Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час , Sunlight каза:

Време е да надуем малко музика: 😎🥳❤

На Ники съм му казала: или ме води при Коце в неделя, или няма да излизам с него!

Или Коце, или нищо!

Жена му какво мисли по въпроса?

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Конста вече внуци ще гледа, Райна още си мисли, че е тийнка...не случайни не останаха двойка.. 😃

И тя добре си поживя след Коцето, колко пишки строши не е истина... Морална и свенлива, накрая направо повече бройки от него.. 😄

• drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Конста вече внуци ще гледа, Райна още си мисли, че е тийнка...не случайни не останаха двойка.. 😃

И тя добре си поживя след Коцето, колко пишки строши не е истина... Морална и свенлива, накрая направо повече бройки от него.. 😄

завиждаш ми се струва!!!! 

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

завиждаш ми се струва!!!! 

По-скоро обратното.Тъпо ми е че живота и се стече по този начин. Неуспех в личния живот, както и в професионалния.  Тя залезе най-силни от топ имената преди. 

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, fengergana каза:

мами е писала че предстоят самостоятелни песни, явно тоя е купил промоционален пакет от Деян Асенов 

междувременно нов мегахит: РАЙНА!

IMG_5735.jpeg

Къде го е написала това ? Вече на нищо не вярвам. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, -A. каза:

Къде го е написала това ? Вече на нищо не вярвам. 

И аз не съм ги виждал повечето неща, освен във форума, но тя си е простичка и вероятно го е писала. 

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Jake каза:

Това вярваш ли го? Коцалин хойка непрекъснато. Даже и преди години нали го изловиха с непълнолетна :D която го обвини в тежък криминален грях. После се споразумяха. Надя не знам как търпи всичко това, но тя си знаеше какъв взима за съпруг.

В този смисъл, бройките на мами ги има във фейсбука й. Можеш да ги преброиш. Не са били еднократни. So?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Това вярваш ли го? Коцалин хойка непрекъснато. Даже и преди години нали го изловиха с непълнолетна :D която го обвини в тежък криминален грях. После се споразумяха. Надя не знам как търпи всичко това, но тя си знаеше какъв взима за съпруг.

В този смисъл, бройките на мами ги има във фейсбука й. Можеш да ги преброиш. Не са били еднократни. So?

Все пак е женен и се ограничава от това всеки ден да е с някакви, докато Райнето мина какви ли не, ММЦ-и, чужденци, таньори....бая я пошляпаха. Малко като Камелия която имитираше връзка с Цветин, а доста мъже мина през годините.. дори мой познати ми бяха казали за история с нея  и мъже. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Jake каза:

Все пак е женен и се ограничава от това всеки ден да е с някакви, докато Райнето мина какви ли не, ММЦ-и, чужденци, таньори....бая я пошляпаха. Малко като Камелия която имитираше връзка с Цветин, а доста мъже мина през годините.. дори мой познати ми бяха казали за история с нея  и мъже. 

Това как го реши? Ние документално имаме доказателство, че не е верен. 

Откога женените мъже се ограничават в хойкането?

Помня как в интервю твърдеше, че не би простил изневяра. Миличкият! А на него колко пъти Надя му е прощавала? Коцио мирише на трипер, Райна на парфюм.

Без да защитавам Кама, но е малко казал-рекъл. Какъв е шансът тези твои познати да си измислят, щото е доста често срещано при комплексари. 

Тя е Пепа пиг бая ги смени докато се задоми. Добре че Павел я следва като пале, че не се знае и тя дали няма да се изджаска с Коцьо пак. Софка поне си признава, че бая ги е тряскала.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Karma93 каза:

Не са зле гледанията.

Ама Пилето да си направи канал вече. 

Не са зле, защото са фейк. 4к харесвания за дни пасват само на 80-100к гледания.

• Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Някой трябва да и тресне ножа на плота и да си каже цялата истина Надка. 

Имах предвид жената на Никофор Туцин, а не Коцковица.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , MizerMusic каза:

Защо мислите, че даден човек не се ли ожени/омъжи и няма деца е неуспех в личният живот? На нея може това да ѝ е целта, връзки без брак и деца, което автоматично става успех за нея! Научете се, че всички хора са различни и провалите за едни са успех за други и обратното. Не го казвам, като човек, който знае, но никой от нас не знае, каква е целта в живота ѝ. За едни успех е брак, деца и така до гроб, за други успеха е в работата, за трети успех може да е пътувания, приятели, връзки, което всъщност и на мен ми харесва и ако всеки месец съм на различно екзотично място, имам работа, която ме храни и ми позволява пътуванията често, ще е огромен успех. Не съдете хората още повече за деца, не знаете проблем ли има или просто не искат.

За деца не знам дали иска или не, но фактът, че е постоянно във връзки, показва, че иска да е обвързана, но не й се получава.

• Like 2
Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

3 likes, 1 comments - merindjei_bg on August 6, 2025: "Ваня Великова поддържа топ форма с вкусна и лека вечеря край морето Фолк звездата Ваня Великова бе...

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , MizerMusic каза:

Защо мислите, че даден човек не се ли ожени/омъжи и няма деца е неуспех в личният живот? На нея може това да ѝ е целта, връзки без брак и деца, което автоматично става успех за нея! Научете се, че всички хора са различни и провалите за едни са успех за други и обратното. Не го казвам, като човек, който знае, но никой от нас не знае, каква е целта в живота ѝ. За едни успех е брак, деца и така до гроб, за други успеха е в работата, за трети успех може да е пътувания, приятели, връзки, което всъщност и на мен ми харесва и ако всеки месец съм на различно екзотично място, имам работа, която ме храни и ми позволява пътуванията често, ще е огромен успех. Не съдете хората още повече за деца, не знаете проблем ли има или просто не искат.

Моята цел в живота е да шетам полугола навсякъде!  Правилно! 

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Това как го реши? Ние документално имаме доказателство, че не е верен. 

Откога женените мъже се ограничават в хойкането?

Помня как в интервю твърдеше, че не би простил изневяра. Миличкият! А на него колко пъти Надя му е прощавала? Коцио мирише на трипер, Райна на парфюм.

Без да защитавам Кама, но е малко казал-рекъл. Какъв е шансът тези твои познати да си измислят, щото е доста често срещано при комплексари. 

Тя е Пепа пиг бая ги смени докато се задоми. Добре че Павел я следва като пале, че не се знае и тя дали няма да се изджаска с Коцьо пак. Софка поне си признава, че бая ги е тряскала.

Константин е ясен. Просто не може да го прави всеки ден публично. 

А за Камелия тя самата каза, че са имали период в който са разделени за дълго време и всеки си живее живота... 

преди 12 часа , MizerMusic каза:

Всички които имат неуспех в личния живот, започват с пътуванията...това е малко като утеха. А иначе всички видяхме, че Райна има отвратителен характер и това е проблема в нея. Никой не би изтърпял такава жена до себе си, тя е капризна, мрънкаща, истерична.. Просто личи, че не е щастлива в личния си живот.  Кариерата също е в застой от много години. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

За деца не знам дали иска или не, но фактът, че е постоянно във връзки, показва, че иска да е обвързана, но не й се получава.

Те и Ритон нямат деца. Има хора, които си живеят заедно. Иначе Райна е ясно, че е ужасен характер. То и личи. Но не мисля, че Коцио е света вода ненапита. Едно е да се правиш на клоун по ТВ, друго да живееш с него. 

Не знам обаче защо сте се загрижили за македонската патка, като нито има значение дали ще се задоми, нито характерът й ще се подобри. Тя живее както е решила и ... нейна работа. Ами ако не може да има деца, ще бъдете ли по-благосклонни и ще я съжалите ли?

Много хора в шоубизнеса нямат поколение. Като тръгнем от Лили Авонава, Найденов и ... списъкът е дълъг. Защо те не ви дразнят :D А вие колко деца направихте/имате, че държите сметка на пилето, пардон македонската патка. (дали не беше пиринска?)

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Те и Ритон нямат деца. Има хора, които си живеят заедно. Иначе Райна е ясно, че е ужасен характер. То и личи. Но не мисля, че Коцио е света вода ненапита. Едно е да се правиш на клоун по ТВ, друго да живееш с него. 

Не знам обаче защо сте се загрижили за македонската патка, като нито има значение дали ще се задоми, нито характерът й ще се подобри. Тя живее както е решила и ... нейна работа. Ами ако не може да има деца, ще бъдете ли по-благосклонни и ще я съжалите ли?

Много хора в шоубизнеса нямат поколение. Като тръгнем от Лили Авонава, Найденов и ... списъкът е дълъг. Защо те не ви дразнят :D А вие колко деца направихте/имате, че държите сметка на пилето, пардон македонската патка. (дали не беше пиринска?)

Аз не й държа сметка. Отговорих на това, защо се смята за провал, че не е омъжена с деца. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...