Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Не знам от колко години ви повтарям, че Кама е бездарна. А откакто тръгна на уроци по пеене около 2014, съвсем си прецака и техниката, и блендата. А как си повярва, че е някаква певица. Почна да реве в медиите как пеела на живо, как другите били на плейбек. Мила, ама на теб трябва да ти забранят микрофона генерално. Вече и фолклор "пропя". Тотално никаква връзка с реалността. 

Мара е в същата реалност. Само още не са й казали, че може да пее фолклор, за да я чуем. И тя с огромно самочувствие на можеща певица. Чухме я какво направи с някаква си никаква Цеца.

Забравяш този шедьовър!

• Haha 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, stereoto_ каза:

Дали това няма да е най-добрият продукт за тази година ? ❤️ 

Топ песен и много як и ефектен клип.

Азис изглежда супер дебел обаче, особено в някои визии.. да не се изтрие клипа за преправка .

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Не знам от колко години ви повтарям, че Кама е бездарна. А откакто тръгна на уроци по пеене около 2014, съвсем си прецака и техниката, и блендата. А как си повярва, че е някаква певица. Почна да реве в медиите как пеела на живо, как другите били на плейбек. Мила, ама на теб трябва да ти забранят микрофона генерално. Вече и фолклор "пропя". Тотално никаква връзка с реалността. 

Мара е в същата реалност. Само още не са й казали, че може да пее фолклор, за да я чуем. И тя с огромно самочувствие на можеща певица. Чухме я какво направи с някаква си никаква Цеца.

Повтарянето на едно и също като развален грамофон не го прави вярно. Нищо и няма на Кама. особено на това клипче. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , swiftiebe каза:

Топ песен и много як и ефектен клип.

Азис изглежда супер дебел обаче, особено в някои визии.. да не се изтрие клипа за преправка .

Че кога е бил слаб?

Иначе доста добра визуализация. Песента е яка, само дето от припева се разбират 5 думи :D Никаква идея какво пеят. Аз чувам нещо Лудо...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Че кога е бил слаб?

Иначе доста добра визуализация. Песента е яка, само дето от припева се разбират 5 думи :D Никаква идея какво пеят. Аз чувам нещо Лудо...

Тва е малко като припевите на английските песни, дето стават супер трендове в Тик ток и не се разбира почти нищо 😆

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Повтарянето на едно и също като развален грамофон не го прави вярно. Нищо и няма на Кама. особено на това клипче. 

Наистина нищо няма. Най-вече глас. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Има размерите на фризер

IMG-8439.jpg

Това ебавка с нас по-ниските хора ли е? Тоя тъпанар нали беше казал, че е 1,87...... какво се ебава с 69.... точно. Смешка. Иначе Мила е много висока, то се вижда.... Предвид, че баща й е баскетболист и е над 2 метра, майка й и тя е супер висока - нормално.

П.С. Не е толкова..... абсурд, по-висок е Азис. Гаджето ми го е виждал на живо и каза, че е грамадна циганка.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Има размерите на фризер

IMG-8439.jpg

Преди нали казваше, че е 185. Биполярен парцал

преди 39 минути, Bunn каза:

Защо видеото на тази песен е свалено от близо половин година, а топика си го има? :D 

Тия дни ми излезе в ретро канал

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Bunn каза:

Защо видеото на тази песен е свалено от близо половин година, а топика си го има? :D 

Ариа беше казала, че я е срам от тази песен и за нея не съществува защото била тотален провал. Затова е помолила Пайнер да изтрият клипа.

• Thanks 1
  • Sad 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Джордан толкова ли е отчаян, че пуска нови песни на конвейр? Чак ромалето хванал и се моли за хит.

WWW.INSTAGRAM.COM

805 likes, 15 comments - djordann on August 8, 2025: "Днес 18.00ч #new #musica #video #staytuned".
  • Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Джордан толкова ли е отчаян, че пуска нови песни на конвейр? Чак ромалето хванал и се моли за хит.

WWW.INSTAGRAM.COM

805 likes, 15 comments - djordann on August 8, 2025: "Днес 18.00ч #new #musica #video #staytuned".

Никога през цялата си кариера не е пускал толкова песни. Каква алчност, каква жажда за хит! Ама "Маниак" не е никак лоша песен ако трябва да бъда честен, слушам я и ми харесва.

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Това ебавка с нас по-ниските хора ли е? Тоя тъпанар нали беше казал, че е 1,87...... какво се ебава с 69.... точно. Смешка. Иначе Мила е много висока, то се вижда.... Предвид, че баща й е баскетболист и е над 2 метра, майка й и тя е супер висока - нормално.

П.С. Не е толкова..... абсурд, по-висок е Азис. Гаджето ми го е виждал на живо и каза, че е грамадна циганка.

А защо въпроса да е към Василка? Може да е за Мил ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Lelqtian каза:

А защо въпроса да е към Василка? Може да е за Мил ... 

Към Василка е...... Мил е още по-висока, макар, че във видеото е на токчета.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , HIStory каза:

Аз нямам спомен да съм лайквал някога чалга песен,  макар че старите съм ги въртял бая. Едва ли съм единствен. Новите ги прослушвам (повечето до припева макс) - пак са гледания, макар и от любопитство кий какво е направил. Това обвързване гледания - лайкове е нелепо. 

Да, и за това гледанията и лайковете не са 1:1, защото не всеки лайква.

Или ти се смяташ за представител на абсолютно всички ютуб потребители в България и всички до един ползваме сайта/приложението точно едно към едно както и ти.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Ми поканили са го - песен на аванта. Както Фики в Рупето

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...