Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

От 1.07.2025 г. от 0:00, DevilWish каза:

Правила:

1. В темата се пише само за българска музика, в това число фолклор, поп, рок, рап и поп фолк музика. Именно затова темата е "поп-фолк", а не попфолк или поп фолк, както правилно се изписва.

Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени.

Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст.  

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани.

2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот.

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера.

5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. 

Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. 

Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване.

Глория е емблемата на фирма- най можещият  изпълнител толкова години ❤️❤️❤️

• Haha 2
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Какво мислите за начина, по който Емилия пее частите, които в студийния запис са обработени с аутотюн? 

Сигурно след изпълнението е звъннала на Токича и му е казала-

“Токич, става ли на такива неща повече да не ми подлагаш? “

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Fenix_GLO каза:

Кой стар форумец си ти, драги 🥰

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Fenix_GLO каза:

Гюр е време да стане емблема ... на собствена марка трактори. 

преди 40 минути, Karma93 каза:

Какво мислите за начина, по който Емилия пее частите, които в студийния запис са обработени с аутотюн? 

Мисля че на Счета отдавна е доказала как не и трябват нито плейбек, нито аутотюн, нито Токича за да се излага. Само 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

От 9.07.2025 г. от 12:18, stereoto_ каза:

Ako са верни слуховете, че се ш*ба с Меди, да, ще се махне. 

Един приятел ги видя мисля че преди месеци,в един самолет от Италия до България така че 100 про

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Karma93 каза:

Справи се много добре с тая кофти идея. На този концерт много бяха които пеят фалшиво, Райна пя "От един инат" беше много зле и лепнаха плейбека после, Магда беше потрес.

Нашата Гуци тук може би пя по-зле от всякога също:

Като цяло озвучаването винаги беше много зле на техните концерти на живо. на Гергана на няколко пъти беше все заглъхнал микрофона. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , BULGARIANXTRASH каза:

Един приятел ги видя мисля че преди месеци,в един самолет от Италия до България така че 100 про

И аз съм бил в един самолет с Елица Тодорова. Не сме се шибали.

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Jake каза:

Справи се много добре с тая кофти идея. На този концерт много бяха които пеят фалшиво, Райна пя "От един инат" беше много зле и лепнаха плейбека после, Магда беше потрес.

Нашата Гуци тук може би пя по-зле от всякога също:

Като цяло озвучаването винаги беше много зле на техните концерти на живо. на Гергана на няколко пъти беше все заглъхнал микрофона. 

Гери беше Ангелският глас - Новата генерация, никога през живота си не е била фалшива. Нарочно са й заглушавали микрофона, за да не го пръсне с глас.:heart:

Или... Просто озвучаването си е било като за силовото пеене на Ванча.

Оставете това. Защо Башурка се заканва да сЕда днес върху крадлата на лица Леля Дана?

WWW.INSTAGRAM.COM

2,873 likes, 43 comments - emilia.online on July 13, 2025: "SEDAM DANA 🇧🇬🇧🇦🇷🇸 15.07 | вторник | 19:00ч. YouTube ▶️ emilia.online".

Сигурно нейният фейс е следващия, който Пирянкова си е заплюла да гепи...

• Haha 3
Сподели в други сайтове

VM.TIKTOK.COM

Дали не обмисля да посегне на песни на Румяна. Ако да - покъртително. Толкова да е фалшива. Галя става само за студийни записи.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...