Jump to content

Препоръчани коментари

Като няма почти нищо кадърно тази година, ще си слушаме старите

• Like 6
  • Love 2
  • Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Вокалите тук са страшно зарибяващи, почти 1 година, а тази песен въобще не ми е омръзнала

• Like 6
  • Love 1

Тази май тотално замина, ако другите имат поне минимален интерес, тази ептен няма. Дори да уцели хит, то въобще няма да е заради нея самата.

А какви гърмежи пускаше...

• Like 3
  • Haha 2
преди 23 минути, DanielPiliov каза:

Тази май тотално замина, ако другите имат поне минимален интерес, тази ептен няма. Дори да уцели хит, то въобще няма да е заради нея самата.

А какви гърмежи пускаше...

Не е случайно, че @Lelqtian е кръстник на Коя34? :D 

• Like 2

Освен тази на Токича, на мен песните на Анелия последните години са ми трудни за слушане....не ме грабват. Много е хаотична...

Факт, това лято няма нищо добро за слушане.... ;/ Азис крепи до някъде положението и до тук. Миналата година поне Галена и Преса гърмяха с песни. Сега и те са зле. 

• Like 3
преди 2 минути, Jake каза:

Освен тази на Токича, на мен песните на Анелия последните години са ми трудни за слушане....не ме грабват. Много е хаотична...

Факт, това лято няма нищо добро за слушане.... ;/ Азис крепи до някъде положението и до тук. Миналата година поне Галена и Преса гърмяха с песни. Сега и те са зле. 

То дори няма осъзнат летен хит, преди някак се усещаше, да гърми, сега е пълна скука просто песни без ясен летен хит. Миналата година имаме Окадар примерно, Делтата и Зиг-Заг също.

• Like 1
преди 5 минути, DanielPiliov каза:

То дори няма осъзнат летен хит, преди някак се усещаше, да гърми, сега е пълна скука просто песни без ясен летен хит. Миналата година имаме Окадар примерно, Делтата и Зиг-Заг също.

Ами аз пак ще спомена нещо което много пъти съм казвал -  липсата на продуценти.,.АКо имаш продуцент се мисли за годината, планува се нещо, има някакъв екип. Сега всеки се спасява поединично и просто пуска нещо. 

Преди се готвеха песни за турнето, за лятото... готвеха се албуми покрай есента и коледа...сега всичко е на стари лаври. 

• Like 1
  • Dislike 1

Че как да няма летен хит?? 2,3 милиона за 7 дни - тотален хит!!!

Сигурно плаща на Зайка, за да я върти постоянно, вместо да дава пари за трафик от Индия

• Like 1
  • Haha 7
  • disgusting 1
преди 8 минути, Bunn каза:

Сигурно плаща на Зайка, за да я върти постоянно, вместо да дава пари за трафик от Индия

В интерес на истината има заряд. Много ми прилича обаче на една друга песен, певицата пееше с груб глас? 

Има си летни хитове, не изпадайте пак в екзистенциални кризи. Идете по чалготеките и вижте сами как е положението, вместо да гадаете по гледания.

• Like 7
преди 6 часа , FikLena каза:

Ох Вулева 2😀😀😀

"отдавна не е певица, а просто жив мем"  - все едно Анндреа описаха.

айде на бакстажиту

• Like 3
преди 1 час , DanielPiliov каза:

Вокалите тук са страшно зарибяващи, почти 1 година, а тази песен въобще не ми е омръзнала

тъп клип и ако беше песен на Преса или Галена щеше да е от хитовете на годината.

• Like 1
преди 48 минути, Jake каза:

Ами аз пак ще спомена нещо което много пъти съм казвал -  липсата на продуценти.,.АКо имаш продуцент се мисли за годината, планува се нещо, има някакъв екип. Сега всеки се спасява поединично и просто пуска нещо. 

Преди се готвеха песни за турнето, за лятото... готвеха се албуми покрай есента и коледа...сега всичко е на стари лаври. 

Това бяха продуцентите до 2008-ма, след това всичко е на самотек и кой както може.

• Like 2
преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мирела била навършила 40 години! Честито!
image.png.8e3021666f80e2e95d358ee9a71add3d.png

Tomq X2

преди 2 часа , DanielPiliov каза:

Хитов ХИТ

Подкарах Анелия една след една

Y/\mpa Xum 

преди 1 час , DevilWish каза:

Не е случайно, че @Lelqtian е кръстник на Коя34? :D 

A3! Toū gobaBu HoMepa Maū

преди 1 час, Bunn каза:

Tq naps He caka

• Like 2
преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мирела била навършила 40 години! Честито!
image.png.8e3021666f80e2e95d358ee9a71add3d.png

Въпреки, че изглежда 20 години по-млада е на 60, защото 40 не се празнуват. Тя е кака на Гюр с 8 години. 😘 

• Like 1
преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това бяха продуцентите до 2008-ма, след това всичко е на самотек и кой както може.

Ние не сме били на договор с тях, така че не знаем, нека не се влияем от интервютата на кокошките които Пайнер направи звезди. 2014 например Пайнер имаха една от най-силните си години.  Със сигурно е друго когато имаш студио, екип, сцена, ПР и някакъв гръб. Някой ти намира участия, прави счетоводството...сега мислят за всичко това. Няма как да не се отрази.  Разбира се, че тези които са отчитали малки проценти, няам как да получат същото финансиране. Това е елементарна бизнес логика. 

• Dislike 1
преди 47 минути, DevilWish каза:

image.png.4bdf8ef0a1f5b07424b9b7b12bda1e75.png

Елза Парини и Глория Йорданова?
orig.png?_=1446769446oar2.jpg?sqp=-oaymwEYCJUDENAFSFqQAgHyq4q

• Haha 4

Дъщерята на DJ Дамян реве в Къщата на Инфлуенсърите, че я свързват само с него. Не ѝ било приятно да се прави такава асоциация.

• Haha 4

Гери-Никoл е отново там, където му е мястото - НА ВЪРХА!

Пусна 2 брутални песни

1200x630bb.jpg

• Love 1
2 м ·

Когато бляскът не е само по рокилте 🥂 @gloria_bulgaria

“Рокилте”

• Haha 2

Какво беше споделено тук днес? Че 22:22 вчера имала по-малко дневни от "Сбърка адреса" на Емилия, която излезе миналия декември? :roll1:

Шимена изчерпана? Шушукат из пространствата.

@KrasyoZlobarQ Какво стана с дуетчето й с рапъра? Нали, като видя, че се срина на 80К в третия ден, й направиха засилка, че срамът щеше да е брутален. Как е към ден днешен?

2 м ·

Когато бляскът не е само по рокилте 🥂 @gloria_bulgaria

Да де, Камелче, ама си личи колко си респектирана от нея и как снимката е за хайп. Защо си си наклонила така тялото към нея, не може ли да застанеш до нея да се прегърнете? Явно фактът какво чувстваше към нея в момента на твоя пик ти пречи и до днес. 

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...