish каза:

ахахаха ама как стана..... не й се седи до него, егати обичаите имат тия. 

SIGNAL.BG

Емрах Стораро който само преди часове разкри, че вече има годеница, показа в TikTok първи клипчета от зрелищния годеж. На тях се вижда събралото се множество

Че кой би искал да бъде видео заснет до това възпято от кралицата Елза селско парче? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Че кой би искал да бъде видео заснет до това възпято от кралицата Елза селско парче? 

Ми като я дават - да не се съгласява! :D 
Ще пие един Айран тази Айлян и готово!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Lelqtian каза:

Нашто Туци не може да огрее на всички участия на Наркобос, та остават и такива за уонабито. @Sunlightпознавате ли с Катето и наистина ли и миришат така гадно краката? 

Това е от 11 юли на Док 5 в Бургас тази година. Аз имах резервация за участието, но в последния момент я отмених, защото бях на работа и на другия ден пак се падах на работа и бях адски изморена от петък, че ако трябваше да отида щях да спа само 2 часа и да припадна, а не можех да си го причиня като преди години, защото вече се пазя. Коце за първи път тази година идваше 3 месеца подред в Бургас, че и юли. Аз преди това бях 2 дена подред на участия на Коце през юли- на Dock 5 и веднага на следващия ден на Празник на града в Ахтопол. А тоя месец му бях 2 пъти на участия- в Китен и Приморско , на които Катя не беше. Катя я познавам, Коце ни запозна на едно участие в Бургас.

И това,че не качвам снимки, не значи че не съм била и аз така с Коце. Нейните са мнгго обработени.,

Но нещата си остават за мен. Много пъти се виждам след участие с него. 

И в Китен бях при него ама нищо няма да качвам. 

• Like 2
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Sunlight каза:

Това е от 11 юли на Док 5 в Бургас тази година. Аз имах резервация за участието, но в последния момент я отмених, защото бях на работа и на другия ден пак се падах на работа и бях адски изморена от петък, че ако трябваше да отида щях да спа само 2 часа и да припадна, а не можех да си го причиня като преди години, защото вече се пазя. Коце за първи път тази година идваше 3 месеца подред в Бургас, че и юли. Аз преди това бях 2 дена подред на участия на Коце през юли- на Dock 5 и веднага на следващия ден на Празник на града в Ахтопол. А тоя месец му бях 2 пъти на участия- в Китен и Приморско , на които Катя не беше. Катя я познавам, Коце ни запозна на едно участие в Бургас.

И това,че не качвам снимки, не значи че не съм била и аз така с Коце. Нейните са мнгго обработени.,

Но нещата си остават за мен. Много пъти се виждам след участие с него. 

И в Китен бях при него ама нищо няма да качвам. 

Той няма ли да пусне самостоятелна песен? Нали има концерт февруари?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...