Jump to content

Препоръчани коментари

• pechenko changed the title to Емилия x Емир Джулович - Sedem dana

Скучна песен, с много тъп текст, видеото и то скучно, Е ми ли я може много повече. И копират кралица Джуджи! 

Счета го закучи нещо ... :D Поредния и дуетов флоп! Горката, а тъкмо беше вирнала носа. :D 

Оригинала е толкова напомпан и ударен, и толкова съм свикнал, че ми е трудно да възприема тази версия. Добър опит, гласа на Емилия пасва, но генерално са съсипали са и тази песен.

Ами не се е получило. Оригинала е много хубава песен и ми е любим. Ако го беше изпяла само Счета щеше да е по готина. А Емир искам да ме сапунисва!!!

Трябваше да направят един по-ударен аранжимент. Двамата го пеят като кръчмарска песен и не се връзва с музиката на фон.

Никаква кулминация няма в тази песен. Абсолютно равна. Видеото е красиво, но самата песен - скучна.
След "Сбърка адреса" всичко ми бледнее на Счети. Ама нормално като пак залага на дуети. Да започне малко да отказва и да спре с тези колаборации. Може би ако пусне нещо самостоятелно ще бъде по-добре. Самият избор на песен явно е грешен. Можеше да заложат на нещо много по-бързо и лятно.

Яка е за разлика от втория й дует със Слави, дано да стане хит. Отсвирът много кефи.

Mи не го виждам като голям хит. Емилия верно го закучи, но така става като нямаш концепция, а гониш хит. Затова няма да е Галена.

Дуетът на Емир с Десислава беше по-добър.

Нещо не ме грабва тази, музиката е готина, видеото също.

Емир работи с композитора Саша Лазич, който пише брутални песни, толкова ли не можаха да го ангажират да напише нещо?

Пълна скука. А клипът изглежда все едно е ваден от YouTube през 2010-та.

Много убита песен не знам как не се научиха за толкова време
Че за клип не трябва да дават толкова много пари кой ги гледа тези клипове
остават си в youtube и така са всички с евтини песни и евтини и убити текстве.
Но клипа трябва е уау...

Счета го е поканила - ама как му е набутала тая боза? Платила е, ама пропиля му таланта на Емир. Песента с Деса беше далеч по-яка. А на милия хич не й ходи босненецът. Ама то със Славун не се получи, та тук ли.

И защо се пъне да прави дуети само. Защо? 

Като прочетох заглавието, веднага направих асоциация с:

image.png.42654220904e8c45a6f76ffc6a971176.png

Някой разбра ли какво точно е сторила леля Данче на Счета, за да сяда така върху нея? И дали нещо е останало от наборката на Големия Взрив, че като гледам Дидюуошхър копира (отново) Деса и най-вече по габарити ... 

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Някой разбра ли какво точно е сторила леля Данче на Счета, за да сяда така върху нея? И дали нещо е останало от наборката на Големия Взрив, че като гледам Дидюуошхър копира (отново) Деса и най-вече по габарити ... 

Пусна 3 дуета за 3 месеца и трите са пълен флоп. :3fdb8960598fa63e:

image.png.b2c1781c5695e43141f77b81487f5077.png

положението хич не е розово. Жалко, че след "Сбърка адреса" се заби с адски тъпи флопове.

Засега това се очертава първата ѝ година от 20 и няколко насам без и сезонен хит дори. :( 

Много ми харесва песенета, тя си е стара ретро песен и клипът е супер свеж и ми носи носталгия към 2005 - 2010

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...