Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 12 минути, Karma93 каза:

Според мен този момент беше абсолютния пик на Ивана. Доста ротираха микса по Планета.

След туй я направиха “Мега Звезда“ и се започна с едни претоплени манджи 

преса е с по-силен прием на тоя концерт и без дражко драганов и 15 кючекчини около нея. real talent win.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

преса е с по-силен прием на тоя концерт и без дражко драганов и 15 кючекчини около нея. real talent win.

Да, но Ивана закри концерта с 10-минутен микс. Това си беше нейното отстъпване на трона - тържествено, шумно, като в една голяма кръчма. Целият кръчмарски образ на Ивана в 10 минути.

Според мен Преслава щеше да стане Певица на Годината дори и Ивана да беше номинирана. Може би не са искали Ивана да бъде “официално“ детронирана? Пък и като е “Мега звезда“ хонорарът ще си е висок.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Глорче с носленце на Таня Боева Тик-Тока преди да си го клъцне! Пак ще каже, че Преслава я копира! На времето нападнала Мира за "Летвата", после и "Зле разпределени" заради "НепокУрни сме"
Но в този случай, Тик-Токче трябва да обвини Поли за кражбата на нослето!

И оперните певици почнаха да я крадат

Дама пика

WWW.INSTAGRAM.COM

25 likes, 0 comments - operavarna on August 9, 2025: "🌟След брилянтното си превъплъщение в Тоска снощи, тази вечер Соня Йончева ще...

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Karma93 каза:

Да, но Ивана закри концерта с 10-минутен микс. Това си беше нейното отстъпване на трона - тържествено, шумно, като в една голяма кръчма. Целият кръчмарски образ на Ивана в 10 минути.

Според мен Преслава щеше да стане Певица на Годината дори и Ивана да беше номинирана. Може би не са искали Ивана да бъде “официално“ детронирана? Пък и като е “Мега звезда“ хонорарът ще си е висок.

Беше опит за запазване на статута ѝ като най-голямата звезда в компанията. И вместо като такава тя да прави едни от най-добрите песни тя започна да пее

като включим, че соло концерта ѝ в НДК от самостоятелен стана ведомствен, лятото изпразни стадионите с микса си по време на турнето, за годината не отбеляза и един мегахит, а есента забуксува и с участията, 2007-ма беше голямо падение за нея.

Вместо да се пъне с комерси да печели младите и да се опитва да е конуретноспособна на Преслава можеше да пусне само "Последна чаша", "Вържи очите ми" и "Аз съм с теб" като песни в тоя период и щеше да си запази статута, и името, и интереса към нея. 

2008-ма също избълва една сюрия глупости, а след това дори повече.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Karma93 каза:

Ама Преслава не беше на Мура Мега

planeta-mura-mega-2006-2xdvd-6511f9e53ba

Беше болна тогава, но именно този ход стратегически ѝ помогна да стане Певица на 2006-та и всички да мислят, че е по-голяма от Ивана.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Впрочем Ивана тъкмо стана поносима като визия (2008-ма във филма към албума "Всичко е любов") и беляза рекорд в спада на популярността си. Гюра с албума "Крепост" по същата работа.

Просто българинът обожава да мрази лачените мадами.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Olay каза:

Това не пречи Преслава да е била най-скандирана.

Това не би говорило добре за феновете на Преслава.... 

cuckoo-coocoo.gif

И вкъщи ли й ръкопляскат дори да не им е на гости?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Беше опит за запазване на статута ѝ като най-голямата звезда в компанията. И вместо като такава тя да прави едни от най-добрите песни тя започна да пее

като включим, че соло концерта ѝ в НДК от самостоятелен стана ведомствен, лятото изпразни стадионите с микса си по време на турнето, за годината не отбеляза и един мегахит, а есента забуксува и с участията, 2007-ма беше голямо падение за нея.

Вместо да се пъне с комерси да печели младите и да се опитва да е конуретноспособна на Преслава можеше да пусне само "Последна чаша", "Вържи очите ми" и "Аз съм с теб" като песни в тоя период и щеше да си запази статута, и името, и интереса към нея. 

2008-ма също избълва една сюрия глупости, а след това дори повече.

На нея й се даваха готови хитове години наред. Иначе сама би била на ниво Тотя. Такава посредствена кръчмарка не може сама да поддържа ниво.

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DarkChild каза:

Дама пика

WWW.INSTAGRAM.COM

25 likes, 0 comments - operavarna on August 9, 2025: "🌟След брилянтното си превъплъщение в Тоска снощи, тази вечер Соня Йончева ще...

Дама пика се Напика,
и в тик-тока се натика!
-Tanya Boeva

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Дуетът на ЦуроЖалка вече е под Тази дискотека хахах - ден десети. Амнезия с под 30к дневни гледания и 26то място.

Интересното е, че от този дует Цура намазва, защото има покачване на последната й песен, която влиза в топ 20.

Имаме нова купувачка. Само преди няколко дни беше първа, а сега е пред отпадане от топ 100. Мара Лилиева 2.

Screenshot - 2025-08-10T102153.403.png

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Mr. Greshen каза:

Преси е започнала да пее по участия любимата ви Без теб

VM.TIKTOK.COM

требят cи и пиш паузи по участията.

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Mr. Greshen каза:

VM.TIKTOK.COM

сигурно я е пяла, по повод, че най-сетне след 9 години, направи 4 милиона гледания в тубата!
image.png.953465d2e611c332819ccaa345d62824.png

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Mr. Greshen каза:

VM.TIKTOK.COM

Една от най-яките й песни.

• Like 2
  • Love 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

След като е подела да пее пръдните си по участия дано вмести и истинските хитове:

Тая е хиляда пъти по-добра, нея да беше снимала и лансирала.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , DarkChild каза:

Дама пика

WWW.INSTAGRAM.COM

IMG_1550-copy.jpg

Хем взела заглавието на Таня ни Боева, хем позирала като Глория. В първия момент помислих, че това е Гло и са я поканили в операта да пее и разпавя "Вика моятаааааа душаааааааааааааа и се питаааааам сегаааааааааа". 

И + това оперната певица Соня е само една и тя е Немска!

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...