-A. Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Някой следи ли изкъсо спотифай и аномалиите там ? Песни на Алфа и Мегастар дето не са и средни хитове са с повече стрийминг от песни като ''Сбърка адреса''. Да не говорим как редовно виждам проекти на изпълнителите от тези фирми плюс Галена (преди Уили да ми скочи, но да си направи справка със ''Запалката'', която понякога скача с по 50-100 позиции, ей така, от нищото), Константин, Ванеса и Алисия да губят или печелят по 2к дневно на определени проекти. Преди да се говори за плейлисти и т.н. в България изобщо няма такива с такава сила. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 17 минути, -A. каза: Някой следи ли изкъсо спотифай и аномалиите там ? Песни на Алфа и Мегастар дето не са и средни хитове са с повече стрийминг от песни като ''Сбърка адреса''. Да не говорим как редовно виждам проекти на изпълнителите от тези фирми плюс Галена (преди Уили да ми скочи, но да си направи справка със ''Запалката'', която понякога скача с по 50-100 позиции, ей така, от нищото), Константин, Ванеса и Алисия да губят или печелят по 2к дневно на определени проекти. Преди да се говори за плейлисти и т.н. в България изобщо няма такива с такава сила. И там може да се купуват стриймове. Но и алгоритъмът е шашав. По принцип смятам, че YouTube Music може би е с повече абонати от Спотифай в България. Познавам доста хора, които си зареждат YT в колите. Спотифай може би е избор за фитнеси, публично пребиваване на места и тичане. И като че ли там вървят по "софистицирани" песни, разбирай повече поп и по-малко мазнотия. Apple Music пък е избор за почитателите на огризаната ябълка. Ако в БГ има около 150к+ платени абонати вероятно 15к-20к. са Apple Music 50к спотифай. 50-100к YT Music. Другите - може би колкото Apple Music. На всичкото отгоре Спотифай си увеличи цената Spotify Premium с нови цени. Ето колко ще струва у нас ᐉ Новини от Fakti.bg - Технологии | ФАКТИ.БГ FAKTI.BG Увеличението е само 1 лев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 19 часа , Emanuela.Carey каза: Оф помня когато се правеше, че се е бил надървил от Киара. Е как? Нали е пасивен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 14 часа , asylum каза: За да не мие. Явно Хадижето и за това дори не става ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 15 часа , Mr. Greshen каза: @Emanuela.Carey Дует? Ще си менкат песни, той искал отзад мини, а Елза от Уиш - 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 За феновете на Адам Май за пръв път се показва толкова гол? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 7 минути, Jouey каза: За феновете на Адам Май за пръв път се показва толкова гол? За първи път е толкова космат, уж ходеше на лазерна епилация 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 1 час , -A. каза: Някой следи ли изкъсо спотифай и аномалиите там ? Песни на Алфа и Мегастар дето не са и средни хитове са с повече стрийминг от песни като ''Сбърка адреса''. Да не говорим как редовно виждам проекти на изпълнителите от тези фирми плюс Галена (преди Уили да ми скочи, но да си направи справка със ''Запалката'', която понякога скача с по 50-100 позиции, ей така, от нищото), Константин, Ванеса и Алисия да губят или печелят по 2к дневно на определени проекти. Преди да се говори за плейлисти и т.н. в България изобщо няма такива с такава сила. И защо да купи точно на Запалката, като нито й е любима от албума, нито я налага специално. Галена не влиза в Спотифай. На едно от последните участия си поговорихме за албума и каза че Играй й е любима и че е останала разочарована че няма гледания. Аз й казах че в тик ток всеки я знае и че в Споти има милион/милион и половина и остана изненадана. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 19 минути, Willy каза: И защо да купи точно на Запалката, като нито й е любима от албума, нито я налага специално. Галена не влиза в Спотифай. На едно от последните участия си поговорихме за албума и каза че Играй й е любима и че е останала разочарована че няма гледания. Аз й казах че в тик ток всеки я знае и че в Споти има милион/милион и половина и остана изненадана. Тя щото и дистрибуцията сама си прави. Ако не считат Спотифай и не е запозната, значи изобщо не е фактор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Азис и Мила Робърт са клипирали дуета Mila Robert (@mila_robert) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 2,710 likes, 42 comments - mila_robert on August 6, 2025: "Polujivi🌪️08/08⛓️💥". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Това ми е толкова познато??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 7 минути, DanielPiliov каза: Това ми е толкова познато??? Къде си, Десита, няма те, няма... И още 100 други такива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Тотя кво направи тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Author Report Сподели Публикувано Август 6 преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Тотя кво направи тук Ирония. Няма лошо да прави купон, но това вече е подигравка с хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Author Report Сподели Публикувано Август 6 Младоженката Мария покани мама Данче и сестра си на остров Корфу / СНИМКИ | Signal.bg SIGNAL.BG Младоженката Мария, която подписа с четвъртия си съпруг на 18 юли, покани мама Данче и сестра си на остров Корфу. Наред с подготовката за своята голяма и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 1 час, DevilWish каза: Ирония. Няма лошо да прави купон, но това вече е подигравка с хората. Е защо да се подиграва с наборките си, само пейката им липсва и да люпат семки пред блока. А за клипчето е тряяло да забият хита на южните софийски квартали! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Време е да надуем малко музика: На Ники съм му казала: или ме води при Коце в неделя, или няма да излизам с него! Или Коце, или нищо! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Азис и Мила Робърт са клипирали дуета Mila Robert (@mila_robert) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 2,710 likes, 42 comments - mila_robert on August 6, 2025: "Polujivi🌪️08/08⛓️💥". Това е Десани! @Emanuela.Careyще потвърди. преди 5 минути, Sunlight каза: Време е да надуем малко музика: На Ники съм му казала: или ме води при Коце в неделя, или няма да излизам с него! Или Коце, или нищо! А тресна ли ножа по плота??? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 7 минути, Sunlight каза: Време е да надуем малко музика: На Ники съм му казала: или ме води при Коце в неделя, или няма да излизам с него! Или Коце, или нищо! Кажи не на педофилията! Време е за истински хитове! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanchoPolicaq Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Кати продължава да има хубава пеперуда и не е нужно да я крие с боксерки. Мъжете знаят защо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 24 минути, Sunlight каза: Време е да надуем малко музика: На Ники съм му казала: или ме води при Коце в неделя, или няма да излизам с него! Или Коце, или нищо! Истинска дама! Знае си цената и поставя условия! Велика си изкусителка и Гранд дама Туцемирче. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Истинска дама! Знае си цената и поставя условия! Велика си изкусителка и Гранд дама Туцемирче. Бон Воаяж на задръжките! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 59 минути, -A. каза: Бон Воаяж на задръжките! мами е писала че предстоят самостоятелни песни, явно тоя е купил промоционален пакет от Деян Асенов междувременно нов мегахит: РАЙНА! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 17 часа , xroflx9 каза: Не че съм голям готвач или кулинар ама тия чушки май не трябва да плуват в такава мазнотия. Имам чувството че дебелея само ката ги гледам🤧 И защо пиперките са изгорели. преди 7 часа , -A. каза: Някой следи ли изкъсо спотифай и аномалиите там ? Песни на Алфа и Мегастар дето не са и средни хитове са с повече стрийминг от песни като ''Сбърка адреса''. Да не говорим как редовно виждам проекти на изпълнителите от тези фирми плюс Галена (преди Уили да ми скочи, но да си направи справка със ''Запалката'', която понякога скача с по 50-100 позиции, ей така, от нищото), Константин, Ванеса и Алисия да губят или печелят по 2к дневно на определени проекти. Преди да се говори за плейлисти и т.н. в България изобщо няма такива с такава сила. 2100 стрийма и си на 165то, 2400 и си на 123то. 300 стрийма разлика на ден е смешна цифра в глобален план. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари