DevilWish Публикувано Юли 20 Author Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, Balkandji1 каза: Колко яка песен. Като я слушам сега, имам чувството, че е била номер 1 в страната, такова силно звучене има. Коя година излезе? Май не влезе в топ 5 на страната? 2004, ако не се лъжа Декември някъде? ШАПКА ТИ СВАЛЯМ, ЖИВОТЕ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 10 минути, Balkandji1 каза: Ох, Джена пак ли е с хит? Аман от тази досадница. 100 години не можем да се отървем от този разградски резак! 😂 Не е с хит, измислят си. Иначе ще се отървем, като я бутнеш от минарето на джамията в Разград, дорде увива зов за молитва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Искам лятна песен от Галена стил Стара Каравана 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, asylum каза: Ко, не!? Дори не съм чувал версията на Тира. Въртележката е чалга визитката на Янка, еквивалент на Мома Яница и вечен хит, къвто Тира няма и да има. тука смаза с топ прием: а тубата е втората ѝ най-гледана песен с над 75 милиона гледания: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза: необяснимо е за мен това как зацикли на 3 милиона, а има над 1 милион слушания в Спотифай (колкото "Писмо"). Имахме клипчета с топ приеми по дискотеките и пак - ютюб флоп. Това е жесток хит по клубовете, Преси стабилно си я пее по всички участия. Това е от преди 1/2 седмици TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Колко яка песен. Като я слушам сега, имам чувството, че е била номер 1 в страната, такова силно звучене има. Коя година излезе? Май не влезе в топ 5 на страната? Беше най-големият хит на Тони от години. Чак след десетина години уцели пак с Огън и вода. Конкуренцията беше жестока в онази година и всички имаха хитове. И аз си я пусках наскоро - има нещо вълшебно и успокояващо в нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 25 минути, Danger. каза: Не бих го нарекъл провал, но не бих го нарекъл и топ хит. Гледанията ги правят по дефолт заради имената, но тази песен не е никаква огромна истерия, дори в Тикток не е тренд. Ще има прилични приеми и гледания, но само това, до края на годината е забравена. 2 милиона за 6 дни при тези имена не е уау, то и “С нервите съм зле” стартира по такъв начин, но не стана мегахита който се очакваше. Е как да не е станала мегахит? Та това е може би най-големия хит на миналия сезон. Един от най-големите трендове в Тикток, супер успешна песен е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: това не е толкова зле, но гледаемостта е отчайваща. Ако не беше на сръбски, щях да я слушам. Ужасно тромав език! Само Гюр с Кеба ми е слушаема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: тука смаза с топ прием: а тубата е втората ѝ най-гледана песен с над 75 милиона гледания: Този рус, кобилест травестит не мога да го понасям. Обвиних я, че е рептил. Вредна е за балканския полуостров. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 20 минути, Willy каза: Джена хваната как си проси реакции на песните. да се молиш за реакция от Нецензурно и 5-те му зрителя 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, asylum каза: Беше най-големият хит на Тони от години. Чак след десетина години уцели пак с Огън и вода. Конкуренцията беше жестока в онази година и всички имаха хитове. И аз си я пусках наскоро - има нещо вълшебно и успокояващо в нея. това не ѝ ли беше успешно също? Имам спомен, че много се въртя по планета... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 4 минути, FikLena каза: Искам лятна песен от Галена стил Стара Каравана Ако пусне дует с Цура, очаквам пълна повърня. Цура съсипва всяка песен с жалкия си гласец 🤮 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: тука смаза с топ прием: а тубата е втората ѝ най-гледана песен с над 75 милиона гледания: Хит у вас, сърбопоклоннико! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Този рус, кобилест травестит не мога да го понасям. Обвиних я, че е рептил. Вредна е за балканския полуостров. разхубавила се е напоследък. Даже забелязвам, че много млади момичета с устни и руса коса приличат на нея. Откакто заработи с Бг екип - прави яки неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 За съжаление това ме зариби, разпънете ме на кръста 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Не помня да имаше изявен хит на зимата, но най-много се задържа точно това! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Този рус, кобилест травестит не мога да го понасям. Обвиних я, че е рептил. Вредна е за балканския полуостров. Коментирай албума на Фики! Според извънземните, несъмнено е по-успешен от на Галин, нали? преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: да се молиш за реакция от Нецензурно и 5-те му зрителя Инак според Андрю хит било 🤣 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: това не ѝ ли беше успешно също? Имам спомен, че много се въртя по планета... Хубава, но не се забеляза. Те всичко въртеха усилено. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: разхубавила се е напоследък. Даже забелязвам, че много млади момичета с устни и руса коса приличат на нея. Откакто заработи с Бг екип - прави яки неща. Нека си хубавее, ма далече от Бг 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, Emanuela.Carey каза: За съжаление това ме зариби, разпънете ме на кръста my honest reaction: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: За съжаление това ме зариби, разпънете ме на кръста Зайка одобрява, значи аз и легионът й фенове - също! Току що, Willy каза: my honest reaction: Тая била на 14 😳 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Willy каза: my honest reaction: Не мога аз съм малка много ме е СРАМ 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, asylum каза: Тая била на 14 😳 Да беше пуснала нещо наистина стилно, класно и качествено като вместо тая помия с баща си. Посрамва 14 годишните с подобни позори. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, asylum каза: Коментирай албума на Фики! Според извънземните, несъмнено е по-успешен от на Галин, нали? Да, още, като го четях ми дадоха знак за "да". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, Emanuela.Carey каза: Не мога аз съм малка много ме е СРАМ Със сигурност ще е по-успешна от втория дует със Софка и наскорошния с Дамян. От Томасовия - със сиг не 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Току що, Emanuela.Carey каза: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Да, още, като го четях ми дадоха знак за "да". Поздрав за тях и теб! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 това заслужаваше да е хит не само заради тялото и подскачащия пакет на Фики 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари