Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 часа , DevilWish каза: Ооооооооооооо, ама тя имала и телевизионна версия от Новогодишна програма! Глорче е залагала на хита си! Я бързичко да започне да я налага, че ще й забия един КАТЪР с ДЕСЕТИ номер копита! Сигурен съм, че @Kitty е танцувала валс на този хит! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час, Lelqtian каза: И никога не изневерява на себе си, винаги взима танцьорки от клуб "пречат ми ръцете и краката"! няма никакъв синхрон между танцьорките, верно. И тук се мятат като риби на сухо, все едно денсят на друга мелодия и песен. Никакъв синхрон между мелодия и движение. Като разпасани са 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: няма никакъв синхрон между танцьорките, верно. И тук се мятат като риби на сухо, все едно денсят на друга мелодия и песен. Никакъв синхрон между мелодия и движение. Като разпасани са Те имат един танц. Гюр е сменил песента в последния момент 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: 1,9 хил. гледания | Неделя е ❤️ | Mazni 4alga Memeta WWW.FACEBOOK.COM Неделя е ❤️. Аз винаги като започне тази част от песента, @DarkChild, @asylum, @Lelqtian, @DevilWish коментирайте Рашия, ти ли си? 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 На мен тази ми харесва най-много от нейните, но защо го няма цялото видео? Я Джорджия бързо да си го качи! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 53 минути, DarkChild каза: Рашия, ти ли си? сподели кой гюрев трак ти е гилти плежър? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: сподели кой гюрев трак ти е гилти плежър? На мен ми е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 На мен тая пръдня, и ми е много гилти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 на мен тва ми > горда, стара планина или там какъвто беше химна на Вулгария. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: на мен тва ми > горда, стара планина или там какъвто беше химна на Вулгария. В изпълнение на Стефифешън е още по-фешън песента! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: на мен тва ми > горда, стара планина или там какъвто беше химна на Вулгария. Ама тя наистина и на 30, и на 50 все е на 45. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 ХИТ! Много ясно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 28 минути, Lelqtian каза: На мен тая пръдня, и ми е много гилти. не мога да го обясня, но това ми е сигурно най-гадната нейна песен. Направо повръщам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 29 минути, Lelqtian каза: На мен тая пръдня, и ми е много гилти. Ми тя си е хубава пръдня - звучна и благовонна 🤣 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: не мога да го обясня, но това ми е сигурно най-гадната нейна песен. Направо повръщам. На мен ми е Опиат 🤮🤢 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 часа , Bunn каза: Някой помни ли тази песен? На мен ли ми прилича на една и съща песен, а и Глорче има версия на това? Обаче е брутална! Трябва да си я намеря! Супер е дуета на Джорджа! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 17 минути, Thecranfan каза: Ама тя наистина и на 30, и на 50 все е на 45. И пеленаче бе на 45 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: И пеленаче бе на 45 🥰 В този клип официално би следвало да е на 30 години. Бенджамин Бътън отвсякъде. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 5 минути, Thecranfan каза: В този клип официално би следвало да е на 30 години. Бенджамин Бътън отвсякъде. Даже е още на 29 вътре. 30 е навършила около месец и половина след издаването му. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 10 минути, Thecranfan каза: В този клип официално би следвало да е на 30 години. Бенджамин Бътън отвсякъде. Може би тук е вече на 30? А "Очакване" преди или след "Крепост" излиза? "Не заслужаваш" предполагам, че е след тях като видео? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: сподели кой гюрев трак ти е гилти плежър? Не изпитвам плежър от нейните свирни. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 6 минути, DevilWish каза: Може би тук е вече на 30? А "Очакване" преди или след "Крепост" излиза? "Не заслужаваш" предполагам, че е след тях като видео? Феникс - 16.05.2003 Лабиринт - ??.??.2003 Очакване - ??.06.2003 Крепост - ??.09.2003 Не заслужваш - ??.??.2003/2004 В този ред излизат 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Всъщност май "Лабиринт" излиза след "Очакване", въпреки че е било планувано да е лийд сингъл с различен клип и да стартира преди "Феникс". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Феникс - 16.05.2003 Лабиринт - ??.??.2003 Очакване - ??.06.2003 Крепост - ??.09.2003 Не заслужваш - ??.??.2003/2004 В този ред излизат Еха, колко е била продуктивна. Мислих, че Лабиринт е била преди Феникс. Очакване може би е била на нейния рожден ден? Това ми е любимия албум на Глория. И той ли излиза септември с видеото на Крепост? Аз пък защо си мислих, че тая песен е от лято 2003 заедно с Очакване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Феникс - 16.05.2003 Лабиринт - ??.??.2003 Очакване - ??.06.2003 Крепост - ??.09.2003 Не заслужваш - ??.??.2003/2004 В този ред излизат И най-младолика е във ... "Вълк". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Всъщност май лабиринт излиза след "Очакване". Дискография на Глория – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Тук я дават точно както ти казах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари