Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, DevilWish каза:

Еха, колко е била продуктивна.
Мислих, че Лабиринт е била преди Феникс.
Очакване може би е била на нейния рожден ден? Това ми е любимия албум на Глория. И той ли излиза септември с видеото на Крепост? Аз пък защо си мислих, че тая песен е от лято 2003 заедно с Очакване :D 

албумът излиза месец май и стартира с "Феникс" или няколко дни преди клипът към "Феникс" да се завърти.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

албумът излиза месец май и стартира с "Феникс" или няколко дни преди клипът към "Феникс" да се завърти.

"Пусни и слушай внимателно" :D 
Значи "Феникс" е бил пилотния сингъл в албума? И всичко друго ново? Еха! 😮 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

"Пусни и слушай внимателно" :D 
Значи "Феникс" е бил пилотния сингъл в албума? И всичко друго ново? Еха! 😮 

Така се пуска албум. А не събереш 10 сингъла и пуснеш 1 нова песен с албума.

Иначе безсп.рно един от най-добрите албуми в жанра Трябваше да снима и "Заблуда".

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Thecranfan каза:

И най-младолика е във ... "Вълк".

тук изглежда като на 18 .... хиляди години.

• Like 2
  • Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

@Thecranfan

тук изглежда млада

и песента заслужаваше клип. Като цяло най-запазената и прецакана песен от тоя албум.

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Така се пуска албум. А не събереш 10 сингъла и пуснеш 1 нова песен с албума.

Иначе безсп.рно един от най-добрите албуми в жанра Трябваше да снима и "Заблуда".

Припокрива се и с моето мнение. Абсолютно си е заслужавала Певица на годината! Виждам, че на "Нов фолк" я взима. Sorry ама ми е много над Ивана във всяко едно отношение!
Да, вместо да прави такава голяма пауза до "Намери си майстора" трябваше да си снима и "Заблуда".
Най-големите й пропуски в кариерата са точно липсата на клипове на "Заблуда" и "За първи път".
Аз пък мислих, че е пуснала пролетта "Феникс" и "Лабиринт" (че нали на обложката е от видеото на Лабиринт фотосесията) и после "Очакване" и "Крепост" и тогава е пуснала албума. И после е снимала "Не заслужаваш". :D :D :D Така, де.... толкова свикнахме с компромисни неща вече, че.... липсват тези времена. То за това сигурно вече и не й се работи толкова....
"Не съм ангел" на Преслава и "Крепост" на Глория са едни от най-любимите ми албуми! ❤️ 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Припокрива се и с моето мнение. Абсолютно си е заслужавала Певица на годината! Виждам, че на "Нов фолк" я взима. Sorry ама ми е много над Ивана във всяко едно отношение!
Да, вместо да прави такава голяма пауза до "Намери си майстора" трябваше да си снима и "Заблуда".
Най-големите й пропуски в кариерата са точно липсата на клипове на "Заблуда" и "За първи път".
Аз пък мислих, че е пуснала пролетта "Феникс" и "Лабиринт" (че нали на обложката е от видеото на Лабиринт фотосесията) и после "Очакване" и "Крепост" и тогава е пуснала албума. И после е снимала "Не заслужаваш". :D :D :D Така, де.... толкова свикнахме с компромисни неща вече, че.... липсват тези времена. То за това сигурно вече и не й се работи толкова....

Не е правила голяма пауза.

Декември 2003 или Януари 2004-та излиза клипа към "Не заслужаваш", в този период е с тази прическа с бритона, с която е в клипа и на рожденния ден на Планета.

Март излиза дуета с Азис, макар и без клип, пръска с ротация.

Юни излиза "Присъда", а Юли "Намери си майстора" и оттам следващата нова песен е чак "Изповед" през Март 2005.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Според мен умишлено са я стопирали от Планета, както направиха с Преса през 2010, през 2004-та, за да изпъкне Иваня. Не може да закриваш турнето, да имаш най-големия дуетен хит (Не сме безгрешни) и един от най-големите солови (Присъда) и есента да я проспиш без нова песен. А 2004-та беше конкуренция на Иванюха за Певица на годината, В крайна сметка май получи само Дует и Песен от НФ.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не е правила голяма пауза.

Декември 2003 или Януари 2004-та излиза клипа към "Не заслужаваш", в този период е с тази прическа с бритона, с която е в клипа и на рожденния ден на Планета.

Март излиза дуета с Азис, макар и без клип, пръска с ротация.

Юни излиза "Присъда", а Юли "Намери си майстора" и оттам следващата нова песен е чак "Изповед" през Март 2005.

Значи това имах предвид, че е голямата пауза до "Изповед". Трябваше пролетта на 2004 да си снима "Заблуда", да пусне и клип на това с Азис.... другите две песни са си хитове от всякъде , когато и да ги пусне явно. До проектите "Влюбена в живота" няма грешка.... после вече с телевизионните версии малко се пообърка, но то един иска една песен - друг друга. На мен лично "Влюбена в живота" ми беше фаворит в новия албум заедно с "Намери си майстора". Само не разбрах защо изобщо снима това нещо "Хепи енд".... една от най-скучните песни на Глория за мен. "Свобода" ми харесва, но може би трябваше да заложи наистина на "Мръсни танци" както бяха казали, че Азис ще е режисьор. Беше си типична чалгия с потенциал за хит!

• Like 1
Сподели в други сайтове

By the way в едно интервю около коледа 2003-та казва, че вече събира песни за нов албум, а новият албум излиза година и половина по-късно, в което няма логика. Няма логика половината незапеваеми песни от "Влюбена в живота" да са от 2003-2004-та, защото тогава музикалният й стил е друг. 

Според мен са я преебали и са раздали песните й на други.

Както и първоначалният албум на Кама през 2005-та е бил с Велислав Драганински и после изведнъж пуска друг албум с други композитори.

• Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:

"Не съм ангел" на Преслава и "Крепост" на Глория са едни от най-любимите ми албуми! ❤️ 

За първи път си има клип, по-качествен от сегашните й бози!

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Според мен умишлено са я стопирали от Планета, както направиха с Преса през 2010, през 2004-та, за да изпъкне Иваня. Не може да закриваш турнето, да имаш най-големия дуетен хит (Не сме безгрешни) и един от най-големите солови (Присъда) и есента да я проспиш без нова песен. А 2004-та беше конкуренция на Иванюха за Певица на годината, В крайна сметка май получи само Дует и Песен от НФ.

Ами ако беше направила както ти казваш - декември 2003 - Не заслужаваш....
Примерно Март 2004 - Заблуда
Май 2004 - клип на дуета с Азис
Намери си майстора - през юли
И Присъда да я бяха оставили за октомври, за да може да се даде някакво място на песните да не се бият. Въпреки, че не им е попречило. А и 2003 и 2004 тя взима на Нов фолк. Всъщност колкото тежест са имали на Планета, толкова са имали и на Нов фолк! 
Да не кажа, че в някои случаи на Нов фолк са имали много по-голяма обективност например за Песен на 2008 - Новата ти.... на 2010 - Тихо ми пази (тъй като простата Палатка е трио) и т н. Та същото и за певица! 2003 категорично ГЛОРИЯ. Ивана са я набутали с хубави песни, но с кавъри. Айде, стига... то тогава са залагали на сигурното.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

За мен тази песен заслужаваше много повече. След "Ако те няма" трябваше и нея да снима.... Това беше втората песен след нея която заслужаваше най-много.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Значи това имах предвид, че е голямата пауза до "Изповед". Трябваше пролетта на 2004 да си снима "Заблуда", да пусне и клип на това с Азис.... другите две песни са си хитове от всякъде , когато и да ги пусне явно. До проектите "Влюбена в живота" няма грешка.... после вече с телевизионните версии малко се пообърка, но то един иска една песен - друг друга. На мен лично "Влюбена в живота" ми беше фаворит в новия албум заедно с "Намери си майстора". Само не разбрах защо изобщо снима това нещо "Хепи енд".... една от най-скучните песни на Глория за мен. "Свобода" ми харесва, но може би трябваше да заложи наистина на "Мръсни танци" както бяха казали, че Азис ще е режисьор. Беше си типична чалгия с потенциал за хит!

На мен "Изповед" ми звучи като правена в периода около "Присъда", защото аранжорът е същия - мъжът на Есил Дюран, стилистиката на текста е същата - заглавието като дума не присъства в римите. Защо я пуска с такова огромно забавяне не е ясно.

"Обич моя" щеше също да има клип, продължение на "Крепост", но накрая заеба албума и пусна "Приличам ли на вятъра".

ТВ версиите бяха кошмарен избор - "50/50", "Спасение", "Хепи енд", "Обич моя" са ТВ версии, за такава би могла да мине и "Пияна вишна". 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

като я видя с тази прегоряла метла на главата и повръщам. Тогава избълва ТВ версиите на "За първи път", "На мъжете...", "Дар от бога" и една друга, дето беше супер инфантилна, наведнъж, 2 седмици след това пусна клип към дуета с Азис и те спряха да се въртят.

Пълна тъпачка. Обещаваще клип на "На чисто", такъв не снима. "Благодаря" беше просто поредния заебан албум от нея.

• Like 1
Сподели в други сайтове

На мен "Изповед" ми звучи като правена в периода около "Присъда", защото аранжорът е същия - мъжът на Есил Дюран, стилистиката на текста е същата - заглавието като дума не присъства в римите. Защо я пуска с такова огромно забавяне не е ясно.

"Обич моя" щеше също да има клип, продължение на "Крепост", но накрая заеба албума и пусна "Приличам ли на вятъра".

ТВ версиите бяха кошмарен избор - "50/50", "Спасение", "Хепи енд", "Обич моя" са ТВ версии, за такава би могла да мине и "Пияна вишна". 

Тя обеща клипове на "Мръсни танци" с режисьор Азис, продължение на "Крепост" - "Обич моя" и дали нарочно "Продуцента" тогава да не е решил така?
"Изповед" определено е като песен от есента на 2004 и за мен беше странно когато излезе. Февруари ли, март 2005... нещо такова. Беше в една компилация "Музикална треска" точно след "Дяволско желание" под номер 2. 

като я видя с тази прегоряла метла на главата и повръщам. Тогава избълва ТВ версиите на "За първи път", "На мъжете...", "Дар от бога" и една друга, дето беше супер инфантилна, наведнъж, 2 седмици след това пусна клип към дуета с Азис и те спряха да се въртят.

Пълна тъпачка. Обещаваще клип на "На чисто", такъв не снима. "Благодаря" беше просто поредния заебан албум от нея.

Същото като с "Влюбена в живота".

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

За мен тази песен заслужаваше много повече. След "Ако те няма" трябваше и нея да снима.... Това беше втората песен след нея която заслужаваше най-много.

Можеше и преди "Ако те няма" да я снима, на мястото на бозата "Опиат" например. Никой нямаше да тъжи и да страда.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Можеше и преди "Ако те няма" да я снима, на мястото на бозата "Опиат" например. Никой нямаше да тъжи и да страда.

Ами да..... то и "Опиат" е като някаква Ти Ви версия. За "На чисто" ми беше все тая, но "За първи път" определено много си я харесвам. "На мъжете, които не обичах" също е попадение..... албума "Благодаря" е много силен и имаше какво да снима. Такива хубави песни които ако ги сравним с тези от тази година, които пусна ...... разликата е огромна. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

"Благодаря" трябваше да бъде реализиран по следния начин:
1. "За първи път" - лийд сингъл, май 2006, видео от Николай Нанков;
2. "Кръговрат" - , август 2006, видео от Нанков;

"Планета Мура Мега" - септември, микс: Не сме безгрешни, Феникс, Присъда, За първи път
--------------------

5 годишни награди - февруари 2007 - микс: Ако те няма, На мъжете, които не обичах

-------------
мюзик айдъл - февруари - юни 2007;
------------

5. "На мъже, които не обичах" - февруари, премиера в праймтайма, в първия епизод на "Айдъла", клип -продължение на "Крепост", режисьор - Люси;

6. "На чисто" - юни, премиера в последния епизод на Айдъла, клипът се върти, докато Гюра пее песента под съпровода на филхармония;

7. "Град на греха" - юли, малко преди турнето;

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

Да, кошмарна беше с изгорената косъ! Ето ти го клипът на На чисто 

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нямаше пари, след като гръмнаха мутрата. Наричаше ги тв версии, но си бяха баш евтини клипове като тези на Кристал, Милко и Наргиз. 

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Планета Мура Мега" - септември, микс: Не сме безгрешни, Феникс, Присъда, За първи път
--------------------

5 годишни награди - февруари 2007 - микс: Ако те няма, На мъжете, които не обичах

-------------
------------

5. "На мъже, които не обичах" - февруари, премиера в праймтайма, в първия епизод на "Айдъла", клип -продължение на "Крепост", режисьор - Люси;

6. "На чисто" - юни, премиера в последния епизод на Айдъла, клипът се върти, докато Гюра пее песента под съпровода на филхармония;

Безсмислена инвестиция в толкова клипове. Гюра и концепция - кога!? Мечтите са безплатни.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

--------------------

-------------
------------

За мен "Сезони" е по-скоро лятна песен.... 2006 добре ги пусна песните, просто с албумът трябваше да процедира по-друг начин.
2007ма още февруари да пусне видеото на "Ако те няма".
През май да пусне албума с видео на "За първи път".
Август клип на "Опиат", октомври "На мъжете, които не обичах" и да стартира 2008ма година с клип на "На чисто" например. Мисля, че това е достатъчно.... а този дует с Азис можеше да го забавят преди "Еднопосочен пРът"

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Безсмислена инвестиция в толкова клипове. Гюра и концепция - кога!? Мечтите са безплатни.

Тя дори промоция в приказките не направи на тоя албум. :1000(29):

Сподели в други сайтове

Абсолютно, ама напълно абсолютно не сте никакви истински поп - фолк фенове, щом не можете да помните такова елементарно нещо, като музикалната хронология!:read: Албумът на Глория "Крепост" излезе през май месец, тогава излезе тази изключително модерна и страхотна реклама на албума! Малко след това излезе видеоклипът на "Феникс", който и до днес е най - любимият ми видеоклип на Глория, както и песента (заедно със "100 карата любов" от албума "Благодаря"). Това беше най - модерният и готин музикален видеоклип за времето си. Тогава започнаха да пускат и сините плочки със страхотен компютърен ефект, който страшно много ми харесваше. Визиите на Глория с черното кожено яке, слънчевите очила и развятата коса, както и с белия тоалет са топ, но с червената рокля хич не ми харесва.

Промоцията на албума беше навръх рожденият и ден - на 28 юни 2003, в зала 1 на НДК. Не съм ходила, но помня по вестниците колко се изписа за промоцията преди и след нея. Много ми хареса самата промоция, когато я гледах после по телевизията. Люси се е справил прекрасно като режисьор. Сценографията много ми хареса, а от всичките визии, които показа на концерта, Глория най - много ми хареса с черната рокля и с една сребриста. Само дето така и не разбрах защо си е избрала разголени и неудобни рокли, тъй като не спираше да се оправя на сцената, а това не е хубаво, хората са отишли на концерта, за да те видят и чуят как пееш, не как си оправяш през две минути дрехите. Декора не разбрах откъде е, но беше страхотен и модерен за времето си.

Видеоклипът на "лабиринт" беше вторият излязъл и беше "Уау"! Най - любими оттам са ми кадрите с Глория на скалите и морето, както и тези от тъмната дискотека, където е с черната рокля, готиния чокър и растата на косата. Честно да ви кажа, понеже и не слушам и сръбско, та не чи приличаше "Лабиринт" по звучене на "39,2" на Цеца. Чух я само веднъж - нищо общо според мен. Не знаех, че Глория е кино фенка и особено на "Матрицата".  Обаче ефектите с обръщането на кадъра, с квадратчетата и частите от текста на песента страшно много ми хареса.

"Очакване" е снимана в Турция, видеоклипът е трети поред. От там любими са ми кадрите с Глория на хамака и как се разхожда и пее навън. Кадрите със зелената рокля са снимани в един скъп хотел, забравих в кой курорт беше.

"Крепост" беше четвъртият видеоклип. И до днес не знам как Глория се е престрашила да снима близо до крокодил. От този видеоклип най - харесвам кадрите с белия и с зеления тоалет, където е със страхотна прическа, малкото кадри от дискотеката също ми харесват. Да уточня само, че с белия тоалет ми харесват единствено кадрите, където отзад е нощ и се вижда луната. А във вестниците четох, че всъщност част от видеоклипа е по действителен случай, писа се тогава, че някой, май Жоро Илиев,е бил следен, подслушван и е записан да казва, че и е подарил някакво много скъпо колие. Но беше отдавна, не помня подробности. Май още тогава започнаха да пишат, че са заедно.

"Не заслужаваш" е последният видеоклип за този албум. Харесва ми много, радвам се, че най - сетне  засне видеоклип в тази модерна дискотека във Враца, аз не съм ходила там, но от снимките виждам, че е била супер. Щеше да е по - супер обаче, ако се беше снимала за този видеоклип със дрехите от фотосесията. Иначе ми хареса във видеото само с черния кариран тоалет, останалите визии - не. С пуснатия бретон се беше докарала като Лили Иванова, не ми харесваше така.

Аз самата си купих албума чак септември месец 2003 година. Убийствен, страхотен, модерен, различен. "Благодаря" е същият и много се радвам, че явно преди години мнението ми във форума на телевизия "Планета",Глория да направи отново такъв модерен, различен и готин албум, е взето предвид.

Тогава Глория с нейната модерна и различна визия, както и с нейния работен хъс разби на пух и прах глупавите приказки, които циркулираха по онова време за жените на 30 годишна възраст. Че били стари, уморени, мързеливи и не им се работело, че не умеели да се забавляват, че, едва ли не, на 30 години животът свършвал и хората ставали скучни......................... Ами не, Глория доказа точно обратното!:girl_in_love::clap:

Мен ме е яд, че не клипира "Лятна авантюра", много недооценена от нея остана тази година песен.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...