Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Преди да видя втората снимка, коментарите ги свързах с Глория! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 32 минути, Balkandji1 каза: Боже, кой им ходи на тези на проявите? Ажда? Мустафа Чаушев? Ненормалната? Какъв човек трябва да си, за да си купиш билет за Ажда и Мустафа? Ажда кога е била известна? Предвиждам прогром от ниска посещаемост на този концерт. И тримата са за старчески дом. Да ги затворят там и да мълчат! Всички турци ще са там за Мустафа, Ажда и ЛухчЕ. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: защо прилича на Галин? `1:1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 2 часа , Willy каза: Свържи се с композитор и текстописец Галена, може и да ти напише хит в Попнейбъл канала. Ето, изпроси си да те цитирам по темата Галена, след толкова време в игнор листа, празнувай! 🥰 Вили, всички знаем, че четеш всичко на всеки. Знам, че се афектираш всеки път когато спомена Жалка Трудно е като нямаш актуални доводи. Очакваме поне среден хит на предстоящия дует, че със самостоятелни не се получава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 "Къде си ти, любов народна?!" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Биляниш с нов фейс? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Кой е? хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Галена и Цветелина Янева - Утре 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 422 likes, 10 comments - galena1 on July 29, 2025: "ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза: Тая комплексарка защо си мисли, че сме прости. Вчера беше с 2 пъти по-малко гледания и 900 лайка. Сега е с 1к Утре нека забие 700К! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Боже, кой им ходи на тези на проявите? Ажда? Мустафа Чаушев? Ненормалната? Какъв човек трябва да си, за да си купиш билет за Ажда и Мустафа? Ажда кога е била известна? Предвиждам прогром от ниска посещаемост на този концерт. И тримата са за старчески дом. Да ги затворят там и да мълчат! Мустафа Чаушев беше супер голяма звезда през 90-те, има албуми с Тони Дачева и Кристал. Музиката в България не е стартирала с "Хеликоптер" на Ариа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 17 минути, KrasyoZlobarQ каза: Вили, всички знаем, че четеш всичко на всеки. Знам, че се афектираш всеки път когато спомена Жалка Трудно е като нямаш актуални доводи. Очакваме поне среден хит на предстоящия дует, че със самостоятелни не се получава. Оо аз си чета, но не афектираш никой, щом си на игнор. Знам че ми просиш вниманието. 🫡 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Галена и Цветелина Янева - Утре 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 422 likes, 10 comments - galena1 on July 29, 2025: "ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena". Предните две бяха топ. Но ми се струва, че е грешно да пускат песни в средата на лятото. Забелязвам, че трафикът на почти всички е ужасно нисък. Трябва да им говори, че аудиторията не виси много онлайн. Или поне не в ютюб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, DenFevgo каза: Мустафа Чаушев беше супер голяма звезда през 90-те, има албуми с Тони Дачева и Кристал. Музиката в България не е стартирала с "Хеликоптер" на Ариа. Знам, нали бях дете тогава и помня, че беше национална звезда. Но това беше в началото на 90-те, което е преди 35 години. Тия, дето са били на 25 тогава, сега са на 60. И помни ли се изобщо този, останали ли са му фенове, той няма нова продукция и не е актуален от памтивека. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 8 минути, Jake каза: Кой е? хаха Не е ли очевидно - явно Емилия е абдикирала от счетоводството на Глория. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, Willy каза: Оо аз си чета, но не афектираш никой, щом си на игнор. Знам че ми просиш вниманието. 🫡 Модератор да поставя в игнор администратор. Лошо, Седларов, лошо! Да, прося го и даже го получавам. "Не се напрягай,..кууу". е ми ли я Нямам търпение за утре в 18ч. Хейтът продължава! Коцио обаче продължава да си поддържа 100те к на щерката. Току що, Balkandji1 каза: Знам, нали бях дете тогава и помня, че беше национална звезда. Но това беше в началото на 90-те, което е преди 35 години. Тия, дето са били на 25 тогава, сега са на 60. И помни ли се изобщо този, останали ли са му фенове, той няма нова продукция и не е актуален от памтивека. Този има ли някакъв хит? Само като име съм го чувал. ДАже не знам как изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Галена пусна тийзър дует с Цура излиза на 30.07 9,6 хил. гледания · 148 реакции | ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ... WWW.FACEBOOK.COM ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Author Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза: Предните две бяха топ. Но ми се струва, че е грешно да пускат песни в средата на лятото. Забелязвам, че трафикът на почти всички е ужасно нисък. Трябва да им говори, че аудиторията не виси много онлайн. Или поне не в ютюб. Супер са, особено "Пей, сърце". Но ако песента е в този стил, съвсем нормално да я пуснат лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза: Този има ли някакъв хит? Само като име съм го чувал. ДАже не знам как изглежда. Аз, доколкото знам, има взрив при него първите две години след комунизма. Явява се с една-две чалга песни, които стават мега хитове. Стана нарицателно за чалгата по простата причина, че нямаше конкуренция. Считай, че този е или първия или един от първите двама чалга изпълнители, които се забелязват. По-натам през 90-те, като нараства конкуренцията сред мъжете, този тотално го изхвърлят зад борда. Между другото той и тогава не беше първа младост, доколкото помня, та сега предполагам гони 80... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, DevilWish каза: Супер са, особено "Пей, сърце". Но ако песента е в този стил, съвсем нормално да я пуснат лятото. Можеха в началото на юни. Според мен летните песни трябва да се появяват до средата на юни и в края на август. Ето сега колко песни изплюха... и гледай 20-30-40к като спрат платените реклами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, Balkandji1 каза: Аз, доколкото знам, има взрив при него първите две години след комунизма. Явява се с една-две чалга песни, които стават мега хитове. Стана нарицателно за чалгата по простата причина, че нямаше конкуренция. Считай, че този е или първия или един от първите двама чалга изпълнители, които се забелязват. По-натам през 90-те, като нараства конкуренцията сред мъжете, този тотално го изхвърлят зад борда. Между другото той и тогава не беше първа младост, доколкото помня, та сега предполагам гони 80... Кой пееше Радка Пиратка, не е ли той първи? Поне така някой е коментирал, май при Алпер съм го чувал. Аз тия старци не съм ги виждал как изглеждат... само Сашо Роман, но той май е след 95та. Да не кажа към 2000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 А някой спомня ли си защо Маракеш беше изрязана от записа на един концерт за РД на Планета? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Галена и Цветелина Янева - Утре 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 422 likes, 10 comments - galena1 on July 29, 2025: "ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena". Снимали са в Атина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: А някой спомня ли си защо Маракеш беше изрязана от записа на един концерт за РД на Планета? Уж защото Цветелина не се харесвала и имала нещо в деколтето през цялото време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, pechenko каза: Снимали са в Атина. Интересно. Добри напоследък се беше активизирал да следва и харесва луксозни италиански вили в инстаграм. Може пък Цура да изкара нещо с италиански вайб до края на годината 👀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари