KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Plamen97 каза: Преслава и Галена много се изложиха това лято.Не ме интересува колко милиона гледания има "Кой бе кой". Песента не струва. Същото се отнася за "Амнезия". Евтина рап боза. Жалка работа от така наречените лидери в чалгата. + посмешището на Счетоводителката. Реално само кума Васка и Жалин уцелиха. Всичко друго е траш до траш. И да, дуетът на Маноля и Теда също е хит. Това е то. Цяло лято кара на 2 хита и безобразно много бози. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 Никнеймът Somniator, който от години подозирам, че е самата Галена заради диалог, който поведе с мен в 2022, се е завърнал. Забележете кой коментар е лайкнал И аман от delusional хора, Галена нямала време да влезе във форума. Дрън-дрън, чи праз! Това е единственото място, където се обсъжда тази музика по-аналитично и задълбочено, а самата Преслава още преди 15 години е признавала, че знаят форума и влизат да четат. Преслава дори на един концерт беше цитирала коментар на @Cally-Pressyfan' казвайки, че това се пишело по цитирам "форумите". Какво й пречи на Шимена да посети сайта за 5 минути от телефона си в свободното си време. Нима по цял ден всеки ден снима клипове. Нещата, които се пишат тук са интересни и увличат. Не е изненада, че Somniator се появява в слаб период за кариерата на Шимена. Усетила е регрес и веднага идва да види какво се коментира тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Никнеймът Somniator, който от години подозирам, че е самата Галена заради диалог, който поведе с мен в 2022, се е завърнал. Забележете кой коментар е лайкнал И аман от delusional хора, Галена нямала време да влезе във форума. Дрън-дрън, чи праз! Това е единственото място, където се обсъжда тази музика по-аналитично и задълбочено, а самата Преслава още преди 15 години е признавала, че знаят форума и влизат да четат. Преслава дори на един концерт беше цитирала коментар на @Cally-Pressyfan' казвайки, че това се пишело по цитирам "форумите". Какво й пречи на Шимена да посети сайта за 5 минути от телефона си в свободното си време. Нима по цял ден всеки ден снима клипове. Нещата, които се пишат тук са интересни и увличат. Не е изненада, че Somniator се появява в слаб период за кариерата на Шимена. Усетила е регрес и веднага идва да види какво се коментира тук. 1:24:15 "аз предлагам да изпълня една песен, която беше желанието ви по всички форуми..."На тебе не отказвам""... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 @Somniator мръсницо или мръснико, Жалка те наричат! Опровергай хах преди 2 минути, Balkandji1 каза: Никнеймът Somniator, който от години подозирам, че е самата Галена заради диалог, който поведе с мен в 2022, се е завърнал. Забележете кой коментар е лайкнал И аман от delusional хора, Галена нямала време да влезе във форума. Дрън-дрън, чи праз! Това е единственото място, където се обсъжда тази музика по-аналитично и задълбочено, а самата Преслава още преди 15 години е признавала, че знаят форума и влизат да четат. Преслава дори на един концерт беше цитирала коментар на @Cally-Pressyfan' казвайки, че това се пишело по цитирам "форумите". Какво й пречи на Шимена да посети сайта за 5 минути от телефона си в свободното си време. Нима по цял ден всеки ден снима клипове. Нещата, които се пишат тук са интересни и увличат. Не е изненада, че Somniator се появява в слаб период за кариерата на Шимена. Усетила е регрес и веднага идва да види какво се коментира тук. Или четат, или им снасят инфо. Предполагам, че старите чалгарки влизат тук, за да се зарадват, когато @asylum им постне някоя забравена песна. Все пак мисля, че този потребител има шанс да не е българин. Залагам, че е Атижа, но с руски корени. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 1:24:15 "аз предлагам да изпълня една песен, която беше желанието ви по всички форуми..."На тебе не отказвам""... Удивен съм как намери и то таймстампнато! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза: Удивен съм как намери и то таймстампнато! не е ли излязла теорията, че аз и @Balkandji1 сме един и същ човек, пишещ от различни акаунти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Author Report Сподели Публикувано Юли 26 Дона Шимейла ще ви мацне нова песна в разгара на ретроградния мерКурий Donika Music · Последване 5 ч · 30.07|18:00 #comingsoon Какъв по-неподходящ ден за нова песен от последните дни на месеца? Това показва, че има само една по-безизвестна от теб в този жанр и това Вселената ти го говори. Така е.... не започва нова песен на 1-ви или в началото на месеца, а в последния ден. Добра идея, да покаже, че е ПРЕДПОСЛЕДНАТА в тоя жанр която ни вълнува..... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 48 минути, KrasyoZlobarQ каза: Права си. Няма защо ВНЛ, По-по-по, Делта Форс и другите в топ 100 дуети да броим в актива Жалка? Ако не ги броим за нейни, тогава тя има една песен в топ 100, залязващата 2222 Благодаря за уточнението. Написах го, защото предния коментар гласеше, че песента е дует с най-известният рапър и певица, а няма огромни гледания... не се прави, че не разбра. Набара и ти сега поле да оплюваш и да търсиш кусури и нямаш спирка. Знаем, че ти е любимо да ни закачаш, ама... 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 Току що, DevilWish каза: Дона Шимейла ще ви мацне нова песна в разгара на ретроградния мерКурий Donika Music · Последване 5 ч · 30.07|18:00 #comingsoon Какъв по-неподходящ ден за нова песен от последните дни на месеца? Това показва, че има само една по-безизвестна от теб в този жанр и това Вселената ти го говори. Така е.... не започва нова песен на 1-ви или в началото на месеца, а в последния ден. Добра идея, да покаже, че е ПРЕДПОСЛЕДНАТА в тоя жанр която ни вълнува..... В заглавието - Дончо, а на фотографията - Сланина, Габриела или Вая - не знам?! Аман от осморазрядни шимейли. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Author Report Сподели Публикувано Юли 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: В заглавието - Дончо, а на фотографията - Сланина, Габриела или Вая - не знам?! Аман от осморазрядни шимейли. В стил Сланина с откраднат стайлинг от Преслава преди 13 години за видеото на "Разкрий ме", първоначално за "От мен питието". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: В заглавието - Дончо, а на фотографията - Сланина, Габриела или Вая - не знам?! Аман от осморазрядни шимейли. Господине, забелязвате ли в последните няколко години колко често биват употребявани думите "шимейл" и "травестит" за известни българки, които в обществото се опитват да минават за красиви? Преди не беше така - в 90-те и 2000-ните години. Българката от 70-те и 80-те според думи на чужденци е една от най-красивите, женствени в света. Какво се случи в последните 10-15 години? Какво ли се случва? Защо ли....? Не знаммммм...... 😉 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 Алекс вече не е комплексар и не облича кожени якета и дълги панталони посред лято, а къси панталонки и тениски 😀 @Andrew Cunanan. @fengergana @xroflx9 https://www.instagram.com/stories/alexx_robov1/3685310207878336542?igsh=MjV6ZzY4ZXF2OTN2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Stela каза: Написах го, защото предния коментар гласеше, че песента е дует с най-известният рапър и певица, а няма огромни гледания... не се прави, че не разбра. Набара и ти сега поле да оплюваш и да търсиш кусури и нямаш спирка. Знаем, че ти е любимо да ни закачаш, ама... 😁 И пак няма логика. Броим ли фийч и дуетите или не? Всъщност Счета има по-успешен соло хит от Жалка за последната година. Сбърка адреса - 12млн > Зиг-заг 11млн 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Mr. Greshen каза: Алекс вече не е комплексар и не облича кожени якета и дълги панталони посред лято, а къси панталонки и тениски 😀 @Andrew Cunanan. @fengergana @xroflx9 https://www.instagram.com/stories/alexx_robov1/3685310207878336542?igsh=MjV6ZzY4ZXF2OTN2 Признай си, че гледаше цялото видео с надеждата, че ще му паднат случайно Робов има визия, но е безличен. Изпуснаха момента да го направят топ звезда около 2020-2021. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Господине, забелязвате ли в последните няколко години колко често биват употребявани думите "шимейл" и "травестит" за известни българки, които в обществото се опитват да минават за красиви? Преди не беше така - в 90-те и 2000-ните години. Българката от 70-те и 80-те според думи на чужденци е една от най-красивите, женствени в света. Какво се случи в последните 10-15 години? Какво ли се случва? Защо ли....? Не знаммммм...... 😉 Аз се появих и облъчих света с радиация - всички погрозняха и се обезобразиха.💅 Иначе в сигнално жълто обиждаха всички манекенки на вещици и траверси през 2000-ните. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза: И пак няма логика. Броим ли фийч и дуетите или не? Всъщност Счета има по-успешен соло хит от Жалка за последната година. Сбърка адреса - 12млн > Зиг-заг 11млн Хахахаха! Топ! И колко са нагли, успеха на "Сбърка адреса" бил заради Галена! Няма по-нахални от тия. Ако има нещо, то е, че докато излезе в изпълнение на Емилия, песента вече е била писнала на хората в ИИ изпълнение и дори е загубила от гледанията си версията на Емилия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза: Всъщност Счета има по-успешен соло хит от Жалка за последната година. Сбърка адреса - 12млн > Зиг-заг 11млн Изтрий преди с Галена да затворим форума! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Аз се появих и облъчих света с радиация - всички погрозняха и се обезобразиха.💅 Иначе в сигнално жълто обиждаха всички манекенки на вещици и траверси през 2000-ните. Но само там. Българската попфолк певица беше женствена и харизматична. Всички топ имена от тогава се считаха за идоли във визуално отношение, а днес ги наричаме шимейли. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 @fengergana @Mr. Greshen @xroflx9 абе, котенце е! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Но само там. Българската попфолк певица беше женствена и харизматична. Всички топ имена от тогава се считаха за идоли във визуално отношение, а днес ги наричаме шимейли. Без Леля Ванче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Без Леля Ванче Ивана в ранните 2000-ни, когато дебютира се считаше за хубава. Ти си бил само на 3, когато излиза "100 патрона". Чак, като напълня, почнаха да я базикат и да коментират визията й. Много мъже 30+ харесваха Ивана в началото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 Току що, Balkandji1 каза: Ивана в ранните 2000-ни, когато дебютира се считаше за хубава. Ти си бил само на 3, когато излиза "100 патрона". Чак, като напълно, почнаха да я базикат и да коментират визията й. Много мъже 30+ харесваха Ивана в началото. Даже на 2. Визирах, че когато стъпи на върха от нерви и преумора надебеля, погрозня и изглеждаше като битова алкохоличка с тези торби под очите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 15 минути, Balkandji1 каза: Господине, забелязвате ли в последните няколко години колко често биват употребявани думите "шимейл" и "травестит" за известни българки, които в обществото се опитват да минават за красиви? Преди не беше така - в 90-те и 2000-ните години. Българката от 70-те и 80-те според думи на чужденци е една от най-красивите, женствени в света. Какво се случи в последните 10-15 години? Какво ли се случва? Защо ли....? Не знаммммм...... 😉 според мен жените в момента имат голяма доза тестостерон и от цялото изпъване и бухане с хиаурон заприличват на бабанки. Няма нищо меко, женствено в тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: според мен жените в момента имат голяма доза тестостерон и от цялото изпъване и бухане с хиаурон заприличват на бабанки. Няма нищо меко, женствено в тях. Друга е историята за българките, но не ми разрешават да я разкажа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana @Mr. Greshen @xroflx9 абе, котенце е! Във всяко участие опипва почвата за Онлифенс кариера, като се шегува уж, или някой да му плати скъпо за ескорт. И в Къщата на инфлуенсърите пак любопитства Може да го склониш. Има 2-3 приятни песни, но защо не му се получава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Във всяко участие опипва почвата за Онлифенс кариера, като се шегува уж, или някой да му плати скъпо за ескорт. И в Къщата на инфлуенсърите пак любопитства Може да го склониш. Има 2-3 приятни песни, но защо не му се получава? Може би защото няма талант в музиката и концепция. Няма и реклама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари