Jump to content

Симона Загорова - Командира на вагона

Препоръчани коментари

Значи.... изпяла я е брутално, май е една идея вдигната тоналността в сравнение с Петра, но ми харесва. Изглежда мнооого добре, много секси, това са най-яките крака във фолка, брутална е Симона.

Обаче.... тоя клип е по-евтин и от коледната тв версия на Петра.... може ли през целия клип да седиш с едните музиканти пред ванчето.... що не сложиха някакви кадри с вятър в косата й, докато я возят в колата, или нещо от Централна гара, нали там беше снимала някакви клипчета.

Трябваше да вложи повече във видеото на тая песен и да гръмне като хората. Ясно е, че всичко струва много пари, ама тя взе още в началото да пести.

Сподели в други сайтове

Е ейго е кавър на 100 % с модерно звучене.... 😄
Ами няма да сия пусна повече.
Няма ли кой да им каже да пее като нея си с нейният си глас!
Нова песен на Симона ол да - и чуваш Глория така ще остане на дъното Симона. 

Сподели в други сайтове

Готина идея. Все пак баща и е автор на музиката....

Добре се е получило, свежо.  Харесва ми повече от оригинала. Оригиналния аранжимент е доста евтин.

Климпа също ми хареса със семплотата си. Онази Петра беше отврат на външен вид. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Marin каза:

Е ейго е кавър на 100 % с модерно звучене.... 😄
Ами няма да сия пусна повече.
Няма ли кой да им каже да пее като нея си с нейният си глас!
Нова песен на Симона ол да - и чуваш Глория така ще остане на дъното Симона. 

Този аранжимент е в пъти по-добър от оригиналния... Пуснах този на Петра - много евтин. Сега е станало доста музиканстско.  

Всъщност чух и ремикс на Петра -там е по-добре вече. 

Сподели в други сайтове

- Здрасти, Симона, обажда ти се Торекс за снимките утре - за какво се пее в песента?

- За вагони, машинисти, Ориент Еспрес, влакове и купета.

- Идеално, значи отиваме да снимаме в кариерата, където са 90% от чалга клиповете - ще се кълчиш с каубойска шапка пред Павловската Духова Музика и едно ванче.

Сподели в други сайтове

Можеше да се забележи, ако клипът беше по-разчупен и интересен. Не казвам скъп - има достатъчно млади момчета, които дори с телефон или go pro снимат и правят супер разчупени и динамични монтажи. Да беше взела 2-3 приятелки, да идат по морето, да се снимат в интересни ситуации. Но чалгаджийското мислене винаги надделява, даже повече от липсата на средства. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DenFevgo каза:

Можеше да се забележи, ако клипът беше по-разчупен и интересен. Не казвам скъп - има достатъчно млади момчета, които дори с телефон или go pro снимат и правят супер разчупени и динамични монтажи. Да беше взела 2-3 приятелки, да идат по морето, да се снимат в интересни ситуации. Но чалгаджийското мислене винаги надделява, даже повече от липсата на средства. 

Не е ли обратното? Тук е изключително изчистено и семпло...каравана, лятна дреха и музиканти. "2-3 приятелки на морето и млади момчета" не е ли типично чалгарски клип? Малко странно да се възмущаваме от чалгарско мислене за чалга песен, в чалга форум.,. 😀 Всъшност ти туко що препоръча типичен чалга сюжет. 

Не харесвам грам Симона, но всеки път се удивлявам на плюенето по абсолютно всичко, дори мисля, че повечето хора пишат коментарите си тук, без да са видяли повече от 5 секунди даден клип/песен. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

Не е ли обратното? Тук е изключително изчистено и семпло...каравана, лятна дреха и музиканти. "2-3 приятелки на морето и млади момчета" не е ли типично чалгарски клип? Малко странно да се възмущаваме от чалгарско мислене за чалга песен, в чалга форум.,. 😀 Всъшност ти туко що препоръча типичен чалга сюжет. 

Не харесвам грам Симона, но всеки път се удивлявам на плюенето по абсолютно всичко, дори мисля, че повечето хора пишат коментарите си тук, без да са видяли повече от 5 секунди даден клип/песен. 

Чалгаджийското за мен са чупки и стойки в чисто имиджов клип. Не казвам, че Симона се държи лошо в клипа или нещо такова. Готина е, аз я харесвам. 

Под разчупен клип с приятелки на морето имам предвид например нещо такова:

Като нямам предвид Симона да наема 200 човека статисти. Говорим най-вече за монтаж, идея, концепция. Това липсва в чалгата. Всеки иска да е лъскав и да се чекне. Мисъл нулева. 

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Тъжно, но факт - това е едно от най-слушаемите неща за това лято. Симона я е изпяла брутално и си личи как ѝ лежи тази песен, заразлика от голяма част от авторските ѝ песни до този момент.

Сподели в други сайтове

От 10.08.2025 г. от 8:12, Andrew Cunanan. каза:

Тъжно, но факт - това е едно от най-слушаемите неща за това лято. Симона я е изпяла брутално и си личи как ѝ лежи тази песен, заразлика от голяма част от авторските ѝ песни до този момент.

Хапчетата! 😘

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...