Just_Me Публикувано Юли 17 Report Сподели Публикувано Юли 17 Яница едно време какви хитачки вадеше 😩 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 17 Report Сподели Публикувано Юли 17 Флопов флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 19:15 Report Сподели Публикувано Събота в 19:15 Какъв е тоя смешен семпъл на роботски кучета "ъф ъф ъф ъф ъф ъф" Аранжимента като на песен на Ани Принцес а после Явор Йовков не е Пашката. Оригинала си е оригинал! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Неделя в 12:32 Report Сподели Публикувано Неделя в 12:32 преди 17 часа , FolkEmpire каза: Какъв е тоя смешен семпъл на роботски кучета "ъф ъф ъф ъф ъф ъф" Аранжимента като на песен на Ани Принцес а после Явор Йовков не е Пашката. Оригинала си е оригинал! Откъде я извади тая тема. БЯхме забравили, че е излизало подобно нещо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 13:17 Report Сподели Публикувано Неделя в 13:17 преди 44 минути, KrasyoZlobarQ каза: Откъде я извади тая тема. БЯхме забравили, че е излизало подобно нещо. И аз бях забравил, че съществува тая пародия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Неделя в 14:45 Report Сподели Публикувано Неделя в 14:45 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Откъде я извади тая тема. БЯхме забравили, че е излизало подобно нещо. Чух я по Планета и реших да ударя един пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Неделя в 15:50 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:50 преди 1 час, FolkEmpire каза: Чух я по Планета и реших да ударя един пост Да не си бил в някоя пещера цяло лято? Защо чак сега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:54 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:54 тъпня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Неделя в 18:53 Report Сподели Публикувано Неделя в 18:53 преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза: Да не си бил в някоя пещера цяло лято? Защо чак сега? Де да беше така... Майка ми почина и изобщо нямах желание да влизам никъде. Не че сега съм по-добре, но се опитвам да съм позитивен въпреки, че положението не е такова. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 19:09 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:09 преди 16 минути, FolkEmpire каза: Де да беше така... Майка ми почина и изобщо нямах желание да влизам никъде. Не че сега съм по-добре, но се опитвам да съм позитивен въпреки, че положението не е такова. Много съжалявам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.