asylum Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 21 минути, DevilWish каза: Ивана направи парфюм, защото й миришеше на ... любов, Кали го е направила още преди нея, а днес чак заявява това. Истинска врачка на парфюмите, Шенген, почването, Нивите и 4-4-2 Тя и песен за предсказания има, въпреки че пее “пръцкажи ми, пръцкажи” 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Author Report Сподели Публикувано Август 25 преди 4 минути, asylum каза: Тя и песен за предсказания има, въпреки че пее “пръцкажи ми, пръцкажи” Нормално, нали си въобразяваше, че е индийка едно време. Да ти кажа кефеше ме онзи неин период. Забавна беше. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Тайландските травеститници could never. Изглежда супер, нетипично за нея! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 6 часа , SG каза: Кити, завръщането ти във форума както винаги е събитие, очаквано с интерес от нас, неспособните да влезем в новото време и да оценим днешните прекрасни, отличаващи се песни и хитовостта им под път и над път, признанието на звездите от целия народ! Я ни припомни какво мислиш за този легендарен период на императрицата Деси Слава, която докато сме я чакали да роди и да се възстанови, тя взе, че влезе в Топ форма, изруси се, попи от американския вайб и се завърна в България като първата младежка сензация по западен образец в поп-фолка? Последваха мега силните 2002, 03, 04!❤️ Любимата ми фотосесия на маман. Изглежда супер свежа и face card е на ниво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 10 часа , DevilWish каза: Добро утро с пелерината на Драгомирчето! Хит: ПОНЕДЕЛНИК Следва вторник: Деси Слава - Вторник беше Сряда: Соня Немска - В сряда се приготви някой има ли песен за четвъртък? Петък: Елена - Петък вечер, Соня Немска - Петък срещу събота Събота: Теодора - Събота, Анелия - До събота Имаше ли песни за неделя освен тази година "Дупето ми черно" на Ивайла? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Емилия: Река на любовта (2001) С любовта шега не бива (2001) Изгубена любов (2002) Любов в полунощ (2002) Легенда за любовта (2003) Безумна любов (2003) Любов и нежност (2004) Ще си отиде любовта (2005) Една любов (2020) Завинаги с любовта (2023) Остави ме, любов (2024) Любов на килограм (2025) 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Новата стара лидерка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Author Report Сподели Публикувано Август 25 преди 5 минути, asylum каза: Новата стара лидерка! Тя обяви ли кога ще излезе песента? Аз си чакам Джорджия! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 1 минута, DevilWish каза: Тя обяви ли кога ще излезе песента? Аз си чакам Джорджия! ❤️ Джоанна дей! Двете Джо-та очаквами! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 30-те години на сцена подраниха❤️ 17 хил. гледания · 595 реакции | На този ден… преди 30 години.... WWW.FACEBOOK.COM На този ден… преди 30 години. 25.08.1995 Музиката, която винаги е била и ще бъде част от мен. 🫶🏻 А турнето “България в душата ми” продължава и на: 🤍23 октомври -... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Author Report Сподели Публикувано Август 25 Току що, asylum каза: Джоанна дей! Двете Джо-та очаквами! Става! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 https://www.instagram.com/emrastr/live/18084334993847179 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Author Report Сподели Публикувано Август 25 Не беше ли АйлАн? Тук написали АйлЯн Фейсбук ме издаде 4 м · Честито на Емрах и Айлян! Айлата дали знае в какво се забърква? Явно не!.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Красива е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 2 часа , DevilWish каза: Не беше ли АйлАн? Тук написали АйлЯн Фейсбук ме издаде 4 м · Честито на Емрах и Айлян! Айлата дали знае в какво се забърква? Явно не!.... Е, предвид, че са я откупили, едва ли има право на мнение 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Кой секрет точно му е аут май не искам да разбирам ... Иначе друго незнам, не е тайна и не запушва гей клозета за да е аут? преди 3 часа , DevilWish каза: Не беше ли АйлАн? Тук написали АйлЯн Фейсбук ме издаде 4 м · Честито на Емрах и Айлян! Айлата дали знае в какво се забърква? Явно не!.... Да я пишат айРян и да приключваме. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Буахаххахахаха, какъвто майката травестит, такава и щерката травестит … Първо в LifeOnline! Бащата на детето на Симона Загорова търка наровете в затвора за обир! LIFEONLINE.BG Глория и дъщеря й Симона все попадат на неподходящи... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 25 хил. гледания · 560 реакции | Голямо щастие споходи музикалната... WWW.FACEBOOK.COM Голямо щастие споходи музикалната фамилия Стораро – най-малкият син в семейството, Емрах Стораро, официално се сгоди! Младият изпълнител... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 преди 4 часа , DevilWish каза: Не беше ли АйлАн? Тук написали АйлЯн Фейсбук ме издаде 4 м · Честито на Емрах и Айлян! Айлата дали знае в какво се забърква? Явно не!.... Точно пък циганката ли ще седна да я мисля? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Годежа на Емрах 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 26 Author Report Сподели Публикувано Август 26 преди 8 часа , Lelqtian каза: Кой секрет точно му е аут май не искам да разбирам ... Иначе друго незнам, не е тайна и не запушва гей клозета за да е аут? Да я пишат айРян и да приключваме. Да я пишат Лайно е най-добре! преди 10 часа , KrasyoZlobarQ каза: Е, предвид, че са я откупили, едва ли има право на мнение Няма право и да мисли, ще стане боксова круша на Емрах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM азаха го на галенчиту, приславчиту и янчиту... Дърпани фейсове хих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM много умряло настроение. Умрях се хили като пача, вероятно се е подкрепил с нещо, тая бална рокля се въргаля в тревата дето са били през деня магаритата, Стораро се е залепил на врата на младоженците. Присъстващите ги заобикалят сякаш са случайни. И за капак, вече сме сигурни, че Сторарови са чисти роми и нямат грам турско в тях. Трагедия. Честито за покупко-продажбата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари